mandrivecs Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia Która jest ta świeżutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia 19 minut temu, mandrivecs napisał: Która jest ta świeżutka? A-10C to model wydany w ubiegłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Jest i pudło pierwszego Tigera od Edka... Cena na Banzai 209zł.... jak ktoś nie ma to pewnie się zainteresuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia 8 minut temu, mirage3 napisał: Jest i pudło pierwszego Tigera od Edka... Bardzo fajny, dobrze spasowany model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) To może być ciekawostka bo sowiecka Zvezda nie podjęła tematu w 4osiem. O czym mowa ? Ano o szklarni... to jest Mi-24A od Trumpka Edit: Jaj jak beretów ciąg dalszy SWORD zapowiedział swojego Ganneta tylko AEW.3 >>Sword<< A myślałem, że Airfix zabetonuje temat z kolejnymi edycjami. Edytowane 31 Stycznia przez mirage3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Hehe, to chyba reinkarnacja niewydanego classic airframesa sprzed 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia 55 minut temu, Qz9 napisał: Hehe, to chyba reinkarnacja niewydanego classic airframesa sprzed 15 lat Też sobie o tym pomyślałem... Ale te rendery jakoś nie pasują. Po grzyba rysować to na nowo ? Drugie pytanie czy formy z elementami kadłuba AWE w ogóle powstały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, mirage3 napisał: Też sobie o tym pomyślałem... Ale te rendery jakoś nie pasują. Po grzyba rysować to na nowo ? Drugie pytanie czy formy z elementami kadłuba AWE w ogóle powstały nowa technologia, stare byly dłubane ręcznie. Sword robił modele dla CA, najłatwiej je poznac po tym, że miały błyszczące na wysoki połysk kadłuby - wypraski wyglądały jak wypolerowane. Z tych nie wydanych to puścili po wielu latach Meteora Mk.14 . Edytowane 31 Stycznia przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Kolejny Dzbanek z MiniArtu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Kniaź Wlad ujawnia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego to już taka firma, że powinna mieć B-17. To tak jak Colt 1911 w strzelectwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego 1 godzinę temu, imt napisał: to już taka firma, że powinna mieć B-17. To tak jak Colt 1911 w strzelectwie. Tylko to nie ich rodzime, a bazujące na HKM, wydanie. Dorzucą garść dodatków i trzeba będzie kawałek wątroby sprzedać, żeby się na preorder załapać... Ja podziękuję, mam już G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego (edytowane) 13 godzin temu, Wojtu204 napisał: ... i trzeba będzie kawałek wątroby sprzedać, żeby się na preorder załapać... wątroba odrasta , co widać po ilości modeli w szafach Edytowane 3 Lutego przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego Parę fotek wyprasek A-10 od GWH: więcej tutaj: https://www.facebook.com/share/p/iHpRkoh1o3KwQLsh/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polosss Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego 6 minut temu, barszczo napisał: Parę fotek wyprasek A-10 od GWH: więcej tutaj: https://www.facebook.com/share/p/iHpRkoh1o3KwQLsh/ Czyli co? Sprzedawać Hobbybossa i zbierać na GWH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Lutego Share Napisano 4 Lutego 1 godzinę temu, Polosss napisał: Czyli co? Sprzedawać Hobbybossa i zbierać na GWH? Hobbyszefa to raczej na pewno sprzedawać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 5 Lutego Share Napisano 5 Lutego Latecoere 298 ze Special Hobby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 9 Lutego Share Napisano 9 Lutego Kniaź snuje plany o Hurricane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 9 Lutego Share Napisano 9 Lutego (edytowane) Co kto uważa za najważniejsze? Mk.II był używany bojowo najdłużej. Wyprodukowano najwięcej egzemplarzy. Był użyty na wszystkich frontach, co skutkuje największą różnorodnością malowań (Mk.I nie używano bojowo w SEAC, ani w WWS). Mam trochę inne zdanie, niż Kniaź W. Fakt, że ikoną stał się latem 1940, w obronie Anglii, ale maszyny z tego okresu są jednak dość jednostajne kolorystycznie. Poza paroma z godłami nie dzieje się wiele. Pod Mk.II można podczepić bomby, albo zbiorniki. W wersji Sea nawet rakiety. Dla mnie Mk.IIc jest bardziej odpowiednikiem Bf 109G-6, czy MiG-21MF. Jeśli Edek rzuci się na obie wersje Mk.I, to mam nadzieję, że myśli o wczesnych, ze skrzydłem krytym płótnem. Edytowane 9 Lutego przez letalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 10 Lutego Share Napisano 10 Lutego (edytowane) Przeciez to nie chodzi o to co najważniejsze tylko czego nie ma na rynku. Do tego jest długi wywód o tym, że arma padnie bo jest za droga i nie ma sensu jej kupować bo w pudełku tylko plastik a u edka to hoho! I maski i blaszki i żywica nawet. On teraz na wariackich papierach szuka tematów szybkosprzedawalnych i nie wykluczone, że hurriego z army dał swoim projektantom jako ćwiczenie do skopiowania. Także zanim arma zrobi mk.I edek może swoją pierwszą wersję nagle puścić na rynek, tym bardziej, że to w miarę proste jest w sensie wielkości i ilości ramek. Oczywiście do tego dopisuje, ze arma to nie konkurencja tylko przyjaciele ale widać że go męczy ten hurri strasznie. a propos GWH To widać typowe suwaki chińskie jak w trumpku. Do tego modelu na bank trzeba będzie nity dokupić wypukłe i sie bawić. ) Edytowane 10 Lutego przez Qz9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego 1/48 Grumman FM-1 Wildcat/Martlet Mk.V - Tamiya 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego "Blaszane lotnisko" z plastiku, może być ciekawym pomysłem na podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego tak, ale to juz Edek przed wiekami robil..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego (edytowane) 25 minut temu, BRAVO112 napisał: tak, ale to juz Edek przed wiekami robil..... Hasegawa też wydała w 1983 F-4E to po co Zoukei Mura i MENG zrobili swoje... Niepojęte rzeczy się dzieją Kolejny odgrzany kotlecik od Hasegawy. Edytowane 15 Lutego przez mirage3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego 1 godzinę temu, BRAVO112 napisał: tak, ale to juz Edek przed wiekami robil..... Pewnie sie okaze jak z AN-2 od Bilka, że to to samo bo oni dla edka na zamowienie robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi