blacman Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 W dniu 22.11.2019 o 15:00, laskonogi napisał: taki pomysł juz mi sie rojił morze z zywicy i pod powierzchnia zarys naszego tonącego niszczyciela Ku lepszej motywacji Twojego pomysłu masz zajawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Haha, znamy tego pana. To kolejne dzieło pracowitego Hui'a Lee z Korei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 24 Listopada 2019 Share Napisano 24 Listopada 2019 Tak hm no dobra to spartole chyba po bożemu - kawał warsztatu w tym widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Grudnia 2019 Share Napisano 13 Grudnia 2019 Dostałem mutsuki .stop. jakie to małe .stop. tracę oczy .stop. czekam jeszcze na blachy .stop. to dopiero będzie załamka .stop. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2019 Godzinę temu, laskonogi napisał: Dostałem mutsuki .stop. jakie to małe .stop. tracę oczy .stop. czekam jeszcze na blachy .stop. to dopiero będzie załamka .stop. Załamka to będzie, jak zastąpisz 90 plastiku blachami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 13 Grudnia 2019 Share Napisano 13 Grudnia 2019 No czekam na te blachy już płyną lecą czy tam co innego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Grudnia 2019 Share Napisano 14 Grudnia 2019 Przy świętach to sobie możesz poczekać trochę, no ale z drugiej strony paniki też nie ma. Zdecydowałeś już co to ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 Marzy mi się Uzki jako niszczyciel transportowy, miał przebudowaną rufę aby łatwiej było te barki wciągać etc (przebudowa 42/23) ale nie mogę nigdzie żganego zdjęcia wypychacz no nic ... ale mam jeszcze chwilę wiec grzebie w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 (edytowane) Też myślę nad niszczycielem transportowym. Mój wstępny wybór (o ile zdecyduję się dołączyć) padł na Mikazuki. Jest kilka słabych zdjęć na których niewiele widać ale widać, że pewnych rzeczy na pokładzie nie widać Poza tym tu człowiek walczy z modelem Pit-Roada i jest kilka ciekawych zdjęć. Dodatkowo pewną pomocą może być zdjęcie na okładce zestawu Rainbowa ukazujące Yuzuki po przebudowie na rok 1944. Edytowane 15 Grudnia 2019 przez wolfik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 15 Grudnia 2019 Share Napisano 15 Grudnia 2019 Cieszy ze projekt zbudził nieco liczniejsze zainteresowanie niż nasze hunty, aż strach pomyśleć co może być w przyszłości, zapisy na projekt w Pre-orderze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 31 Grudnia 2019 Share Napisano 31 Grudnia 2019 Uległem czarcim podszeptom i dołączam pitrołdem. Zamówiłem też blachy z tetry u południowych somsiadów ale transport chyba zatopili piraci na Olzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 31 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2019 18 minut temu, Lipa napisał: Uległem czarcim podszeptom i dołączam pitrołdem. Zamówiłem też blachy z tetry u południowych somsiadów ale transport chyba zatopili piraci na Olzie O proszę! Elegancko Osób przybywa, będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 31 Grudnia 2019 Share Napisano 31 Grudnia 2019 2 godziny temu, Lipa napisał: dołączam pitrołdem No to klawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 31 Grudnia 2019 Share Napisano 31 Grudnia 2019 Noo jak mawiał pewien duńczyk: klawo jak cholera To juSZ jutro, do biegu gotowi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 31 Grudnia 2019 Share Napisano 31 Grudnia 2019 To co otwieramy woreczki z cześciami razem z szampanem o północy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 31 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2019 2 minuty temu, Lipa napisał: To co otwieramy woreczki z cześciami razem z szampanem o północy? Genilny pomysł! I zdjęcie otwartego pudełka z szampanem przy okazji sprawdzimy czy ktoś nie zaczął przed czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 31 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2019 (edytowane) No to Panowie szczęśliwego Nowego Roku i ruszamy z tematem! Zdrówko Edytowane 31 Grudnia 2019 przez chudyhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 1 Stycznia 2020 Share Napisano 1 Stycznia 2020 Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Stycznia 2020 Share Napisano 1 Stycznia 2020 Strasznie ciemna ta trójka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 1 Stycznia 2020 Share Napisano 1 Stycznia 2020 To że jest ciemna to jest jej najmniejszy problem Będzie galeria i zbliżenia to dopiero zobaczysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 1 Stycznia 2020 Share Napisano 1 Stycznia 2020 (edytowane) No koledzy i co tam się u Was dzieje, skrobanie, rycie czy jeszcze coś innego?. Przyznać się kto w ogóle wyciągnął elementy z foli Edytowane 1 Stycznia 2020 przez Bartosz.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 1 Stycznia 2020 Share Napisano 1 Stycznia 2020 Ja czekam jeszcze na tęczowy zawrót głowy, kończę Konigsberga a potem pokrak. Cześć podwodną trzeba wystrugać, ale to za chwil kilka. Nie pali się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 1 Stycznia 2020 Share Napisano 1 Stycznia 2020 Godzinę temu, Bartosz.B napisał: No koledzy i co tam się u Was dzieje, skrobanie, rycie czy jeszcze coś innego?. Przyznać się kto w ogóle wyciągnął elementy z foli Ja... pooglądałem i schowałem ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Stycznia 2020 Share Napisano 1 Stycznia 2020 PieRszy, pieRszy, pieRszy, zrobiłem..........coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 2 Stycznia 2020 Share Napisano 2 Stycznia 2020 10 godzin temu, Szydercza Gała napisał: PieRszy, pieRszy, pieRszy, zrobiłem..........coś Będziesz robił flotylle niszczycieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi