Cypis Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Kolejny "dziwoląg" od MikroMira , Northrop HL-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca a od Planet Models "dziwoląg" Curtiss Cw 24-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Modelsvit anonsuje Mirage 2000N na koniec kwietnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca Trumpeter , PLAAF J-36 Prototype 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Sea King CyberHobby/ Dragon powraca pod nowym szyldem FOREART. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia 6 godzin temu, mirage3 napisał: FOREART Czyli to stary Dragon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia (edytowane) 25 minut temu, Grzes napisał: Czyli to stary Dragon? Stary nie stary model ma z 15 lat abo coś koło tego, dalej w sprzedaży są starsze modele z widokami na ochronę konserwatora zabytków. Ale co do sedna to tak, Dragon Edytowane 1 Kwietnia przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Przepraszam, ja źle zrozumiałem. Pomyślałem, że Dragon nazwę zmienił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia 3 godziny temu, Grzes napisał: Przepraszam, ja źle zrozumiałem. Pomyślałem, że Dragon nazwę zmienił Nie, podobno sprzedał część form. Czyli już schyłkowo, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia 2 godziny temu, caughtinthemiddle napisał: Nie, podobno sprzedał część form. Czyli już schyłkowo, szkoda. Sprzedał czy puścił wypraski na przepak jakiś większy ? Dragon sam sobie robił pod firmy jak Cyberhobby... Ja tam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia 48 minut temu, mirage3 napisał: Sprzedał czy puścił wypraski na przepak jakiś większy ? Dragon sam sobie robił pod firmy jak Cyberhobby... Ja tam nie wiem Informację mam j.w. - czy akurat chodzi o to, co teraz wychodzi pod szyldem Fore, nie wiem - trzeba pamiętać o dwóch sprawach: a) od kupienia form do uruchomienia własnej produkcji potrafi zejść sporo czasu - wystarczy choćby spojrzeć, jak długo Trumpkobossy wprowadzają do swojego katalogu produkty Tristara b) formy Dragona były i prawdopodobnie nadal są rozrzucone po różnych podwykonawcach, on nie miał swojej fabryki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano wczoraj o 11:20 Share Napisano wczoraj o 11:20 Pierwsze z wielu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popolupo Napisano wczoraj o 13:10 Share Napisano wczoraj o 13:10 1 godzinę temu, mirage3 napisał: Pierwsze z wielu... Wznowienie ale nie w dwupaku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu Jeszcze będzie A6M3 Model 32...Ma wyjść parę dni po prototypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu (edytowane) W dniu 10.03.2026 o 10:49, Artek82 napisał: Ktoś widział zawartość ? Ciekawe jakie malowanki? I wszystko jasne : https://www.mojehobby.pl/products/CS-102-Mig-15-UTI-Czechoslovakian-Midget.html Stary, poczciwy Kp, w kolejnym wydaniu Edytowane 6 godzin temu przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu a ktoś sie spodziewał czegoś innego po Mistercrapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 19 minut temu Share Napisano 19 minut temu Znów miłe słowa w sosunku do MC, a tu mamy chyba pierwszy model dwumiejscowego MiG-a-15, w którym zaproponowane malowanie polskiej maszyny odpowiada wersji z modelu. Warto docenić 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi