Cypis Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Kolejny "dziwoląg" od MikroMira , Northrop HL-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca a od Planet Models "dziwoląg" Curtiss Cw 24-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Modelsvit anonsuje Mirage 2000N na koniec kwietnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca Trumpeter , PLAAF J-36 Prototype 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Środa o 00:10 Share Napisano Środa o 00:10 Sea King CyberHobby/ Dragon powraca pod nowym szyldem FOREART. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Środa o 06:11 Share Napisano Środa o 06:11 6 godzin temu, mirage3 napisał: FOREART Czyli to stary Dragon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Środa o 06:37 Share Napisano Środa o 06:37 (edytowane) 25 minut temu, Grzes napisał: Czyli to stary Dragon? Stary nie stary model ma z 15 lat abo coś koło tego, dalej w sprzedaży są starsze modele z widokami na ochronę konserwatora zabytków. Ale co do sedna to tak, Dragon Edytowane Środa o 06:38 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Środa o 06:44 Share Napisano Środa o 06:44 Przepraszam, ja źle zrozumiałem. Pomyślałem, że Dragon nazwę zmienił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano Środa o 09:49 Share Napisano Środa o 09:49 3 godziny temu, Grzes napisał: Przepraszam, ja źle zrozumiałem. Pomyślałem, że Dragon nazwę zmienił Nie, podobno sprzedał część form. Czyli już schyłkowo, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Środa o 12:44 Share Napisano Środa o 12:44 2 godziny temu, caughtinthemiddle napisał: Nie, podobno sprzedał część form. Czyli już schyłkowo, szkoda. Sprzedał czy puścił wypraski na przepak jakiś większy ? Dragon sam sobie robił pod firmy jak Cyberhobby... Ja tam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano Środa o 13:41 Share Napisano Środa o 13:41 48 minut temu, mirage3 napisał: Sprzedał czy puścił wypraski na przepak jakiś większy ? Dragon sam sobie robił pod firmy jak Cyberhobby... Ja tam nie wiem Informację mam j.w. - czy akurat chodzi o to, co teraz wychodzi pod szyldem Fore, nie wiem - trzeba pamiętać o dwóch sprawach: a) od kupienia form do uruchomienia własnej produkcji potrafi zejść sporo czasu - wystarczy choćby spojrzeć, jak długo Trumpkobossy wprowadzają do swojego katalogu produkty Tristara b) formy Dragona były i prawdopodobnie nadal są rozrzucone po różnych podwykonawcach, on nie miał swojej fabryki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi