Jostein Napisano 13 Września Share Napisano 13 Września 9 godzin temu, JJ62 napisał: Ale ten powyżej to jest nie "wczesny", a F-4N. Ramka z nowym skrzydłem przynależy do niego. Dla mnie super, bo wygląda na to, że jest szansa że FM ogarnie wszystkie wersje: i G, i S Ciekawe, czy rzeczywiście wszystkie i pokusi się też o brytyjskie Nosorożce ze Speyami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 16 Września Share Napisano 16 Września 1/72 MiG-3 late production "Bloody 1941" - Armory 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Września Share Napisano 17 Września KP zapowiedział Goslinga https://www.modelarovo.cz/novinky-kovozavodu-prostejov-a-azmodel-na-rijen/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 19 Września Share Napisano 19 Września Żbik znad Afryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września 10 godzin temu, mirage3 napisał: Żbik znad Afryki Ech, a o wiele milszy byłby Orlik znad Polski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 20 Września Share Napisano 20 Września (edytowane) W dniu 17.09.2024 o 10:38, M.A.V. napisał: KP zapowiedział Goslinga https://www.modelarovo.cz/novinky-kovozavodu-prostejov-a-azmodel-na-rijen/ Gąsiątko alias Świstun. Do kompletu jeszcze Gęś mogliby "odkurzyć"... Edytowane 20 Września przez Jostein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września moja ges z AZ, kupiona przed laty we Wroclawiu, siedzi w szafie i nie chce odleciec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września 2 godziny temu, BRAVO112 napisał: moja ges z AZ, kupiona przed laty we Wroclawiu, siedzi w szafie i nie chce odleciec Jeśli Kolega uzna, że już za długo gniazduje, to mogę Go od niej uwolnić za rozsądną kwotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września niestety nie da sie... Ges pilnuje calej reszty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września W dniu 6.09.2024 o 12:45, em napisał: Tak wiem, pytanie było proste ,czy macie już w domach model Modelsvita Su-17M4/ Su-22M4. Właśnie odebrałem paczkę. Tak na szybko zawartość pudełka dla zainteresowanych modelem: KRYSTEK. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września (edytowane) jak pierwsze wrazenia z jakosci wyprasek? bo, o ile dobrze pamietam to w su-17 byly linie nitow takie, jakby ktos patykiem w gumie do zucia dziury robil... ( na tylnej czesci kadluba ) Edytowane 23 Września przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września Wypraski i linie nitów wg. mnie są OK. ( to moja opinia) Wypraska SU-17M Modelsvit nr kat. 72011 i ogon nowej suczki. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 24 Września Share Napisano 24 Września Małej Szabelki od ClearPropa c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Września Share Napisano 24 Września Czy to się kwalifikuje do lotniczych nowości 1:72? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 25 Września Share Napisano 25 Września No jak nie jak tak. Jak trzyma skalę to jak najbardziej Czyj to wynalazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 25 Września Share Napisano 25 Września 1/72 DH.88 Comet - Clear Prop! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 25 Września Share Napisano 25 Września 48 minut temu, KFS-miniatures napisał: 1/72 DH.88 Comet - Clear Prop! Super sprawa ,w podsumowaniu dot dotychczasowych modeli brakuje tylko żywicznego SBS, jest na podobnym poziomie co Clear Prop. Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 25 Września Share Napisano 25 Września 15 godzin temu, jmx62 napisał: Jak trzyma skalę to jak najbardziej Czyj to wynalazek? Naszego forumowego Kolegi - Przemka Przybulewskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 26 Września Share Napisano 26 Września Zapowiedź Modelsvit+ModelMaker+ druk 3D 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 26 Września Share Napisano 26 Września 1 godzinę temu, Wymysl napisał: Zapowiedź Modelsvit+ModelMaker+ druk 3D Nie rozumiem, oryginał też miał kalki do tego malowania. https://www.mojehobby.pl/products/Su-22UM3K-advanced-two-seat-trainer-Export-vers..html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 26 Września Share Napisano 26 Września (edytowane) Godzinę temu, caughtinthemiddle napisał: Nie rozumiem, oryginał też miał kalki do tego malowania. https://www.mojehobby.pl/products/Su-22UM3K-advanced-two-seat-trainer-Export-vers..html Tutaj na pewno będzie więcej opcji niż tylko okładkowe malowanie. Może będzie jak w przypadku Mi-17? "305" w różnych postaciach? Edytowane 26 Września przez Wymysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 26 Września Share Napisano 26 Września Z tego co pisze Modelmaker to kalki, wiadomo, będą ich ale wydrukowane przez firmę, której zleci to IBG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 26 Września Share Napisano 26 Września Pal licho Su-22, ta zapowiedź to dopiero uszczęśliwi niektórych użytkowników... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Września Share Napisano 26 Września 2 minuty temu, caughtinthemiddle napisał: Pal licho Su-22, ta zapowiedź to dopiero uszczęśliwi niektórych użytkowników... @criscoś dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 27 Września Share Napisano 27 Września Wie ktoś co będzie w tych dodatkach 3D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi