kopernik Napisano 12 Września Autor Napisano 12 Września Byłym młodym entuzjastom modelarstwa ... 1 Cytuj
kopernik Napisano Sobota o 18:58 Autor Napisano Sobota o 18:58 O modelu już było, ale nie zaszkodzi przypomnieć go jeszcze raz. Świetny jest napis na pudełku "wersje dekoracyjne". Cytuj
Grzes Napisano Sobota o 19:44 Napisano Sobota o 19:44 44 minuty temu, kopernik napisał: Świetny jest napis na pudełku "wersje dekoracyjne". Było tego więcej 1 Cytuj
pmroczko Napisano Sobota o 21:12 Napisano Sobota o 21:12 2 godziny temu, kopernik napisał: Miałem go pod koniec lat 80-tych! Ale się starali, żeby ukryć fakt, że to amerykański samolot! Po latach nie mogłem sobie odpuścić i zbudowałem ten samolot z Hobby Bossa: 4 Cytuj
kopernik Napisano Niedziela o 19:41 Autor Napisano Niedziela o 19:41 22 godziny temu, pmroczko napisał: Miałem go pod koniec lat 80-tych! Ale się starali, żeby ukryć fakt, że to amerykański samolot! Po latach nie mogłem sobie odpuścić i zbudowałem ten samolot z Hobby Bossa: To nie to samo ... Poszedł Kolega na łatwiznę Cytuj
pmroczko Napisano Niedziela o 21:23 Napisano Niedziela o 21:23 1 godzinę temu, kopernik napisał: Poszedł Kolega na łatwiznę Cóż zrobić... Nie zawsze można wygrywać Cytuj
wuwumaster Napisano wczoraj o 14:55 Napisano wczoraj o 14:55 (edytowane) W dniu 19.09.2026 o 20:58, kopernik napisał: O modelu już było, ale nie zaszkodzi przypomnieć go jeszcze raz. Świetny jest napis na pudełku "wersje dekoracyjne". Kleiłem go gdy dzisiejszy MisterCraft zwał się jeszcze MasterCraft, i zaczynał go pakować, całkiem milo wspominam. Z porównania ramek wychodziło mi że był/jest to klon Hellera, całkiem zresztą niegłupi (ładne wklęsłe linie w przeciwieństwie do wypukłych w oryginale, czy poprawne? Komu to wtedy robiło różnicę...) poza oczywiście wiatrochronem, który nie wiedzieć czemu dostał kształt garbatego czegoś. Pozdr ww Edytowane wczoraj o 14:59 przez wuwumaster Cytuj
mig Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu Kleiłem ten model z ZTS-u. Dobrze się składał. Cytuj
Grzes Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Jakąś taką mini encyklopedię z 1981 roku znalazłem 1 Cytuj
jmx62 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 17 godzin temu, mig napisał: Kleiłem ten model z ZTS-u. Dobrze się składał. A to nie jest ten sam co z Hellera? Cytuj
mig Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu Może i to samo. Nie pamiętam kleiłem ten model w 96 albo 97 roku. Wtedy człowiek nie był świadomy, że firmy modelarskie robiły przepaki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi