Cypis Napisano 7 Kwietnia Share Napisano 7 Kwietnia rendery KAI KF-21 Boramae od Academy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 16 godzin temu, Cypis napisał: rendery KAI KF-21 Boramae od Academy Ta informacja już była zamieszczona przez mirage3 28 marca br. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia 38 minut temu, MIRAGE 5 napisał: Ta informacja już była zamieszczona przez mirage3 28 marca br. To się już staje tradycją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia to jest tak, jak z producentami modeli .Wszyscy robia to samo po trzy razy Albo po piec .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 17:27 Share Napisano Środa o 17:27 Boxarty na majowe Edwardowe nowości, A6M2-K i Bf109F-2 oba w edycji Weekend: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Czwartek o 03:26 Share Napisano Czwartek o 03:26 Na stronie Academy pojawił się taka oto grafika sugerująca jak widać pojawienie się modelu Super Horneta... Najciekawsze jest jednak to, że model ma się pojawić w sprzedaży w drugim kwartale 2026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano Czwartek o 19:48 Share Napisano Czwartek o 19:48 16 godzin temu, mirage3 napisał: Na stronie Academy pojawił się taka oto grafika sugerująca jak widać pojawienie się modelu Super Horneta... Najciekawsze jest jednak to, że model ma się pojawić w sprzedaży w drugim kwartale 2026 Hmm nie jestem specem od Szerszeni ale mi troche bardziej ten obrazek zwykłego szerszenia. Obrys wlotów jednak jest troche obły a Super szerszeń ma bardziej prosty. Aczkolwiek ta grafika może być myląca. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano Czwartek o 20:15 Share Napisano Czwartek o 20:15 Legacy Hornet ma zdaje się po 2 pylony pod skrzydłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Czwartek o 20:42 Share Napisano Czwartek o 20:42 Wygląda, że i F-16XL będzie zrobiony na nowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pustynnaburza7 Napisano Czwartek o 21:10 Share Napisano Czwartek o 21:10 (edytowane) Odnośnie Horneta z Academy na aliexpress jest co takiego do kupienia: Warto wsponie o ofensywie Hornetowej w wersji C od Kinetic Gold i Hobby Boss (póki co sama grafika) Edytowane Czwartek o 21:16 przez pustynnaburza7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Piątek o 13:22 Share Napisano Piątek o 13:22 (edytowane) Tak apropos Horneta. Kolejna edycja od Edka w pudełku wypraski Kinetic. Edytowane Piątek o 14:50 przez mirage3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano Piątek o 14:10 Share Napisano Piątek o 14:10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano Sobota o 09:20 Share Napisano Sobota o 09:20 W dniu 9.04.2026 o 21:15, Tap-chan napisał: Legacy Hornet ma zdaje się po 2 pylony pod skrzydłami. A tak faktycznie jak mówiłem specem nie jestem. Jakby co to niedługo powinien się pojawić F-14 w 48 od Academy i ma to być AMK w środku. Jeśli nie poprawią błędów to nie najlepiej im to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano Sobota o 09:29 Share Napisano Sobota o 09:29 9 minut temu, kzugaj napisał: A tak faktycznie jak mówiłem specem nie jestem. Jakby co to niedługo powinien się pojawić F-14 w 48 od Academy i ma to być AMK w środku. Jeśli nie poprawią błędów to nie najlepiej im to wyjdzie. W Mojehobby.pl już jest, razem z MiGiem-31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyku741 Napisano Sobota o 10:21 Share Napisano Sobota o 10:21 A czymś się różni MiG-31 w pudełku Academy do oryginalnego AMK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano Sobota o 11:20 Share Napisano Sobota o 11:20 (edytowane) 11 godzin temu, bzyku741 napisał: A czymś się różni MiG-31 w pudełku Academy do oryginalnego AMK? Zapewne niczym Krótko mówiąc AMK padło a Academy za nabyło ich formy. Nie wiem jak ze skladalnoscią i merytoryką w Mig-u ale F-14 to jest krótko mówiąc tragedia jak na zapowiedź że to będzie konkurencja dla Tamki Edytowane Sobota o 21:33 przez kzugaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Sobota o 13:57 Share Napisano Sobota o 13:57 Kolejne limitowane pudełka, model na bazie Hasegawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Niedziela o 01:19 Share Napisano Niedziela o 01:19 14 godzin temu, bzyku741 napisał: A czymś się różni MiG-31 w pudełku Academy do oryginalnego AMK? W sumie to chyba tylko stopniem zabezpieczenia części. W AMK było kilka pudełek w środku, academy wrzuciła części w workach do środka jak leci. No i ceną. Zapłaciłem 204 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano wczoraj o 04:40 Share Napisano wczoraj o 04:40 Po modelu 52 i 52a, Fine Molds wypuszcza Model 21, czyli A6M2b... Choć to nie jest moja skala, to w tym przypadku portfel mi zajęczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano wczoraj o 09:51 Share Napisano wczoraj o 09:51 (edytowane) Dobrze mieć oszczędności odłożone na czarna godzinę moje się przydadzą na pewno. A to tym bardziej dobra wiadomość, bo powoli pewnie FM wyda całą serię Zer dwa malowania Mitsubishi z nalotu na Pearl Harbour I trzy samolotów z zakładów Nakajima z bitwy u Wysp Salomona chyba bardziej ostrzę sobie zęby na ten drugi zestaw Edytowane wczoraj o 10:19 przez slamacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano wczoraj o 10:53 Share Napisano wczoraj o 10:53 Godzinę temu, slamacek napisał: Dobrze mieć oszczędności odłożone na czarna godzinę moje się przydadzą na pewno. A to tym bardziej dobra wiadomość, bo powoli pewnie FM wyda całą serię Zer dwa malowania Mitsubishi z nalotu na Pearl Harbour I trzy samolotów z zakładów Nakajima z bitwy u Wysp Salomona chyba bardziej ostrzę sobie zęby na ten drugi zestaw Nie moja skala, ale jeden z moich najbardziej ulubionych samolotów...Na pewno sobie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muśtax Napisano wczoraj o 12:33 Share Napisano wczoraj o 12:33 Jakby komuś zabrakło bombek, to Miniart przychodzi z pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedrzich Napisano wczoraj o 14:55 Share Napisano wczoraj o 14:55 10 godzin temu, Tainan41 napisał: Po modelu 52 i 52a, Fine Molds wypuszcza Model 21, czyli A6M2b... Choć to nie jest moja skala, to w tym przypadku portfel mi zajęczy. Ceny w Japonii czy Hong Kongu są jednak bardziej przyjazne modelarzowi… Będzie kupowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tainan41 Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu 4 godziny temu, Bedrzich napisał: 14 godzin temu, Tainan41 napisał: Po modelu 52 i 52a, Fine Molds wypuszcza Model 21, czyli A6M2b... Choć to nie jest moja skala, to w tym przypadku portfel mi zajęczy. Ceny w Japonii czy Hong Kongu są jednak bardziej przyjazne modelarzowi… Będzie kupowany! Pamiętaj, że od lipca eurokołchoz wprowadza dodatkowe opłaty za zakupy poza UE. Więc już może być mniej przyjaźnie. No chyba, że ktoś może przywieźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu W dniu 10.04.2026 o 16:10, Psar77 napisał: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi