myszaty Napisano 7 Grudnia 2021 Share Napisano 7 Grudnia 2021 Ale tylko jedna firma w tym kraju jest beee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 7 Grudnia 2021 Share Napisano 7 Grudnia 2021 (edytowane) U nas kto to miał kupić, to już raczej kupił, ale za granicą może jeszcze jakichś fra...amatorów znajdą - stąd wybór malowań. Choć w tym kontekście na uwagę zasługuje wyborna angielszczyzna na wieczku... Edytowane 7 Grudnia 2021 przez caughtinthemiddle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 Mam trochę mieszane uczucia, aczkolwiek chęć kupienia ogromna, silniki odwzorowane super ale reszta trochę wyglada jak wypraski z lat 80.Ale jak narazie można gdybać dopóki nie będzie się miało jego w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 Rozsądne podejście do tematu SR-71 najpierw obejrzeć model , potem zdecydować czy jest wart swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorian1997 Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 Na stronie GWH na Fb pokazały się nowe informacje co do su-30 1/48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 14 Grudnia 2021 Share Napisano 14 Grudnia 2021 (edytowane) SM BULLSEYE DECALS F-14 FB BULLSEYE DECALS Edytowane 16 Grudnia 2021 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 14 Grudnia 2021 Share Napisano 14 Grudnia 2021 5 godzin temu, mirage3 napisał: SM BULLSEYE DECALS F-14 FB BULLSEYE DECALS Nudaaa. A da się gdzieś kupić kalki do 'Thief of Bagdad' i 'Camel Smokera'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 6 godzin temu, caughtinthemiddle napisał: Nudaaa. A da się gdzieś kupić kalki do 'Thief of Bagdad' i 'Camel Smokera'? Two Bobs robił kalki na obydwa ale to już dawne dzieje. Obecnie kalki na "Thief of Bagdad" są dostępne od Fightertown. Niestety tylko w 4osiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 Pokazała mi się informacja, że Hobby 2000 wyda na przyszły rok Harriera GR.7/Gr.9 na bazie Hasegawy. Ciekawe jakie dadzą malowania, ale sam model jest znany i chwalony, więc może to być ciekawy wybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 Fajne malowania dla GR7/9 są z operacji Telic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 (edytowane) 10 godzin temu, mirage3 napisał: Two Bobs robił kalki na obydwa ale to już dawne dzieje. Obecnie kalki na "Thief of Bagdad" są dostępne od Fightertown. Niestety tylko w 4osiem. O tym Two Bobsie to wiem, ale miałem nadzieję, że jest coś dostępnego i w 72...W każdym razie dzięki. 6 godzin temu, Mates napisał: Pokazała mi się informacja, że Hobby 2000 wyda na przyszły rok Harriera GR.7/Gr.9 na bazie Hasegawy. Ciekawe jakie dadzą malowania, ale sam model jest znany i chwalony, więc może to być ciekawy wybór. Z tym, że tego modelu nie będzie w polskiej dystrybucji - wszystko bierze Tiger Hobbies. Edytowane 15 Grudnia 2021 przez caughtinthemiddle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 Czy ktoś widział lub kupił Super Horneta z Hobby Bossa w 1/48? Model pojawił się i tak szybko znikł. Jak z jakością oraz czy merytorycznie wypada ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, raptorf22 napisał: Czy ktoś widział lub kupił Super Horneta z Hobby Bossa w 1/48? Model pojawił się i tak szybko znikł. Jak z jakością oraz czy merytorycznie wypada ok? Wcale nie znikł, jest normalnie do kupienia https://www.mojehobby.pl/products/F-A-18E-Super-Hornet-39747282.html Mi osobiście się podoba, uważam, że to jeden z lepszych modeli HobbyBossa, przynajmniej w ramkach Edytowane 15 Grudnia 2021 przez Wojtu204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 18 godzin temu, caughtinthemiddle napisał: Z tym, że tego modelu nie będzie w polskiej dystrybucji - wszystko bierze Tiger Hobbies. Masz rację, faktycznie tego nie dostrzegłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Wtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 Oby ten Su-25 był lepszy od Hinda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 16 Grudnia 2021 Share Napisano 16 Grudnia 2021 2 godziny temu, mirage3 napisał: Oby ten Su-25 był lepszy od Hinda... Ostatnio Zvezda lubuje się w wydawaniu maszyn w 48 przeskalownaych z 72 niessstety... (Su57, Mi-24)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyku741 Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 6 godzin temu, mirage3 napisał: Oby ten Su-25 był lepszy od Hinda... Podobno zrobili go na nowych formach, cokolwiek to znaczy. Więc mała nadzieja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 Zvezda ma po prostu problem z ostatecznym szlifem, robią poprawny model ale nie potrafią zrobić czegoś takiego jak ICM że swoim najnowszym modelem tj. Bronco. Otwierasz pudełko z modelem i masz wrażenie, że to jakiś prototyp jest a za pół roku będzie dopiero gotowiec... Niestety nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 36 minut temu, mirage3 napisał: Zvezda ma po prostu problem z ostatecznym szlifem No nie wszędzie. Ich Ił-2 jest świetny. Ponoć ten Su ma być właśnie w tym stylu, a nie sylwetkowy jak Mi-24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 1 godzinę temu, mirage3 napisał: Zvezda ma po prostu problem z ostatecznym szlifem, robią poprawny model ale nie potrafią zrobić czegoś takiego jak ICM że swoim najnowszym modelem tj. Bronco. Otwierasz pudełko z modelem i masz wrażenie, że to jakiś prototyp jest a za pół roku będzie dopiero gotowiec... Niestety nie będzie Tak sobie myślę, że podobną drogę obrał Airfix. Pamiętam ile było skanowania na wszelkie sposoby, projektowania itp itd - hajp na maksa. A potem wydają model, otwierasz pudełko i sprawdzasz w kalendarzu, który mamy rok i czy aby na pewno zaczyna się od 20 Ale taka już chyba polityka Airfixa - u nich i tak się sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 (edytowane) 5 godzin temu, MIRO napisał: No nie wszędzie. Ich Ił-2 jest świetny. Ponoć ten Su ma być właśnie w tym stylu, a nie sylwetkowy jak Mi-24 Nie widziałem Iła ale skoro jest spoko to nadzieja na dobry model nie umarła Swoją drogą można rozważyć zakup dwumiejscowego, nadal się na "polskiego ludowego" ? 3 godziny temu, Psar77 napisał: Tak sobie myślę, że podobną drogę obrał Airfix. Pamiętam ile było skanowania na wszelkie sposoby, projektowania itp itd - hajp na maksa. A potem wydają model, otwierasz pudełko i sprawdzasz w kalendarzu, który mamy rok i czy aby na pewno zaczyna się od 20 Ale taka już chyba polityka Airfixa - u nich i tak się sprzeda W 4osiem jest kilka modeli, które zapracowały na miano dobre w 7dwa chyba też. Niestety jest sporo takiego "śmietnikowego" towaru o którym lepiej zapomnieć. Tak czy owak czekam na następne czerwone pudełka Edit: Literówka. Edytowane 17 Grudnia 2021 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRAGE 5 Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 Jednomiejscowy IŁ-2 jest świetny , w1/48 nie ma lepszego . Zvezda dwumiejscowego zrobi na jego bazie , a wówczas nawet Tamiya biorąc pod uwage koszt-efekt będzie słabsza . Mam nadzieje że Zvezda zrobi wszystkie główne warianty wersji dwumiejscowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Grudnia 2021 Share Napisano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Kinetic Cheetah Inne wersje w drodze, Kfir C10 też Edytowane 18 Grudnia 2021 przez mirage3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi