Nie pamiętasz hasła?
Przez kopernik 31 Stycznia 2020 w Dyskusje ogólne
Zarąbiste!
907
872
639
439
14 Lut
30
11 Cze
29
19 Paź
9 Lut
28
kopernik 907 posts
jmx62 872 posts
Grzes 639 posts
barszczo 439 posts
14 Lut 2023
30 posts
11 Cze 2020
29 posts
19 Paź 2021
9 Lut 2020
28 posts
27 Lutego 2020
Nie wiem, czy w tym wątku jestem najstarszy, ale z pewnością tamtą epokę znam i pamiętam bardzo dokładnie. Oczywiście zaczynałem od sklejania NRD-dowskich modeli, ale już w końcówce lat 1970-tych zacz
25 Marca 2025
Dzień dobry. Znaczki pocztowe to nie są ale też coś związanego z lotnictwem Kiedyś stwierdziłem iż fajnie będzie wyglądać jak do moich modeli MiG-21 dołożę odnaki pułków w których latały . Z
Wtorek o 20:20
Moj też. Dopiero wczoraj tu trafiłem. „Popełniłem” ten model po 52 latach ponownie. Z sentymentu. Bez przeróbek, dorobek i wynalazków. Bez 21 wieku. 😉 Czysty Revell, farby Humbrol ze starych zapasów
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
× Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie
Dozwolonych jest tylko 75 emoji.
× Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik
× Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor
× Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.
Rekomendowane odpowiedzi