mirage3 Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 8 minut temu, Wojtu204 napisał: Ten TA-4 taki ładny, kolorowy... jak szkolne mnie nie kręcą, tak ten... taki ładny, kolorowy Ale z tego można sporo zrobić ! Jankes z Wietnamu, koszerny a jak ma się żywice to i OA-4M, TA-4KU, OA-4AR. Na dwa pierwsze mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 A niedawno kupiłem sobie ze Smera Bristol Bulldog Mk.II RS Models | No. 48008 | 1:48 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Podobno na MosonShow ma być limitowana edycja Mi-17 z szachownicami (info i fotki z modelforum.cz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Wygląda jak podrasowana Hasegawa. I te malowania z TBiU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Te malowania z TBiU się zgadzają, ale ta Hasegawa nie. To jest zmniejszony zestaw Trumpetera 1/24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) 5 godzin temu, zenek_65 napisał: Podobno na MosonShow ma być limitowana edycja Mi-17 z szachownicami (info i fotki z modelforum.cz) A dokładniej takie malowanie oferują: Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez Wojtu204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 21 Kwietnia 2023 Share Napisano 21 Kwietnia 2023 7 godzin temu, Wojtu204 napisał: A dokładniej takie malowanie oferują: Ło matko i córko, te słabe kaleki idealnie wpisują się w ten zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 21 Kwietnia 2023 Share Napisano 21 Kwietnia 2023 Panie Pawle. Jakie są te kalki, to może oceńmy PO zdjęciu papieru osłaniającego.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 21 Kwietnia 2023 Share Napisano 21 Kwietnia 2023 co tu oceniać? Nie dość, że model zrobiony na niewykończonych formach to jeszce widać, że nawet czarne napisy ( najłatwiejszy kolor do druku) pozalewany i nieczytelne. Szkoda, że kolejny model ze stajni AMK wychodzi słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 22 Kwietnia 2023 Share Napisano 22 Kwietnia 2023 Dokładnie, model wprowadzony na szybko do sprzedaży. Ominę szerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Kwietnia 2023 Share Napisano 22 Kwietnia 2023 W dniu 20.04.2023 o 22:05, letalin napisał: Te malowania z TBiU się zgadzają, ale ta Hasegawa nie. To jest zmniejszony zestaw Trumpetera 1/24. Chodziło mi głównie stopień skomplikowania modelu podobny do starej Hasegawy. Kształtem wydaje się w miarę prawidłowy, nity..., fajnie że są tylko to wykonanie. No i obecność tam gdzie ich nie było, patrz krawędzie natarcia stateczników poziomych. Sporo uproszczeń, po prostu typowy Chinol. Spodziewałem się gniota na miarę Defianta, ale Garbusek powinien w miarę przypominać oryginał. Nie mogę tylko wyjść z podziwu w kwestii projektanta kalek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 22 Kwietnia 2023 Share Napisano 22 Kwietnia 2023 To jakiś sabotaż z tymi kalkami. Zwrócili się do eksperta powiązanego z konkurencją i ten ich wkręcił. To moje paranoiczne wytłumaczenie tego zdarzenia. Nie wiem skąd chińscy projektanci mogliby inaczej wyciągnąć 45 letnią broszurkę. Będzie śmiechu co niemiara, jeśli ktoś zrobi model w DFS z czarnym skrzydłem i na dodatek z żółtymi elementami, przypominającymi front wschodni i LW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 22 Kwietnia 2023 Share Napisano 22 Kwietnia 2023 Lukgraph . Cena pewnie będzie .... ho ho ho. Czyli w sam raz dla Mikołaja 2023 :-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 22 Kwietnia 2023 Share Napisano 22 Kwietnia 2023 To pewno Mikołąj musi już zacząć zbierać na ten prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 22 Kwietnia 2023 Share Napisano 22 Kwietnia 2023 4 godziny temu, Slawek_26869 napisał: To pewno Mikołąj musi już zacząć zbierać na ten prezent Co prawda ciut boję się jego reakcji , ale do odwaznych świat należy :-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 23 Kwietnia 2023 Share Napisano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) 13 godzin temu, boberm1 napisał: Co prawda ciut boję się jego reakcji , ale do odwaznych świat należy :-))) stara taktyka partyzancka: podziel przez ilość miesięcy do Świąt, wyjdzie niski koszt prezentu od Mikołaja Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 23 Kwietnia 2023 Share Napisano 23 Kwietnia 2023 Gabor na ARC wrzucił pierwszą zajawkę na MiGa-17F. Fotek ramek ma być więcej więc trzeba zaglądać TU 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 23 Kwietnia 2023 Share Napisano 23 Kwietnia 2023 6 godzin temu, panmopsik napisał: stara taktyka partyzancka: podziel przez ilość miesięcy do Świąt, wyjdzie niski koszt prezentu od Mikołaja Ja to wiem, Ty to wiesz, Kolega boberm1 to wie, ale spróbój wytłumaczyć to "Mikołajowi" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Taka nowość ale jakby nie nowość, Academy F-86F-30 próbuje udawać E po turecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 W dniu 23.04.2023 o 14:07, mirage3 napisał: Gabor na ARC wrzucił pierwszą zajawkę na MiGa-17F. Fotek ramek ma być więcej więc trzeba zaglądać TU Wygląda to fajnie, nie mogę się doczekać, a i mam nadzieję, że nasze limy też ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) Clear Prop Models 4809 Bayraktar TB2 skala 1/48 Edytowane 6 Września 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 Nowe piórka dla "Jaszczompa" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 Ten w kamuflażu SEA jest świetny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 W dniu 21.04.2023 o 06:28, Pawel.G napisał: Ło matko i córko, te słabe kaleki idealnie wpisują się w ten zestaw Był za jedyne 100 euro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi