shadowmare Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 Czołem, skończyłem Bfa, ciężko było znaleźć E-3 z Kampanii Wrześniowej ale udało się. Postać na silniku pochodzi z bajki Max und Moritz. Malowałem ją ręcznie bo oczywiście kalek brak. Dyngsów na spodzie nie przyklejałem, żeby nie pourywać przy foceniu. Warsztat: https://pwm.ukw.edu.pl/viewtopic.php?f=851&t=86890&sid=0949e6a83b9de3b12b96298a3616d06e 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 Mam wrażenie że straszliwie wyostrzyłeś i skontrastowałeś zdjęcia, że aż wokół modelu porobiły się ciemne obwódki. Lepsze byłyby normalne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 I teraz pomyślcie patrząc na takiego mesera co nasi chcieli we wrześniu w powietrzu zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 Jak dla mnie za mocno "zużyty". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 4 minuty temu, Xmen napisał: Jak dla mnie za mocno "zużyty". Tak, samoloty się nie zużywały i brudziły. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Seb napisał: Tak, samoloty się nie zużywały i brudziły. Ma kolega jakiś problem?Wyraziłem swoją opinię chyba że nie wolno i mają być tylko "ochy ,achy i pełen zachwyt". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowmare Napisano 31 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2019 4 godziny temu, Solo napisał: Mam wrażenie że straszliwie wyostrzyłeś i skontrastowałeś zdjęcia, że aż wokół modelu porobiły się ciemne obwódki. Lepsze byłyby normalne zdjęcia. Straszliwie to trochę przesada. Dałem większy kontrast bo bez tego zanikały efekty, które robiłem. Na ciemnym kamo słabo widać delikatniejsze rzeczy. 4 godziny temu, Xmen napisał: Jak dla mnie za mocno "zużyty". Taki już mam styl. Staram się, żeby model nie był płaski - jednolity. 4 godziny temu, Seb napisał: I teraz pomyślcie patrząc na takiego mesera co nasi chcieli we wrześniu w powietrzu zrobić ? Gdyby wyprodukowano serię P-24 dla wojska plus wcześniej przyszły Morane plus Hurricane, to by nie było aż takiej przepaści ale wyszło jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Sierpnia 2019 Share Napisano 31 Sierpnia 2019 (edytowane) 10 minut temu, shadowmare napisał: Taki już mam styl. Staram się, żeby model nie był płaski - jednolity. Ja to rozumiem i szanuje.Też mam swój styl a że odmienny od Twojego to myślę że to nic złego. Edytowane 31 Sierpnia 2019 przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek B Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 Bardzo ładny Emil, świetnie wyszedł i cieszy oko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 Przyciąga uwagę i mi bardzo się podoba. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 19 godzin temu, shadowmare napisał: Straszliwie to trochę przesada. Dałem większy kontrast bo bez tego zanikały efekty, które robiłem. Na ciemnym kamo słabo widać delikatniejsze rzeczy. No ale trochę przesadziłeś z tym kontrastem. Mimo tego model bardzo udany. Szczególnie podoba mi się brudzenie spodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 5 Września 2019 Share Napisano 5 Września 2019 Podoba mi się. Kiedyś tak będę umiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 Trochę za brudny wg mnie, ale gratuluję zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 Godzinę temu, tlb napisał: Trochę za brudny Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 6 Września 2019 Share Napisano 6 Września 2019 Chodzi o to, że mi się podobają modele, które wskazują na małą eksploatację, w zasadzie stan fabryczny po oblocie. Aczkolwiek podziwiam pracę włożoną w ubrudzony model. De gustibus non disputandum est. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi