Qz9 Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 Musialbym ciężko upaść na glowę, żeby dać tyle kasy za tego kasztana… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 26 Kwietnia 2023 Share Napisano 26 Kwietnia 2023 Jak-9T Zvezdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Kwietnia 2023 Share Napisano 26 Kwietnia 2023 MENG nowość na maj. J-20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 26 Kwietnia 2023 Share Napisano 26 Kwietnia 2023 To kawał plastiku będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 26 Kwietnia 2023 Share Napisano 26 Kwietnia 2023 Mi on trochę przypomina Firefoxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Kwietnia 2023 Share Napisano 27 Kwietnia 2023 Bo ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 27 Kwietnia 2023 Share Napisano 27 Kwietnia 2023 Dlatego napisałem 7 godzin temu, giberes napisał: Mi on trochę przypomina Firefoxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 Na Hobby Easy jest preorder na nowego F-14B GWH wysyłka podobno już w czerwcu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 Ciekawe kiedy i za ile w "lokalnej" dystrybucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 29 Kwietnia 2023 Share Napisano 29 Kwietnia 2023 8 godzin temu, mirage3 napisał: Na Hobby Easy jest preorder na nowego F-14B GWH wysyłka podobno już w czerwcu... I zaś trzeba będzie sakiewkę rozsupłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 3 Maja 2023 Share Napisano 3 Maja 2023 Nasz prawie-myśliwiec na horyzoncie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Maja 2023 Share Napisano 3 Maja 2023 To ja sobie poczekam na kolejną edycję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 Taki szwedzki Dornier czyli SAAB B-18 od Pilot Replicas 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 2 godziny temu, mirage3 napisał: Taki szwedzki Dornier czyli SAAB B-18 od Pilot Replicas O rety, ale bym go chciał w 72. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 Ponoc wszystko się "wyda" w poniedziałek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 To co, przekroczą 200? Jak promocyjna przedsprzedaż to pewnie jedyne 199 ale ciul tam, i tak się zamówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 Ło matko to się niedługo ćwiartowanie skrzydełka zacznie. Arma Hobby KFC edition 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 29 minut temu, jachud3 napisał: To co, przekroczą 200? Jak promocyjna przedsprzedaż to pewnie jedyne 199 ale ciul tam, i tak się zamówi... Jak "promocyjna " przedsprzedaż to bez kozery powiem 250? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 6 Maja 2023 Share Napisano 6 Maja 2023 (edytowane) Wolfpack zapowiedział FA-50 m.in. w polskim malowaniu... Answer nie pozostał dłużny Link do posta na twarzoksiążce: https://www.facebook.com/Answerkits/posts/pfbid037MHsRTQnB1XfmHg65qQWkb1CAifqTK2hSbQb5dxDmRb3jzFQ2ALCrVb9TWTXBXoil Poniżej zrzut i zdjęcia, dla tych, co nie mają fb Edytowane 6 Maja 2023 przez Wojtu204 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 To się Wolpack wk*rwi tak na bezszczela temat podebrać No nic czekam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) Jak macie trochę miejsca na półce i wolne 195 prezydentów, najnowsza Nell od lonestarmodels.com (vacu plus żywica i metal) tyle ze wysyłka dopiero od połowy sierpnia PS na razie strona nie ma ochoty się załadować, kontakt przez fujzbuka lub maila Edytowane 7 Maja 2023 przez slamacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 5 godzin temu, mirage3 napisał: To się Wolpack wk*rwi tak na bezszczela temat podebrać modelu jeszcze na polkach nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) Wolfpack być może "ma już FA-50 block 20", tylko pod inną nazwą jakby przeanalizować wymagania dot. tego wariantu, oczywiście nie dokładnie ale tak sobie przeanalizowałem Lockheeda i KAI działania i potrzeba szybkiego zwrotu wyłożonych pieniędzy. Zbiornik konforemny wg wymagań jest (w garbie może się też znaleźć elektronika, np. A-4 Skyhawk ma takie rozwiązanie), nie wiem tylko czy sonda do tankowania elastycznego jest ponieważ nie widziałem zdjęć, nie wiem jak nowy radar zmieni przód samolotu, co w kokpicie, itd. Skoro jakieś kroki już poczyniono w stosunku do płatowca, to wątpię by KAI z Lockheedem poszła inną drogą. Tamten kontrakt przegrali więc mogą zainwestować w Polskę. I zaryzykowałbym kupno podwójnego Wolfpacka bez polskich oznaczeń (bo co polskie oznaczenia kalkomanii zawierają na dzisiaj ?) Chyba, że pomyliłem sylwetki pomiędzy Wolfpack a Academy 1/48 (grafika z innej dyskusji, aviationweek.com i 1999.co.jp.) Edytowane 7 Maja 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 No nie bardzo, to co jest na profilach to propozycja następcy T-38 w amerykańskim konkursie na samolot szkolno-treningowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) Tak, tam przegrali ale ja mówię o bryle a nie o tym co w środku, to tylko taka hipoteza na podstawie wymagań do block 20. Nie chcę się o tym rozpisywać bo to Nowości lotnicze w skali 1:48. Poczekam, co w sklepie modelarskim się pojawi ale raczej z ciekawości. To ujęcie w locie na answerowym boxarcie nie bardzo ukazuje fałszywą kabinę ale w instrukcji malowania zakładam, że jest. Brawo Answer za refleks z wydaniem modelu a szczególnie za rodzinę PZL Sokół w 48 (mam, choć nie moja skala). Czekam na transportową "Kaśkę" i.... Wilgę ale w 48 i jeszcze lepiej w 32, 35. Hmm, tak po zastanowieniu, to kupujmy Answera a z tego podwójnego Wolfpacka, to warto mieć na uwadze na wszelki wypadek te części z wersji garbatej Edytowane 7 Maja 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi