abtb Napisano 3 Października 2020 Share Napisano 3 Października 2020 (edytowane) Westland Sea King Mk.43, 330 Eskadra Królewskich Norweskich Sił Powietrznych, Dowództwo Lotnicze Północnej Norwegii, Baza Bodø, 1989 r. Oo, i tyle Edytowane 3 Października 2020 przez abtb 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 3 Października 2020 Share Napisano 3 Października 2020 Na śmiglakach się nie znam, także merytorycznie się nie będę wypowiadał, ale wizualnie jak dla mnie pierwsza ekstraklasa Jeśli zaś chodzi o tytułowy wafelek to jak najbardziej zasłużony (a nawet DWA ) P.s. Jak gdzieś, kiedyś będzie nam dane się spotkać to niech Kolega nie wacha się dopomnieć o wafelka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Października 2020 Share Napisano 3 Października 2020 Kapitalna robota.Świetnie wygląda.Dla mnie bomba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 3 Października 2020 Share Napisano 3 Października 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Października 2020 Share Napisano 3 Października 2020 gratulacje warto było czekać ---> świetnie wyszedł swoją drogą od razu mi się rzuciło w oczy Bodø i 1989 - czyli jeden z takich SeaKingów brał udział w zlokalizowaniu wynurzonego i dewastowanego przez pożar sowieckiego okrętu podwodnego Komsomolec 28 lutego (który zresztą wkrótce potem zatonął). Oczywiście nie brał udziału w akcji ratowniczej i tylko obserwował sytuację bo żadnej oficjalnej zgody na działanie sowieci nie wydali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 4 Października 2020 Share Napisano 4 Października 2020 16 godzin temu, Slawek_26869 napisał: Na śmiglakach się nie znam, także merytorycznie się nie będę wypowiadał, ale wizualnie jak dla mnie pierwsza ekstraklasa Jeśli zaś chodzi o tytułowy wafelek to jak najbardziej zasłużony (a nawet DWA ) P.s. Jak gdzieś, kiedyś będzie nam dane się spotkać to niech Kolega nie wacha się dopomnieć o wafelka 15 godzin temu, rudy0007 napisał: 16 godzin temu, Xmen napisał: Kapitalna robota.Świetnie wygląda.Dla mnie bomba. 15 godzin temu, M.A.V. napisał: gratulacje warto było czekać ---> świetnie wyszedł swoją drogą od razu mi się rzuciło w oczy Bodø i 1989 - czyli jeden z takich SeaKingów brał udział w zlokalizowaniu wynurzonego i dewastowanego przez pożar sowieckiego okrętu podwodnego Komsomolec 28 lutego (który zresztą wkrótce potem zatonął). Oczywiście nie brał udziału w akcji ratowniczej i tylko obserwował sytuację bo żadnej oficjalnej zgody na działanie sowieci nie wydali. Całkowicie się zgadzam. Ostatnie zdjęcie najlepsze. Poproszę wersję kolorową tego zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Października 2020 Share Napisano 4 Października 2020 Dobry model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Października 2020 Share Napisano 4 Października 2020 Pokaż od spodu z tymi strzałkami drogowymi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Października 2020 Share Napisano 4 Października 2020 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Października 2020 Autor Share Napisano 4 Października 2020 Dziękuję za opinie 8 godzin temu, lesio-69 napisał: Ostatnie zdjęcie najlepsze. Poproszę wersję kolorową tego zdjęcia. Proszę bardzo: 7 godzin temu, Grzes napisał: Pokaż od spodu z tymi strzałkami drogowymi Tablice kierunkowe U-3a i U-3b kolega sobie obejrzy na jakiejś krzyżówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Października 2020 Share Napisano 4 Października 2020 Bardzo fajny śmiglak, troszkę móģł mieć rozjaśniony przód kadłuba, ale wrażenie robi bardzo fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 6 Października 2020 Share Napisano 6 Października 2020 (edytowane) W dniu 5.10.2020 o 00:35, Mitrandir napisał: Bardzo fajny śmiglak, troszkę móģł mieć rozjaśniony przód kadłuba, ale wrażenie robi bardzo fajne abtb: Czytaj tylko "Bardzo fajny śmiglak, wrażenie robi bardzo fajne" Gratulacje ! Edytowane 6 Października 2020 przez Kon_Bar 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Października 2020 Autor Share Napisano 6 Października 2020 21 minut temu, Kon_Bar napisał: Gratulacje ! Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 10 Października 2020 Share Napisano 10 Października 2020 Na początku chciałem napisać, po co jest ratownicze światło zamalowana? Ale potem zauważyłem, że tam ona nie powinna być, wcale . A tak to fajne, gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi