cayman Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 Lagi wyszły dobrze tylko jedno ale, nie pomalowałeś czarnym półmatem imitacji oringu-uszczelniacza między lagą a tłoczyskiem. A wtedy było by bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 1 Listopada 2020 Autor Share Napisano 1 Listopada 2020 3 godziny temu, cayman napisał: Lagi wyszły dobrze tylko jedno ale, nie pomalowałeś czarnym półmatem imitacji oringu-uszczelniacza między lagą a tłoczyskiem. A wtedy było by bardzo dobrze. Hmmm czyżby nie było tego w instrukcji albo ja to przeoczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 8 minut temu, Bartas89 napisał: Hmmm czyżby nie było tego w instrukcji albo ja to przeoczyłem. W instrukcji nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 1 Listopada 2020 Autor Share Napisano 1 Listopada 2020 6 minut temu, Dorotka napisał: W instrukcji nie ma... To dlatego tego nie zrobiłem Nie znam się kompletnie na motocyklach, żeby takie rzeczy samemu wyłapywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 30 minut temu, Bartas89 napisał: To dlatego tego nie zrobiłem Nie znam się kompletnie na motocyklach, żeby takie rzeczy samemu wyłapywać. Czasem warto popatrzeć na oryginał jak coś się lepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 14 minut temu, Bartas89 napisał: To dlatego tego nie zrobiłem Nie znam się kompletnie na motocyklach, żeby takie rzeczy samemu wyłapywać. Nie trzeba się znać na motorach bo każdy amortyzator ,siłownik, teleskop ,maglownica w pojazdach i innych urządzeniach z hydrauliką ma oringi bo inaczej olej wyleciał by w parę sekund. Na pewno na pudełku modelu widać oringi na lagach. Zacznij oprócz instrukcji przeglądach fotki referencyjne, chyba już czas najwyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 Chyba zgodność z oryginałem jest na którymś tam planie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 1 Listopada 2020 Autor Share Napisano 1 Listopada 2020 Spróbuję to poprawić. Nie pastwcie się już tak nade mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 3 minuty temu, Bartas89 napisał: Spróbuję to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 1 Listopada 2020 Share Napisano 1 Listopada 2020 To nie jest broń Boże pastwienie się tylko uwagi i porady bo taki jest cel każdego Forum a ja Ci już przy poprzednim motorku to sygnalizowałem i fotki wrzuciłem jak mają wyglądać lagi. Przede wszystkim fotki a jak jakieś wątpliwości to zapytanie i na pewno jak nie ja czy kolega Dorotka to któryś z Kolegów doradzi, pomoże. Głowa do góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 2 Listopada 2020 Share Napisano 2 Listopada 2020 Oczywiście, że to jest pastwienie Popełniłeś już wystarczająco motocykli, by można było się pastwić A umieszczając relację z budowy na forum jeszcze bardziej się na baty gotuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Listopada 2020 Share Napisano 2 Listopada 2020 (edytowane) 10 godzin temu, cayman napisał: To nie jest broń Boże pastwienie się tylko uwagi i porady .... 44 minuty temu, toled napisał: Oczywiście, że to jest pastwienie To jest zwracanie uwag i porady, które Ty odbierasz jako pastwienie się Edytowane 2 Listopada 2020 przez Dorotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Share Napisano 3 Listopada 2020 Dzisiaj doszedł do mnie namiot bezcieniowy Puluz, także jakość zdjęć powinna się poprawić Oczywiście dalej robię zdjęcia smartfonem, bo nie mam innego aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Listopada 2020 Share Napisano 3 Listopada 2020 2 minuty temu, Bartas89 napisał: Dzisiaj doszedł do mnie namiot bezcieniowy Puluz, także jakość zdjęć powinna się poprawić Oczywiście dalej robię zdjęcia smartfonem, bo nie mam innego aparatu. No to dawaj jakieś na próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Share Napisano 3 Listopada 2020 Teraz, Dorotka napisał: No to dawaj jakieś na próbę Wieczorem dopiero jego rozłożę w warsztacie. A jeszcze przypomniało mi się, że chyba mam jakiś aparat w szafie, Coolpix czy jakoś tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 3 Listopada 2020 Share Napisano 3 Listopada 2020 6 godzin temu, Bartas89 napisał: Wieczorem dopiero jego rozłożę w warsztacie. A jeszcze przypomniało mi się, że chyba mam jakiś aparat w szafie, Coolpix czy jakoś tak. Jeśli to Nikon Coolpix L340, to nowy smartfon lepsze zdjęcie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 3 Listopada 2020 Autor Share Napisano 3 Listopada 2020 51 minut temu, Marak napisał: Jeśli to Nikon Coolpix L340, to nowy smartfon lepsze zdjęcie robi. Telefon mam Samsung J7. Aparatu nie miałem dzisiaj czasu szukać. Jutro myślę, że znajdę chwilę, aby go poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Listopada 2020 Share Napisano 4 Listopada 2020 Czym byś nie robił, z wykorzystaniem namiotu zdjęcie będzie wyglądać lepiej a model gorzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Share Napisano 4 Listopada 2020 6 godzin temu, Dorotka napisał: Czym byś nie robił, z wykorzystaniem namiotu zdjęcie będzie wyglądać lepiej a model gorzej Tego drugiego się właśnie obawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Listopada 2020 Share Napisano 4 Listopada 2020 47 minut temu, Bartas89 napisał: Tego drugiego się właśnie obawiam Nie marudź, dawaj foty z tego bezcieniowca, każdy z nas przeżywał to rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 4 Listopada 2020 Share Napisano 4 Listopada 2020 4 minuty temu, Dorotka napisał: Nie marudź, dawaj foty z tego bezcieniowca, każdy z nas przeżywał to rozczarowanie No właśnie dawaj dawaj bo nie ma się nad kim poznęcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Share Napisano 4 Listopada 2020 Dupa zbita Pany. Po rozłożeniu okazało się, że ten namiot jest o wiele za duży na moje pomieszczenie Muszę zwrócić i zamienić na 40cm x 40cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 4 Listopada 2020 Share Napisano 4 Listopada 2020 17 minut temu, Bartas89 napisał: Dupa zbita Pany. Po rozłożeniu okazało się, że ten namiot jest o wiele za duży na moje pomieszczenie Muszę zwrócić i zamienić na 40cm x 40cm. Jakoś mnie nie dziwi taki rozwój sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Listopada 2020 Super Moderator Share Napisano 4 Listopada 2020 26 minut temu, Bartas89 napisał: Muszę zwrócić i zamienić na 40cm x 40cm. Oby 40cmx40cm nie okazał się za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 4 Listopada 2020 Autor Share Napisano 4 Listopada 2020 5 minut temu, jawkers napisał: Oby 40cmx40cm nie okazał się za mały Do tej pory końcowe galerie robiłem w czymś takim i jakoś dawałem radę Myślę, że 40cm x 40cm będzie optymalny. https://agtom.eu/wyposazenie-warsztatu/354720-green-stuff-world-lightbox-studio-namiot-bezcieniowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi