Baas ArK Napisano 13 Marca Share Napisano 13 Marca Udana reanimacja, tylko godła nie teges. Na podstawce do góry nogami i o ile dobrze (niedo)widzę to na lewej burcie tył do przodu. Tenże u mnie pokutuje ze 30+ lat jako JH*Q serial TB 581. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca W dniu 14.03.2026 o 00:38, Baas ArK napisał: Na podstawce do góry nogami i o ile dobrze (niedo)widzę to na lewej burcie tył do przodu. Dzięki za zwrócenie uwagi. Na podstawce już sobie poprawiłem. Niestety ten na burcie zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca W dniu 13.03.2026 o 23:17, Gerd napisał: Nowa odsłona: - tak wiem, na zdjęciu referencyjnym nie ma godła Dywizjonu 308. Ładny, i podoba mi się wybór malowania, ale dlaczego litery kodowe mają takie dziwne proporcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca W dniu 13.03.2026 o 23:17, Gerd napisał: Temat ponownie pokrył się warstewką kurzu, zatem pora na ... Spitfire Mk.IX od Matchbox'a, a jakże. Numer katalogowy PK-50 / 40050 Pierwsza budowa? Jakoś początek 1992 r. pomysł: Hop do Kreta: Forma: rocznik 1973. Nowa odsłona: - tak wiem, na zdjęciu referencyjnym nie ma godła Dywizjonu 308. I to tyle. W zapowiedzi - JAK-1 "ZTS Plastyk" - już na stole. Ładnie wyszła ta odnowa biologiczna A zapytam o kalki - jakieś zestawowe/aftrrmarkety? Szczególnie godła? Czy może własny druk? Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poland_aviation Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Ciekawy temat, można się dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Marca Autor Share Napisano 20 Marca W dniu 17.03.2026 o 09:49, Poland_aviation napisał: Ciekawy temat, można się dołączyć? Zapraszam, temat jest otwarty. To nie jest "portfolio" tylko pomysł - miejsce na takie rzeczy. W dniu 16.03.2026 o 15:50, wuwumaster napisał: A zapytam o kalki - jakieś zestawowe/aftrrmarkety? Szczególnie godła? Czy może własny druk? Kalki są można powiedzieć " z zasobów", brytyjskie kokardy to mix z tego co było. Szachownica 'Poland" z zestawu szachownic Techmod, a godło 308 to kiedyś kiedyś zlecony wydruk kalek. Zostało użyłem. Litery kodowe malowane od szablonu robionego samodzielnie, może faktycznie nie do końca udane. Te reanimacje to też pole do eksperymentów, które wychodzą z różnym skutkiem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi