zloty Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 22 minuty temu, Bartosz.B napisał: ...nawet Cesarz z wrażenia spierdzelił ze stoczni Wrócił do zawodu. Puszkarz konserwarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 20 Maja 2020 Autor Share Napisano 20 Maja 2020 33 minuty temu, Bartosz.B napisał: Mariusz podniosłeś poprzeczkę to będzie chyba najlepszy Twój model i wzór do naśladowania, nawet Cesarz z wrażenia spierdzelił ze stoczni Chyba nie jest źle. Zdecydowanie będzie to moj najlepszy model, ale można by było zrobić go lepiej Właśnie widzę, Cesarz wsiadł w czołg i tele żeśmy go widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Super, super. Reszta musi poczekać aż oczy zapomną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 (edytowane) Powoli kończę męczyć pokład. Zrobiłem też przymiarkę do dioramy. 6 godzin temu, Super_Hans napisał: Protestuje! "Minazuki" to wodna, mokra rusałka, ew. "czerwiec". I wygląda tak: A Ty zrobiłeś spracowanego utytłanego szoguna jakiegoś! Fuj! Edytowane 20 Maja 2020 przez Lipa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 W końcu i u mnie coś ruszyło, ale bardzo powoli mi to idzie. Te blaszki z powodu rozmiarów dają w dupę za to wyglądają zacnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Poprzednie bulaje zeszlifowałem i wykonałem nowe bo stare wolały o pomstę do nieba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Maja 2020 Share Napisano 24 Maja 2020 Bartosz.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 (edytowane) Taa bulaje, dzięki AUSTRALIJSKIEJ ZDRADZIE ponad miesiONc czekam na moje... ale mostek mam już prawie wyprowadzony. Potem w zasadzie tylko malować. Edytowane 25 Maja 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Maja 2020 Autor Share Napisano 25 Maja 2020 W dniu 21.05.2020 o 00:17, Lipa napisał: Zrobiłem też przymiarkę do dioramy. No no, widzę że będzie na dużej fali Bardzo ładnie Bartoszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 43 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Taa bulaje, dzięki AUSTRALIJSKIEJ ZDRADZIE ponad miesiONc czekam na moje... Ja zamówiłem z kraju kangurów wyrzutnie torped bo kitajce zapomniały wsadzić do pudełka dwóch woreczków i od Order Date: Wednesday 15 April, 2020 Ciszaaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 3 godziny temu, chudyhunter napisał: No no, widzę że będzie na dużej fali tsunami PS: Nie tylko w Australii dywersja - zamówiłem blacharkę z Voyagera w połowie kwietnia i też do tej pory ani widu ani słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 O ja jak najbardziej wiem gdzie są moje bulaje. Bartek napisz do nich, dadzą Ci numer paczki. Moja przeszła cło i czeka na wysyłke zagraniczna w Melbourne od 9 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Maja 2020 Autor Share Napisano 25 Maja 2020 Dlatego ja na razie się wstrzymalem z zamówieniami. Poczta powoli wznawia przyjmowanie przesylek, ale na niektóre przesyłki z zagranicy nadal trzeba czekać. Info z przed 5 dni http://www.pocztex.pl/aktualnosci/aktualizacja-obsluga-przesylek-zagranicznych-6/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: O ja jak najbardziej wiem gdzie są moje bulaje.... no ja niby też... przesyłka jeszcze nie wyruszyła nawet : trwa kompletowanie zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 25 Maja 2020 Share Napisano 25 Maja 2020 (edytowane) Ja pytałem gdzie moja paczka i dostałem odpowiedz aby uzbroić się w cierpliwość https://auspost.com.au/about-us/news-media/important-updates/coronavirus/coronavirus-international-updates Edytowane 25 Maja 2020 przez Bartosz.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 28 Maja 2020 Autor Share Napisano 28 Maja 2020 Doszło kilka drobiazgów. Jakoś zawsze, gdy zostaje sama drobnica, zapał i chęci spadają ehhhh... jeszcze trochę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Maja 2020 Autor Share Napisano 29 Maja 2020 (edytowane) Mała aktualizacja Edytowane 30 Maja 2020 przez chudyhunter 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Maja 2020 Share Napisano 29 Maja 2020 Bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 Kolejne blaszki pospawane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 czy ty spawasz na paste ? kilka razy probowałem sie z tym bawic ale mi zawsze wychodzi ten spaw jakis takis zafajdany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 1 Czerwca 2020 Share Napisano 1 Czerwca 2020 Wszystko jest złapane na SG oraz metal primer, a to co widzisz jest zwykłą szpachlą. Za cienki w uszach jestem by to polutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 3 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2020 W chwili odetchnięcia od drobnicy jaka mi pozostała do wykonania, zrobiłem sobie podstawkę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Czerwca 2020 Share Napisano 4 Czerwca 2020 zacne kupne czy rękodzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 4 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2020 5 minut temu, M.A.V. napisał: zacne kupne czy rękodzieło? Dziękuję Rękodzieło. Trzy dni roboty i gotowe. Tak patrzę na zdjęcie i widzę że będę musiał przejechac jeszcze jedną warstwą czarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 9 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2020 Fotki trochę ciemne i nie takie jak powinny, bo nie chciało mi się wyciągać oświetlenia. Pozostało wykonać kotwice, łodzie i olinowanie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi