Przemek Przybulewski Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 W końcu udało się pyknąć kilka fotek zestawu. Modele jakie są opisywałem w warsztacie więc chyba nie ma się co powtarzać. Budowanie tego to była czysta zabawa. Wyszło lepiej gorzej - sami ocenicie. Ja jednak jestem bardzo zadowolony z efektu. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Pisałem już wcześniej - dla mnie trochę za mocno "zmęczone" ale poza tym to piękne..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Ja cię kręcę , ale zestaw ! Świetny 2 godziny temu, Przemek Przybulewski napisał: Modele jakie są opisywałem w warsztacie No właśnie , tu prośba . Taki dałeś tytuł , że ani razu nie zaglądałem do warsztatu . Same cyferki , mi akurat nic nie mówiące . I ominął mnie film . Dobrze ,że chociaż na końcowe napisy zdążyłem . Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Pięknie Kurła Pięknie Zdrowych Wesołych Życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 19 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2019 2 godziny temu, mandrivecs napisał: Pisałem już wcześniej - dla mnie trochę za mocno "zmęczone" ale poza tym to piękne..! No wiem, ale co zrobić jak ciągnie do brudzenia 40 minut temu, Bengal napisał: Piękna robota A dziękuję, dziękuję. 32 minuty temu, Hello napisał: Ja cię kręcę , ale zestaw ! Świetny No właśnie , tu prośba . Taki dałeś tytuł , że ani razu nie zaglądałem do warsztatu . Same cyferki , mi akurat nic nie mówiące . I ominął mnie film . Dobrze ,że chociaż na końcowe napisy zdążyłem . Hello Dzięki wielkie. No jaki tu można dać tytuł jak limit znaków jest a wszystko takie długie nazwy 11 minut temu, Kowalec222 napisał: Pięknie Kurła Pięknie Zdrowych Wesołych Życzę. Dziękuję bardzo i nawzajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Podoba się Faktycznie może mogłeś nieco mniej to postarzyć, ale rozumiem - jak dobra zabawa wciągnie, to trudno się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Mi się pojazdy podobają i domyślam się że dużo miejsca to zajmuje. Jednak wydaje mi się że pojazdy że względu na swoją wagę powinny trochę śladów po oponach zostawić, a w zależności od podłoża może nawet i głębiej w nim siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Świetny zestaw , Kolejny raz wysoka klasa . Świetnie się to ogląda. Pozdrawiam . i Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GenKamyk Napisano 19 Kwietnia 2019 Share Napisano 19 Kwietnia 2019 Damn! Bardzo mi się podoba. Ja uważam że fajnie go styrałeś, można oglądać centymetr po centymetrze i cały czas się coś dzieje. Super zestaw, musi zabierać sporo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 Eleganckie robisz te winietki. Całość robi super wrażenie, ale również lekko bym się opanował przy „zmęczeniu” całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Maja 2019 Share Napisano 10 Maja 2019 10 minut temu, makinen napisał: Eleganckie robisz te winietki. Całość robi super wrażenie, ale również lekko bym się opanował przy „zmęczeniu” całości Mam takie samo zdanie..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 12 Maja 2019 Share Napisano 12 Maja 2019 Zajefajny model , z czego te węże do sprężonego powietrza zrobiłeś ? , realistycznie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 12 Maja 2019 Share Napisano 12 Maja 2019 Pojazdy zrobione świetnie ,a jedyne co mi się nie podoba do źle przyklejone oznakowania na tej cysternie ( miałeś to poprawić i co?) . W dodatku US Army nie używała w tym czasie tła do "Bumper Code" w kolorze żółtym tylko w piaskowym tzw. "sand blocks". Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 12 Maja 2019 Share Napisano 12 Maja 2019 Pojazdy genialne, pewnie przedmówcy mają rację co do stopnia zużycia, ale moim zdaniem licencia poetica zezwala i uzasadnia niewielką przesadę. Efekt końcowy fantastyczny. Czego mi zdecydowanie brakuje - to kolein, szczególnie za ciągnikiem. Jakby zestaw został tam zrzucony transportem lotniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi