kopernik Napisano 12 Września Autor Napisano 12 Września Byłym młodym entuzjastom modelarstwa ... 1 Cytuj
kopernik Napisano Sobota o 18:58 Autor Napisano Sobota o 18:58 O modelu już było, ale nie zaszkodzi przypomnieć go jeszcze raz. Świetny jest napis na pudełku "wersje dekoracyjne". Cytuj
Grzes Napisano Sobota o 19:44 Napisano Sobota o 19:44 44 minuty temu, kopernik napisał: Świetny jest napis na pudełku "wersje dekoracyjne". Było tego więcej 1 Cytuj
pmroczko Napisano Sobota o 21:12 Napisano Sobota o 21:12 2 godziny temu, kopernik napisał: Miałem go pod koniec lat 80-tych! Ale się starali, żeby ukryć fakt, że to amerykański samolot! Po latach nie mogłem sobie odpuścić i zbudowałem ten samolot z Hobby Bossa: 4 Cytuj
kopernik Napisano Niedziela o 19:41 Autor Napisano Niedziela o 19:41 22 godziny temu, pmroczko napisał: Miałem go pod koniec lat 80-tych! Ale się starali, żeby ukryć fakt, że to amerykański samolot! Po latach nie mogłem sobie odpuścić i zbudowałem ten samolot z Hobby Bossa: To nie to samo ... Poszedł Kolega na łatwiznę Cytuj
pmroczko Napisano Niedziela o 21:23 Napisano Niedziela o 21:23 1 godzinę temu, kopernik napisał: Poszedł Kolega na łatwiznę Cóż zrobić... Nie zawsze można wygrywać Cytuj
wuwumaster Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowane) W dniu 19.09.2026 o 20:58, kopernik napisał: O modelu już było, ale nie zaszkodzi przypomnieć go jeszcze raz. Świetny jest napis na pudełku "wersje dekoracyjne". Kleiłem go gdy dzisiejszy MisterCraft zwał się jeszcze MasterCraft, i zaczynał go pakować, całkiem milo wspominam. Z porównania ramek wychodziło mi że był/jest to klon Hellera, całkiem zresztą niegłupi (ładne wklęsłe linie w przeciwieństwie do wypukłych w oryginale, czy poprawne? Komu to wtedy robiło różnicę...) poza oczywiście wiatrochronem, który nie wiedzieć czemu dostał kształt garbatego czegoś. Pozdr ww Edytowane 16 godzin temu przez wuwumaster Cytuj
mig Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Kleiłem ten model z ZTS-u. Dobrze się składał. Cytuj
Grzes Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu Jakąś taką mini encyklopedię z 1981 roku znalazłem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi