socjo1 Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, HK1885 napisał: Podobny. A wcale, że nie! Edytowane 4 Stycznia 2023 przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 Wieści na pierwszy kwartał od pana muzycznego Z ciekawych tematów dla mnie to MiG-19 P i PM i L-60 Brigadyr Kolejne opudełkowania Cessny C-180 i DH-9 czyli nic nowego i następne wariacje na temat He-162 to już czysty absurdalizm i zapchajdziuryzm dla żelaznego elektoratu tej marki Wszak reg D-IVKA brzmi intrygująco na tym salamandrze UTI Reszta pod linkiem: https://www.modelarovo.cz/kovozavody-prostejov-a-azmodel-novinky-na-prvni-ctvrtleti-roku-2023/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 (edytowane) Niezmiennie jestem pod wrażeniem, że wydawanie takich what-ifów jest opłacalne Ja wiem, że to już tylko koszty pudełek, kalkomanii i dystrybucji, ale wciąż... ktokolwiek musi to kupować, nie? Skoro mamy już Cessnę w barwach MIDAS SILENCERS, to ja proszę o Cessnę what-if w takich barwach Polisz Er Fors, do odgrywania powietrznych walk o rynek części używanych: EDIT: Hola hola, tam jest mowa o Nieuporcie 11 z metalowych form, przecież to doskonała wiadomość! Diabelnie ważna maszyna, która wciąż nie doczekała się porządnej siedem-dwójki... Edytowane 10 Stycznia 2023 przez filipsg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 Ktoś, kto z dwóch kadłubów, dwóch usterzeń, trzech różnych skrzydeł, kilku różnych silników, jest w stanie stworzyć takie bogactwo wersji Salamandra jest geniuszem i pełzać mi przed nim, a nie krytykować. D-IVKA jest neutralna. Děvka jest taka za pieniądze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 23 minuty temu, Artek82 napisał: Z ciekawych tematów dla mnie to MiG-19 P i PM Hurrrrra! Oddam Bilka dzieciakom w modelarni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 (edytowane) 11 minut temu, letalin napisał: Ktoś, kto z ... ... takich mydelniczek by zrobił Gawrona, Kruka czy tam inne Belfegory lub wincyj szybowców to można by stwierdzić że... 11 minut temu, letalin napisał: ...jest geniuszem i pełzać mi przed nim, a nie krytykować 11 minut temu, letalin napisał: D-IVKA jest neutralna. Děvka jest taka za pieniądze No właśnie nie wiedziałem jak to jest z tym Wszak D-IVKA był, ale He-60 Edytowane 10 Stycznia 2023 przez Artek82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 3 minuty temu, myszaty napisał: Hurrrrra! Oddam Bilka dzieciakom w modelarni!!!! Poczekaj, bo nie wiadomo co to za "muminek" będzie i jak zmutowany z wersji "S" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 2 minuty temu, Artek82 napisał: Wszak D-IVKA był, ale He-60 Heniek, to Heniek. Czepiasz się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Artek82 napisał: L-60 Brigadyr O! Jeszcze jakby dorzucili kalki do tego: Edytowane 10 Stycznia 2023 przez Grzes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 Wystarczy pociąć kalkę i zrobić D-AVKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 12 minut temu, Artek82 napisał: Poczekaj, bo nie wiadomo co to za "muminek" będzie i jak zmutowany z wersji "S" Bilka będzie trudno przebić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 1 godzinę temu, letalin napisał: Děvka jest taka za pieniądze i tu sie mylisz!!! jak to u Czechow, troche na odwrot : devka jest OK,za pieniadze jest dziewczyna a cerstwy chleb to juz wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 2 godziny temu, Artek82 napisał: L-60 Brigadyr a tego juz gdzies nie bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 Mordor też ma swoje potrzeby Ale, że takiego zgniłego zachodniego istrebitiela ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 54 minuty temu, BRAVO112 napisał: a tego juz gdzies nie bylo? Był, ale spróbuj to gdzieś dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 5 minut temu, mirage3 napisał: Ale, że takiego zgniłego zachodniego istrebitiela ? Pecunia non olet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 Airfix ogłosił swoją ofertę na 2023 i... wydaje dokładnie jeden nowy samolot w skali 1/72: Poza tym kilka wznowień, z których na pewno najciekawsze są Mosquito w wersji rozpoznawczej, Buccaneer z Zatoki i starszy Bf 110. Poza tym - stypa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, BRAVO112 napisał: i tu sie mylisz!!! jak to u Czechow, troche na odwrot : devka jest OK,za pieniadze jest dziewczyna a cerstwy chleb to juz wiadomo no jest na odwrót, ale w drugą stronę. Divka to dziewczyna . Děvka to dziwka. Airfix wyda Rotodyne z Vintage i to jest super wiadomość. Edytowane 10 Stycznia 2023 przez letalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 3 godziny temu, lord_karton napisał: Wystarczy pociąć kalkę i zrobić D-AVKI Albo D-IVAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 57 minut temu, myszaty napisał: Pecunia non olet ? Zależy w czym trzymane. Jedni trzymają kasę w skarpecie a inni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 10 minut temu, mirage3 napisał: Jedni trzymają kasę w skarpecie a inni.... Myślisz ,,onuca"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 Godzinę temu, filipsg napisał: Airfix ogłosił swoją ofertę na 2023 i... wydaje dokładnie jeden nowy samolot w skali 1/72: Poza tym kilka wznowień, z których na pewno najciekawsze są Mosquito w wersji rozpoznawczej, Buccaneer z Zatoki i starszy Bf 110. Poza tym - stypa. Super, że wreszcie Bucc z zatoki a ten F-35 to coś mi sie zdaje, że przepak italerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 Godzinę temu, Psar77 napisał: a ten F-35 to coś mi sie zdaje, że przepak italerki Ha, żeby tylko to uproszczony model dla początkujących, na stronie jest już informacja, że ma około 40 części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 3 godziny temu, filipsg napisał: Airfix ogłosił swoją ofertę na 2023 i... wydaje dokładnie jeden nowy samolot w skali 1/72: Poza tym kilka wznowień, z których na pewno najciekawsze są Mosquito w wersji rozpoznawczej, Buccaneer z Zatoki i starszy Bf 110. Poza tym - stypa. Zapowiedzieli też wznowienie/ przepak Mitchella. Zawsze to nadzieja na jakieś ciekawe malowanie - choćby Dirty Dorę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Stycznia 2023 Share Napisano 10 Stycznia 2023 4 godziny temu, Grzes napisał: Był, ale spróbuj to gdzieś dostać... dzieko, ze przypomniales mam dwie wersje w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi