kryspacz Napisano 12 Lutego 2020 Share Napisano 12 Lutego 2020 Godzinę temu, Varjubacsi napisał: Świetna robota! Zwłaszcza, że ten Cougar nie jest Cougar !! Pojazd ten został wykonany w Budapeszcie na prośbę ekipy filmowej w warsztacie Szalai Dakar Team !! https://videa.hu/videok/origo/jarmuvek/igy-keszultek-a-die-hard-origo-video-autos-olvasnivalo-OLbTy1jJcQndGfdB Nie mogłeś sobie darować? I cała misterna robota w pi... Wszystko, od zawieszenia począwszy, do przeróbki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Lutego 2020 Autor Share Napisano 12 Lutego 2020 Haha wiem wiem Widzialem też film i na jego podstawie też działam od samego początku Cougar nie cougar, mam nadzieję że model fajnie wyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varjubacsi Napisano 12 Lutego 2020 Share Napisano 12 Lutego 2020 Jeszcze kilka zdjęć: https://www.thefilmcompass.com/special-builds 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Lutego 2020 Autor Share Napisano 12 Lutego 2020 Widzę Panowie, że poważnie podeszliście do tematu i szukania informacji Varjubacsi dzięki za link! Teraz nie wiem co robić, bo skoro to nie cougar, to powinienem zaprzestać dalszej budowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lutego 2020 Share Napisano 12 Lutego 2020 Zmień nazwę tematu na "Niecougar" i będzie dobrze. Jak jest niedźwiedź, nietoperz to i niecougar może być. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 12 Lutego 2020 Share Napisano 12 Lutego 2020 Po prostu w pierwszym poście daj to pudło i dalej jedz z koksem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Lutego 2020 Autor Share Napisano 12 Lutego 2020 Komisarz Ryba powiedziałby tak: Nazywa się Cougar Wygląda jak Cougar TO JEST COUGAR! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 13 Lutego 2020 Share Napisano 13 Lutego 2020 13 godzin temu, chudyhunter napisał: Komisarz Ryba powiedziałby tak: Nazywa się Cougar Wygląda jak Cougar TO JEST COUGAR! "Wy, Ryba, macie być jak Tommy Lee-Jones w "Ściganym", jak Cougar w "Szklanej Pułapce"! " "Bedę, panie komisarzu, będę!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Lutego 2020 Share Napisano 14 Lutego 2020 "Wąski (czytaj: Chudy) a ty wiesz że ja mogę jeszcze dwójkę a potem trójkę wrzucić" czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 15 Lutego 2020 Share Napisano 15 Lutego 2020 Popatrzcie na to i zobaczcie co daje w pudle italeri Jak żyć kierowniku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 18 Lutego 2020 Share Napisano 18 Lutego 2020 W dniu 15.02.2020 o 15:40, Lipa napisał: Popatrzcie na to i zobaczcie co daje w pudle italeri Jak żyć kierowniku... OMG!? Skad to zdjęcie? Wiesz może, kto to popełnił? I po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 18 Lutego 2020 Share Napisano 18 Lutego 2020 "Czołówka" w czymś takim to nawet gorsza niż w maluchu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 18 Lutego 2020 Share Napisano 18 Lutego 2020 6 godzin temu, kryspacz napisał: W dniu 15.02.2020 o 15:40, Lipa napisał: OMG!? Skad to zdjęcie? Wiesz może, kto to popełnił? I po co? To filmowa Furia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 18 Lutego 2020 Share Napisano 18 Lutego 2020 (edytowane) 22 minuty temu, Bzdura napisał: To filmowa Furia. Robi nam się tu straszny off-topic, ale zdecydowanie nie. Furia stoi w muzeum w Bovington, i jest kompletną Easy-ósemką na pełnym chodzie, wypuszczaną regularnie na pokazy. (Byłem, widziałem, pochwalę się, a co tam ) Budynek w tle to też na 100% nie muzeum Bovington. Myślałem jeszcze, że to jakiś dubler do kręcenia ujęć samej załogi w wieży, ale też nie: Edytowane 18 Lutego 2020 przez kryspacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Lutego 2020 Autor Share Napisano 18 Lutego 2020 24 minuty temu, kryspacz napisał: Robi nam się tu straszny off-topic,... Jaki off top, myślę że na podstawie tego czegoś można zbudować kolejnego cougara nie cougara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 18 Lutego 2020 Share Napisano 18 Lutego 2020 (edytowane) Z tego co kojarze, to oryginalna Furia byla stosowana tylko przy zdjeciach z widokiem pelnego czolgu. Byly tez konstrukcje zastepcze - chociaz sie nie bede upieral, ze to akurat ten konkretny film. Fotki ponizej pochodza z artykulow o Furii. Edytowane 18 Lutego 2020 przez Bzdura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 18 Lutego 2020 Share Napisano 18 Lutego 2020 I to by miało sens, czyli jednak może być dubler! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Lutego 2020 Share Napisano 18 Lutego 2020 5 godzin temu, Bzdura napisał: To filmowa Furia. Podwozie od M-113?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 18 Lutego 2020 Share Napisano 18 Lutego 2020 (edytowane) Godzinę temu, piotrkur napisał: Podwozie od M-113?? Czytamy do końca. Chociaz przyznaje sie do skrotu myslowego. Edytowane 18 Lutego 2020 przez Bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Lutego 2020 Share Napisano 18 Lutego 2020 W dniu 15.02.2020 o 15:40, Lipa napisał: Popatrzcie na to i zobaczcie co daje w pudle italeri Jak żyć kierowniku... chodziło mi o to zdjęcie i doczytałem do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 22 Lutego 2020 Share Napisano 22 Lutego 2020 Kaskader z filmu Furia. Znalazłem jak czegoś szukałem ofertę sprzedaży takich wynalazków. Macie jeszcze Tygysa-kaskadera też z furii. Jak widzicie jedna scena w filmie i reszta życia na czterech kołach... No to hunterze działaj dalej z tematem bo ciekawym malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2020 Minęło pół roku i w zasadzie nic się nie ruszyło. Trochę mnie pochłonęły inne projekty, ale może za jakiś czas uda się ruszyć z kocurem. Na razie mogę jedynie pokazać nowe elementy, które jeszcze bardziej upodobnią model do filmowej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2020 Coś jednak dzisiaj podziałałem. Tak prezentują się listwy w oknie A tak wyglądają lampy pod chłodnicą. Idąc za radą Kryspacza, atrapa chłodnicy została osadzona o jakieś 1,5 mm głębiej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Sierpnia 2020 Share Napisano 5 Sierpnia 2020 to się nazywa powrót w wielkim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 5 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2020 43 minuty temu, M.A.V. napisał: to się nazywa powrót w wielkim stylu Hehe nie przesadzaj muszę sobie zrobić kilka dni przerwy od okrętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi