Moses Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Dodajmy ze do zestawu Hobby Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca 4 godziny temu, Moses napisał: Dodajmy ze do zestawu Hobby Boss ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca 7 godzin temu, Wymysl napisał: ? Żywiczne dodatki do modelu F-5 od Nord Hobby dla modeli z HB i Esci, oraz nowe dla modelu Super Etendard'a od Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Godzinę temu, rudy0007 napisał: Żywiczne dodatki do modelu F-5 od Nord Hobby dla modeli z HB i Esci, oraz nowe dla modelu Super Etendard'a od Academy. Koleś wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca W dniu 4.03.2026 o 20:37, kopernik napisał: Konwersje do F-5. Dajno linka konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca https://www.facebook.com/share/1LVnu6Gwkj/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Godzinę temu, Moses napisał: https://www.facebook.com/share/1LVnu6Gwkj/ dzięki. To znalazłem wcześniej,jednak zdjęcia zamieszczonego przez kolegę @kopernik nie ma w Agtomie ani pod linkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Godzinę temu, em napisał: dzięki. To znalazłem wcześniej,jednak zdjęcia zamieszczonego przez kolegę @kopernik nie ma w Agtomie ani pod linkiem. Możesz kupić bezpośrednio u niego lub kupić plik 3d na stronie cults3d.com i sobie wydrukujesz sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Poniedziałek o 11:30 Share Napisano Poniedziałek o 11:30 Ja nietypowo, z pytaniem - niedawno nowość, a dzisiaj już się skończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Poniedziałek o 12:38 Share Napisano Poniedziałek o 12:38 https://www.mojehobby.pl/products/Mikoyan-Gurevich-MiG-21UM-Famous-Russian-Training-Fighter.html W MH masz na zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Poniedziałek o 13:17 Share Napisano Poniedziałek o 13:17 12 minut temu, Moses napisał: W MH masz na zamowienie To wiem, ale jest na zamówienie i tylko tu. Przejrzałem 6 innych sklepów i nigdzie nawet nie ma tej pozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano Poniedziałek o 13:47 Share Napisano Poniedziałek o 13:47 29 minut temu, Grzes napisał: To wiem, ale jest na zamówienie i tylko tu. Przejrzałem 6 innych sklepów i nigdzie nawet nie ma tej pozycji... Musisz zaczekać na „jeszcze nowsze formy” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Poniedziałek o 13:54 Share Napisano Poniedziałek o 13:54 7 minut temu, Kon_Bar napisał: Musisz zaczekać na „jeszcze nowsze formy” Tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Poniedziałek o 14:43 Share Napisano Poniedziałek o 14:43 55 minut temu, Kon_Bar napisał: Musisz zaczekać na „jeszcze nowsze formy” Dokładnie, formy do wyrobu mydła też się zużywają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Poniedziałek o 15:03 Share Napisano Poniedziałek o 15:03 18 minut temu, barszczo napisał: formy do wyrobu mydła też się zużywają... Możliwe, że są zrobione z tego samego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano Wtorek o 09:49 Share Napisano Wtorek o 09:49 To chyba stary KaPeć będzie w środku bo nawet boxart prawie identyczny tylko obrócony i umalowany jako "dobry Niemiec". Ktoś widział zawartość ? Ciekawe jakie malowanki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Wtorek o 09:58 Share Napisano Wtorek o 09:58 6 minut temu, Artek82 napisał: Jak rysunek wskazuje, w środku mamy "Czechoslovakian Midget" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano Wtorek o 10:18 Share Napisano Wtorek o 10:18 25 minut temu, Artek82 napisał: To chyba stary KaPeć będzie w środku (...) Ktoś widział zawartość ? Ciekawe jakie malowanki? To bankowo stare KP, W kwestii malowanek to teoretycznie to coś powinno wyjaśnić : Ale... To mogą być schematy w instrukcji a kalki do ponadstandardowych malowań mogą być osobno do dokupienia... takie dziwne praktyki czasem MC uskutecznia. Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano Wtorek o 11:16 Share Napisano Wtorek o 11:16 50 minut temu, wuwumaster napisał: To bankowo stare KP, No tak się mnie wydaje mocno, chociaż był jeszcze taki... a w środku było to: 54 minuty temu, wuwumaster napisał: W kwestii malowanek to teoretycznie to coś powinno wyjaśnić Tyle to wiem, ale chodzi bardziej jakie konkretnie Śmer np. daje polskie malowanie 006 z Góraszki SP-YNZ, który obecnie lata jako SP-UTI w Fubar Aviation. 56 minut temu, wuwumaster napisał: kalki do ponadstandardowych malowań mogą być osobno do dokupienia... takie dziwne praktyki czasem MC uskutecznia. Ooo, tego tematu nie znaju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano Wtorek o 11:42 Share Napisano Wtorek o 11:42 Panie jak by MC dorwał model Gran-a do przepaków to sam bym kupił z ciekawości KP, bankowo, a jakie malunki konkretnie nry etc. to musimy poczekać aż gdzieś wskoczy inbox Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano Wtorek o 13:18 Share Napisano Wtorek o 13:18 W poprzednim wydaniu były 2 polskie, biały 213 ten na pudelku oraz 8020 , do tego fiński MU-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Wtorek o 13:34 Share Napisano Wtorek o 13:34 2 godziny temu, Artek82 napisał: Ech, piekne te siemirowickie sówki były... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano wczoraj o 12:09 Share Napisano wczoraj o 12:09 (edytowane) Nie ze wszystkim jestem na biezaco Czy byl juz poruszany ten temat? I ev jakies wnioski? Edytowane wczoraj o 12:09 przez BRAVO112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano wczoraj o 12:23 Share Napisano wczoraj o 12:23 13 minut temu, BRAVO112 napisał: Czy byl juz poruszany ten temat? Tak 13 minut temu, BRAVO112 napisał: I ev jakies wnioski? Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu 8 godzin temu, BRAVO112 napisał: I ev jakies wnioski? Będzie drogo, ale przekombinowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi