Cypis Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Kolejny "dziwoląg" od MikroMira , Northrop HL-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca a od Planet Models "dziwoląg" Curtiss Cw 24-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Modelsvit anonsuje Mirage 2000N na koniec kwietnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca Trumpeter , PLAAF J-36 Prototype 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Sea King CyberHobby/ Dragon powraca pod nowym szyldem FOREART. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia 6 godzin temu, mirage3 napisał: FOREART Czyli to stary Dragon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia (edytowane) 25 minut temu, Grzes napisał: Czyli to stary Dragon? Stary nie stary model ma z 15 lat abo coś koło tego, dalej w sprzedaży są starsze modele z widokami na ochronę konserwatora zabytków. Ale co do sedna to tak, Dragon Edytowane 1 Kwietnia przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Przepraszam, ja źle zrozumiałem. Pomyślałem, że Dragon nazwę zmienił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia 3 godziny temu, Grzes napisał: Przepraszam, ja źle zrozumiałem. Pomyślałem, że Dragon nazwę zmienił Nie, podobno sprzedał część form. Czyli już schyłkowo, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia 2 godziny temu, caughtinthemiddle napisał: Nie, podobno sprzedał część form. Czyli już schyłkowo, szkoda. Sprzedał czy puścił wypraski na przepak jakiś większy ? Dragon sam sobie robił pod firmy jak Cyberhobby... Ja tam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia 48 minut temu, mirage3 napisał: Sprzedał czy puścił wypraski na przepak jakiś większy ? Dragon sam sobie robił pod firmy jak Cyberhobby... Ja tam nie wiem Informację mam j.w. - czy akurat chodzi o to, co teraz wychodzi pod szyldem Fore, nie wiem - trzeba pamiętać o dwóch sprawach: a) od kupienia form do uruchomienia własnej produkcji potrafi zejść sporo czasu - wystarczy choćby spojrzeć, jak długo Trumpkobossy wprowadzają do swojego katalogu produkty Tristara b) formy Dragona były i prawdopodobnie nadal są rozrzucone po różnych podwykonawcach, on nie miał swojej fabryki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Pierwsze z wielu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popolupo Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia 1 godzinę temu, mirage3 napisał: Pierwsze z wielu... Wznowienie ale nie w dwupaku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 6 Kwietnia Share Napisano 6 Kwietnia Jeszcze będzie A6M3 Model 32...Ma wyjść parę dni po prototypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia (edytowane) W dniu 10.03.2026 o 10:49, Artek82 napisał: Ktoś widział zawartość ? Ciekawe jakie malowanki? I wszystko jasne : https://www.mojehobby.pl/products/CS-102-Mig-15-UTI-Czechoslovakian-Midget.html Stary, poczciwy Kp, w kolejnym wydaniu Edytowane 7 Kwietnia przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia a ktoś sie spodziewał czegoś innego po Mistercrapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Znów miłe słowa w sosunku do MC, a tu mamy chyba pierwszy model dwumiejscowego MiG-a-15, w którym zaproponowane malowanie polskiej maszyny odpowiada wersji z modelu. Warto docenić 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia Avis wydaje model Messerschmitt M.23b1 , jakby messerów było mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia W dniu 17.03.2026 o 17:28, Cypis napisał: "АНГАР 72" szykuje do wydania drukowany w 3D model samolotu Tu-14 wydanie Tu-14 coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia to moze Novo i Wilge wyda..... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 19 godzin temu, Cypis napisał: jakby messerów było mało Takiego jeszcze nie ma, przynajmniej ja nie kojarzę. Zawsze to jakaś odmiana od 109 -tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 17:22 Share Napisano Środa o 17:22 Boxart na majową Edwardowa nowość - Spitfire Mk.Vb w edycji ProfiPack: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano Środa o 20:51 Share Napisano Środa o 20:51 W dniu 7.04.2026 o 20:31, Cypis napisał: Avis wydaje model Messerschmitt M.23b1 , jakby messerów było mało Bez krzyży ??? To zapewne dlatego tylko 500 szt na cały świat ! To powinni cały nakład wykupić sami Niemcy ! Trochę daje to pojęcie o światowym zainteresowaniu takimi projektami ... Wyobrażam sobie zainteresowanie np RWD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano Środa o 21:43 Share Napisano Środa o 21:43 Ale akurat to jest ładny meserszmit, w przeciwieństwie do 109-tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano wczoraj o 03:37 Share Napisano wczoraj o 03:37 (edytowane) Tłusto F-4G dwa pudełka, F-15C z Pustynnej Burzy, kolejny F-4F oraz dwa pudła F-104G... Edytowane wczoraj o 14:46 przez mirage3 Więcej fotek 😉 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi