jmx62 Napisano 1 Kwietnia Share Napisano 1 Kwietnia Piękne. Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia Taką ciekawostkę znalazłem. Pomysłowe kolorki na LOT-owski śmigłowiec i flaga... Indonezji https://allegro.pl/oferta/whirlwind-pll-lot-1-72-sklejony-15428919938 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia To jest śmigłowiec PLL Ruch 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia heroizmem byłoby zrobienie szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia 2 godziny temu, letalin napisał: heroizmem byłoby zrobienie szyb. te boczne, to bez problemu a przod trzeba by tloczyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Można wziąć od Airfixa, tego z 1967 i późniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 12 Kwietnia Autor Share Napisano 12 Kwietnia 3 godziny temu, letalin napisał: Można wziąć od Airfixa, tego z 1967 i późniejszych Tylko skąd wziąć tego Aifixa ??? Proponuję rozwiązanie które stosowałem, usztywniacz do kołnierzyka od koszuli Płaski, sztywny i ładnie się klei. Stosowałem do szklenia okien w domkach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia 15 godzin temu, letalin napisał: od Airfixa, tego z 1967 to byl chyba Sikorski s55, czy calkiem pomieszalem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia 14 godzin temu, kopernik napisał: usztywniacz do kołnierzyka od koszuli Płaski, sztywny i ładnie się klei Kurczę, to trzeba kupić koszulę. Tylko co z nią potem zrobic. Szmatopłatów nie kleję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_LazyMan_ Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia 2 minuty temu, giberes napisał: Kurczę, to trzeba kupić koszulę. Tylko co z nią potem zrobic. https://modelwork.pl/forum/99-giełda-s-sprzedam/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia 7 godzin temu, giberes napisał: Kurczę, to trzeba kupić koszulę. Tylko co z nią potem zrobic. Szmatopłatów nie kleję. Koszule były tatowe. Ale żeby materiału użyć do szmatopłatów Genialne Nigdy na to nie wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia Łupy z dzisiejszej wizyty na bazarku. Jak 6 w dwóch odmianach podwozia ( narty są tylko w jednym ). Ciekawy jestem, znaczek Dęblin to zlot absolwentów ? Co to za identyfikator morskiej awiacji ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 13 Kwietnia Autor Share Napisano 13 Kwietnia Mam jeszcze pytanie, czy malowanie Jaka 6 z szachownicą to fikcja ? Takie zaproponował swego czasu MC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Na jakieś 80-90% obstawiałbym fikcję, jedynych użytkowników jakih znalazłem (na szybko) to ZSSR, Francja (Nornandie-Niemen) i Mongolia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia Dzisiejszy łup z giełdy w Sztokholmie. 10 koron mnie kosztował. Kalkomanie Kitbazaru są tu najważniejsze, bo plastiku A.100 mam w półhurtowych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia 15 minut temu, letalin napisał: Dzisiejszy łup z giełdy w Sztokholmie. Ty tam uważaj na siebie w tej Szwecji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia 18 godzin temu, giberes napisał: Kurczę, to trzeba kupić koszulę. Tylko co z nią potem zrobic. Szmatopłatów nie kleję. Dzień dobry, poproszę koszulę. Rozmiar dowolny, byle by miała taki przezroczysty plastik jako usztywnienie kołnierzyka. Jeśli usztywnienie jest z kartonu, to koszula mi niepotrzebna. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia Pandemia covidowa miała dobre strony. Nazbierałem kilkadziesiąt przyłbic, z rożnymi grubościami przezroczystego tworzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia (edytowane) 23 godziny temu, kopernik napisał: Łupy z dzisiejszej wizyty na bazarku. A u mnie na bazarku wciąż tylko ziemniaki i marchewka Edytowane 14 Kwietnia przez Wymysl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia 2 minuty temu, Wymysl napisał: A u mnie na bazarku wciąż tylko ziemniaki i marchewka Kurcze, piszesz jakbyśmy na ten sam bazarek chodzili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia 21 godzin temu, letalin napisał: Kalkomanie Kitbazaru są tu najważniejsze przed laty, jak E-Day byl jeszcze na poziomie w galerii Butowice, to sprzedawali cale arkusze kalek po 5/ 10 koron 13 godzin temu, krn78 napisał: by miała taki przezroczysty plastik j Vivak ( tutaj kupowalem w Bauhausie ) tez jest dobry i nawet chyba podobny w grubosci i bardzo dobry w tloczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 14 Kwietnia Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2 godziny temu, Wymysl napisał: A u mnie na bazarku wciąż tylko ziemniaki i marchewka U mnie jest w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 14 Kwietnia Autor Share Napisano 14 Kwietnia (edytowane) cd Edytowane 14 Kwietnia przez kopernik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Kwietnia Share Napisano 14 Kwietnia Ale wspaniałości! Można by siedzieć i buszować godzinami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 14 Kwietnia Autor Share Napisano 14 Kwietnia 20 minut temu, Grzes napisał: Ale wspaniałości! Można by siedzieć i buszować godzinami... Tylko żony trzeba się pozbyć ... Jeszcze większym wyzwaniem jest ukrycie zakupów 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi