Marek K Napisano 5 Lutego 2023 Share Napisano 5 Lutego 2023 (edytowane) https://www.specialhobby.eu/en/our-own-production/elf-hml-hph/me-323-gigant-1-48.html?cur=1&force_sid=2qjsnkpogvqqllnadirl482b00&lang=1&redirected=1 żywiczne silniki są piękne Edytowane 5 Lutego 2023 przez Marek K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 Się dzieje się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 Fajnie byłoby gdyby samolot z drugiego planu byłby na planie pierwszym . Ale Eduard tego na razie nie planuje, alm może po MiGach 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 3 minuty temu, lord_karton napisał: Fajnie byłoby gdyby samolot z drugiego planu byłby na planie pierwszym . Ale Eduard tego na razie nie planuje, alm może po MiGach 15 Jedyne co teraz możesz zrobić to poczekać na nowe Italeri w 1:32 albo polować na Edwardową edycję HASE z blaszkami i żywicznymi gratami w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 Tyle że ten Eduardowy Folgore to teraz nie dość, że na wagę złota, to jeszcze za cenę z kosmosu… ale liczę, że ITALERI wreszcie wypuści go w 1/32. Rok już czekam… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 6 godzin temu, lord_karton napisał: Fajnie byłoby gdyby samolot z drugiego planu byłby na planie pierwszym . Ale Eduard tego na razie nie planuje, alm może po MiGach 15 A te MIGi 15 od Edka to tak na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 (edytowane) Te MiGi to na razie tajemnica, ale sam szef o tym wspominał tutaj: https://spruecuttersu.buzzsprout.com/1776945/11798069-episode-37-the-feather-the-brick-the-nuclear-option-feat-eduard-models Sam wywiad jest bardzo ciekawy, polecam. Edytowane 8 Lutego 2023 przez lord_karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 8.02.2023 o 13:13, HK1885 napisał: Się dzieje się... Udało się jeszcze w starej cenie nabyć duala. Jakoś tak, te Spity z tym wlotem ładne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 6 minut temu, raptorf22 napisał: Udało się jeszcze w starej cenie nabyć duala. W gruncie rzeczy to kwestia nalepek. Filtry (Aboukir i Vokes) są też w standardowej edycji Vc. I można śmiało pożenić je z Vb (ale to Edward też pewnie wypuści w ekstra edycji). Więc jedyne co mnie naprawdę ciekawi w tym tropikalnym zestawie to jakie będą malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 48 minut temu, HK1885 napisał: Więc jedyne co mnie naprawdę ciekawi w tym tropikalnym zestawie to jakie będą malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 UFOS i UPOT wyglądają ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 1 godzinę temu, HK1885 napisał: W gruncie rzeczy to kwestia nalepek. Zgadza się, ale nie miałem kalek/masek więc licząc kalki plus model to wyszła cena duala. I tym sposobem będzie Jankes i może maltańczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 Najciekawszy z tego towarzystwa jest Jugol . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 59 minut temu, lord_karton napisał: UFOS i UPOT wyglądają ciekawie Ja myślałem o jakimś Kangurze, ale większy wybór jest tutaj: 46 minut temu, barszczo napisał: Najciekawszy z tego towarzystwa jest Jugol . Z kolei najciekawsze Jugole są tutaj: Więc te zestawowe malowania to dla mnie kiepska motywacja. Może Vb Trop będzie ciekawszy?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 Wszędzie tylko samolot widzicie, a ja miałem objawienie i zobaczyłem ufo w liczbie mnogiej i doniczkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 6 minut temu, lord_karton napisał: a ja miałem objawienie i zobaczyłem ufo w liczbie mnogiej i doniczkę Mocno Cię zaprawiło. Pewnie bimber powyżej 50 woltów... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 Tylko grecki paszczaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 31 minut temu, mirage3 napisał: Tylko grecki paszczaty Włoch. Ale Grek też się znajdzie. I fajny Kangur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 (edytowane) Greckie Spity to tutaj: https://www.lmdecals.gr/index.php/el/σήματα-1-48-αεροσκάφη/26-εβα-spitfire-mkv-ελληνική-αεροπορία Edytowane 9 Lutego 2023 przez caughtinthemiddle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 W sumie z tych Edwardowych nowości w marcu to ciekawsze są dwa wznowienia: No i Ammo MiG odkrywa karty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 Same LIM-5... A gdzie -5M i -6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mir Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 Drukarka 3d i jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 8 godzin temu, mirage3 napisał: ... A gdzie -5M i -6 Już dawno poszły na żyletki modelarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 A ja się pytam gdzie jest MS 406?... 19 godzin temu, mirage3 napisał: Same LIM-5... A gdzie -5M i -6 Cytując MiGa: A co to Lim-6? Jak sobie przerobisz to będziesz miał. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luljan Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 Super, na to czekałem. Morane będzie, nie bój nic. MS 406 był chyba po Caudronie zapowiadany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi