barszczo Napisano 14 Października 2023 Share Napisano 14 Października 2023 (edytowane) 44 minuty temu, KayFranz napisał: Minusem jest to, że do zestawu w konfiguracji z tego pudełka nie ma kalkomanii dla samolotów używanych przez polskie lotnictwo. Ale to akurat pikuś - jest np. Mr Decal, to się dorobi. O ile zajdzie taka potrzeba Jak nie ma jak jest? P-PALG Aerolloyda: Edytowane 14 Października 2023 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 14 Października 2023 Share Napisano 14 Października 2023 42 minuty temu, barszczo napisał: do zestawu w konfiguracji z tego pudełka nie ma kalkomanii Nie ma. W pudełku jest wczesna konfiguracja, z kadłubem stosowanym na początku lat 20-tych. Na Twoim foto jest kadłub nowszego typu, stosowany w czasach Aerolotu - czyli po 1925. Nie Aerolloyda. 44 minuty temu, barszczo napisał: O ile zajdzie taka potrzeba Dlatego to napisałem. Dla większości populacji nie ma znaczenia, czy krój liter pasuje do okresu użytkowania czy nie. Wczesna wersja miała inne liternictwo, nie było oczywiście napisu Aerolot (bo i skąd) oraz proporca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Października 2023 Share Napisano 14 Października 2023 28 minut temu, KayFranz napisał: Nie ma. W pudełku jest wczesna konfiguracja, z kadłubem stosowanym na początku lat 20-tych. Na Twoim foto jest kadłub nowszego typu, stosowany w czasach Aerolotu - czyli po 1925. Nie Aerolloyda. Inaczej, kalka jest tylko nie do tej wersji. Tu raczej P-PALA by pasowało. A P-PALG zakupiono w 1923 roku, czyli jeszcze za czasów Aerolloyda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 HK rozwija serię Lancasterów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 16 Października 2023 Share Napisano 16 Października 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 18 Października 2023 Share Napisano 18 Października 2023 1/48 AH-1Q/S Cobra - US & Turkish ARMY Service - Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Października 2023 Share Napisano 18 Października 2023 Kniaź Vlad zapowiedział na 2024 co następuje: MiG-21F-13 P-51B/C Mustang Avia S-199 Ju-87 Stuka Nad P-40 też pracują >>EDUARD<< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 18 Października 2023 Share Napisano 18 Października 2023 (edytowane) Nie przeczytałeś co piszą w zwiazku ze spadkiem sprzedaży i niższym popytem, odsuwamy słabiej rokujące produkty i skupiamy się na najbardziej rokujących. P-40 kończymy w pierwszym kwartale przyszlego roku i w połowie roku zaoferujemy P-40E jako pierwszą wersję do sprzedaży. Mig-21F -13 koniec roku ( może eday 2024 jeśli się uda ale raczej nie) Avia jeszcze później, Mustang B-C już gotowy, projekt ramek i elementów pokazali, będzie dostępny wiosną. Ju-87 idzie szybką ścieżka , zrobią wersje od B w górę, być może będzie też A jeśli temat zażre i będzie rokował. Edytowane 18 Października 2023 przez Qz9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 19 Października 2023 Share Napisano 19 Października 2023 Jest napisane Nowe projekty 2024 to chyba sugeruje zapowiedź na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 19 Października 2023 Share Napisano 19 Października 2023 1/48 F6F-5 Hellcat late - Profipack - Eduard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 1/48 F4U-1A/2 Corsair - Dual Combo - Limited Edition - Magic Factory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 G.W.H idzie za ciosem - tym razem kotek w wersji A 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 Kalek się zapomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 Cios to jest w nasze portfele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 A to jest rzeczywiście cos lepszego od tamki? O B wiadomo, nie bylo ale A? Cena ponad 600PLN w Polsce, skutecznie mnie odrzuca od nawet zerknięcia do pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 26 Października 2023 Share Napisano 26 Października 2023 5 godzin temu, mirage3 napisał: No kurcze i znów poetwel pusty będzie bo kici kici z Asem pik piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 27 Października 2023 Share Napisano 27 Października 2023 Znane są już szersze opinie? Oglądałem materiał Doogs Models na ten temat. Stwierdził on, że w tej cenie to jednak Tamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Października 2023 Share Napisano 27 Października 2023 7 minut temu, Juffre napisał: Znane są już szersze opinie? Oglądałem materiał Doogs Models na ten temat. Stwierdził on, że w tej cenie to jednak Tamka Jakoś tak podobne mam przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 27 Października 2023 Share Napisano 27 Października 2023 14 godzin temu, Juffre napisał: Znane są już szersze opinie? Oglądałem materiał Doogs Models na ten temat. Stwierdził on, że w tej cenie to jednak Tamka No tak mówił ale czy ktoś jeszcze B składał i ma podobne przemyślenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Października 2023 Share Napisano 27 Października 2023 Próbne wtryski MS406 od DoraWings, są też części do MS410: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 29 Października 2023 Share Napisano 29 Października 2023 trochę autoreklamy, bo współpracowałem przy opracowaniu malowań, czyli trzecie pudełko Hurricane 1/48. Dla mnie specjalne, bo są w nim dwa samoloty, które były w pierwszej edycji Hurricane 1/72 Matchboxa 50 lat temu. Trzeci jubileusz, taki trochę ukryty. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf czarny Napisano 29 Października 2023 Share Napisano 29 Października 2023 czy może coś wiadomo kiedy U-2R od HB szczęśliwie wyląduje w sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 31 Października 2023 Share Napisano 31 Października 2023 1/48 Avro Anson Mk.I - Anti-submarine Annie - Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 31 Października 2023 Share Napisano 31 Października 2023 W dniu 29.10.2023 o 13:38, letalin napisał: trochę autoreklamy, bo współpracowałem przy opracowaniu malowań, czyli trzecie pudełko Hurricane 1/48. Dla mnie specjalne, bo są w nim dwa samoloty, które były w pierwszej edycji Hurricane 1/72 Matchboxa 50 lat temu. Trzeci jubileusz, taki trochę ukryty. Ja już zamówiłem jednego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 1 Listopada 2023 Share Napisano 1 Listopada 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi