Bobek Napisano 2 Marca 2020 Share Napisano 2 Marca 2020 Dunski F-104G drugi z kolei Duńczyk na warsztacie i kolejne w zabawie kroki żeby było ciekawiej. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Marca 2020 Share Napisano 2 Marca 2020 Bardzo fajny, świetnie zrobione przebarwienia. Jak się toto kleiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 2 Marca 2020 Autor Share Napisano 2 Marca 2020 Poza nosem który ma większą średnicę niż kadłub (mały uskok), nie mogę narzekać. Przyjemny model choc różnice w stosunku do hasegawy raczej kosmetyczne, choc cenowo znaczące. Moge polecić z czystym sumieniem, z ciekawostek dodam ze ma nacięcia wewnątrz kadłuba i stworzony by otworzyć cały przedni segment samolotu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinezol Napisano 2 Marca 2020 Share Napisano 2 Marca 2020 piekne malowanie, jak sie robi takie przebarwienia? Bobek-wan nauczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 2 Marca 2020 Autor Share Napisano 2 Marca 2020 (edytowane) najkrócej - malowanie wzięte wprost od pancerniaków, farby -> filtry -> mazaki, Został jeszcze f-100 skale niżej, postaram się powtórzyć i ulepszyć. Edytowane 2 Marca 2020 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Marca 2020 Share Napisano 2 Marca 2020 Co tu dużo pisać... Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Marca 2020 Share Napisano 2 Marca 2020 Bardzo efektowny model. Świadomość malowania widoczna. No i jesteś jedynym znanym mi człowiekiem, który opanował sztukę nabywania kalkomanii Stoppel... Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 2 Marca 2020 Autor Share Napisano 2 Marca 2020 Dalej się nie odzywa? :/ chyba naprawdę miałem szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 2 Marca 2020 Share Napisano 2 Marca 2020 Genialny, przebarwienia super. Pomiń słowo "najkrócej" i opisz dokładniej sposób malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 2 Marca 2020 Autor Share Napisano 2 Marca 2020 (edytowane) 26 minut temu, rymulus napisał: Genialny, przebarwienia super. Pomiń słowo "najkrócej" i opisz dokładniej sposób malowania. 1Blackbasing i marmurek, 2 malowanie rozjasnionymi wyplowieniami 3 malowanie na zmiane pedzlem i aerografem wszystkich podmalowek 4 najwazniesze co zmeinia model - filtry, daje efekt 3d https://youtu.be/7ZI5WNdDs-A?t=160 warto zauwazyc ze zmiana jest kolosalna i nie jeden filtr tylko dwa trzy rożne odcienie. 5 przerwa od modelu, znalezienie drobnostek i mazaki w miejsca gdzie cos nam nie gra naprawde warto sprobowac bo daje nowe spojrzenie na malowanie Edytowane 2 Marca 2020 przez Bobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 2 Marca 2020 Share Napisano 2 Marca 2020 Rewelacja!! Malowanie na poziomie trudno osiągalnym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Marca 2020 Share Napisano 3 Marca 2020 Bardzo ładnie zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agillus68 Napisano 6 Marca 2020 Share Napisano 6 Marca 2020 Fajnie "wytyrany". Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Agillus68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 7 Marca 2020 Share Napisano 7 Marca 2020 Czad !!!! Uwielbiam ściorane samoloty !!! Brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Marca 2020 Share Napisano 15 Marca 2020 Piękny !!! Jest niezwykle bliski memu sercu, bo podobnego, tylko bardziej zielonego i mniejszego. Twój wyszedł znakomicie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 9 Kwietnia 2020 Share Napisano 9 Kwietnia 2020 Fajny Duńczyk. W MLP w Krakowie stoi duński 104 ale w jego przypadku mimo styrania kolor pozostał bardziej zielony niż oliwkowy. Jednak patrząc na inne duńskie 104 można na zdjęciach spotkać właśnie takie bardziej oliwkowe egzemplarze. Mam ten zestaw ale mój będzie w malowaniu japońskim.dobra robota ! Acha co do osłony radaru to wiem, że można ją montować na wtyk bez kleju bo ładnie i dość ścisłe przylega do kadłuba :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi