zzz Napisano 7 Maja 2019 Share Napisano 7 Maja 2019 Różowy ptaszek dla córki gotowy. Zabawa była przednia, jeśli chcecie odpocząć od poważnych tematów czy skali dla dojrzałych (#shitstormiscoming) modele w 1/72 są fajne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 7 Maja 2019 Share Napisano 7 Maja 2019 Własciwe to wyglada lepiej niż te nudne rlm-owe kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek A. Napisano 7 Maja 2019 Share Napisano 7 Maja 2019 Super pomysł Ostatnio chodzi mi po głowie zrobić jakiś samolot w malowaniu niehistorycznym, coś w stylu Iron Maiden Spitfire albo Bf-109 Rammstein 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 7 Maja 2019 Autor Share Napisano 7 Maja 2019 @Bobek - czasami warto od nich odpocząć @Wojtek A. - rób. Ja już mam zamówienia na kolejne dwa takie od dziewczyn. Następny będzie P-40/Kittyhawk Mk.IA (SH), nad drugim się jeszcze zastanawiam - Corsarz (TAM), lub Hellcat (Edek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 7 Maja 2019 Share Napisano 7 Maja 2019 HelloKittyHawk? 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 7 Maja 2019 Autor Share Napisano 7 Maja 2019 Hehe, myślę, że zostanę przy królikach, ale pomysł super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 18 Maja 2019 Share Napisano 18 Maja 2019 (edytowane) Brak chyba tylko fotki w sepii PS A na następny model sugeruję I-16, który pasuje do Reno jak żaden inny sowiet Edytowane 18 Maja 2019 przez LordDisneyland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 18 Września 2019 Share Napisano 18 Września 2019 Odgrzebię trochę temat , ja to proponowałbym slave 1 Boba Fett bandai 1/144. Jest trochę zdrapek , no i ikona star wars . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormag Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 Bardzo lubię takie eksperymenty. Osobiście, ewentualnie rozpędziłbym się może trochę z kontynuacją kolorów detali (złoty króliczek i fioletowy kołpak śmigła), bo użyte tylko w jednym miejscu moim zdaniem wyglądają trochę przypadkowo. Plus ewentualnie kilka białych akcentów à la Ace Combat Idolm@ster (https://acecombat.fandom.com/wiki/THE_iDOLM@STER). Przy okazji można by nieco podkreślić Jolly Bunny-ego, bo chyba nieco zlewa się z tłem (no chyba, że od początku miała to być wersja low visibility ). Ale zasadniczo nie ma to jak własnoręcznie zaprojektowany kamuflaż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 Kurde, fajny pomysł, w takim stylu to może i ja spróbuję kiedys samolot skleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 Jest sobie takie coś jak bra bitewna X-Wing. I ja sobie czasami maluje te stateczki w różne kombinacje kamuflaży. Kiedyś też popełniłem różową wersję X-Winga Hello Kitty A wszystkie moje prace są tutaj: https://www.facebook.com/RepaintRoom/ 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knoor Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 @Peter_DFajny, ja właśnie w tym stylu zamierzam zbudować za jakiś czas KW-2;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 12 godzin temu, Peter_D napisał: Kiedyś też popełniłem różową wersję X-Winga Hello Kitty.... rewelacyjny dawno się tutaj tak nie pośmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campana Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Kolor kamuflażu historycznie niemal do zaakceptowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi