abtb Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 (edited) Westland Sea King Mk.43, 330 Eskadra Królewskich Norweskich Sił Powietrznych, Dowództwo Lotnicze Północnej Norwegii, Baza Bodø, 1989 r. Oo, i tyle Edited October 3, 2020 by abtb 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawek_26869 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Na śmiglakach się nie znam, także merytorycznie się nie będę wypowiadał, ale wizualnie jak dla mnie pierwsza ekstraklasa Jeśli zaś chodzi o tytułowy wafelek to jak najbardziej zasłużony (a nawet DWA ) P.s. Jak gdzieś, kiedyś będzie nam dane się spotkać to niech Kolega nie wacha się dopomnieć o wafelka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Kapitalna robota.Świetnie wygląda.Dla mnie bomba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy0007 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 gratulacje warto było czekać ---> świetnie wyszedł swoją drogą od razu mi się rzuciło w oczy Bodø i 1989 - czyli jeden z takich SeaKingów brał udział w zlokalizowaniu wynurzonego i dewastowanego przez pożar sowieckiego okrętu podwodnego Komsomolec 28 lutego (który zresztą wkrótce potem zatonął). Oczywiście nie brał udziału w akcji ratowniczej i tylko obserwował sytuację bo żadnej oficjalnej zgody na działanie sowieci nie wydali. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesio-69 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 16 godzin temu, Slawek_26869 napisał: Na śmiglakach się nie znam, także merytorycznie się nie będę wypowiadał, ale wizualnie jak dla mnie pierwsza ekstraklasa Jeśli zaś chodzi o tytułowy wafelek to jak najbardziej zasłużony (a nawet DWA ) P.s. Jak gdzieś, kiedyś będzie nam dane się spotkać to niech Kolega nie wacha się dopomnieć o wafelka 15 godzin temu, rudy0007 napisał: 16 godzin temu, Xmen napisał: Kapitalna robota.Świetnie wygląda.Dla mnie bomba. 15 godzin temu, M.A.V. napisał: gratulacje warto było czekać ---> świetnie wyszedł swoją drogą od razu mi się rzuciło w oczy Bodø i 1989 - czyli jeden z takich SeaKingów brał udział w zlokalizowaniu wynurzonego i dewastowanego przez pożar sowieckiego okrętu podwodnego Komsomolec 28 lutego (który zresztą wkrótce potem zatonął). Oczywiście nie brał udziału w akcji ratowniczej i tylko obserwował sytuację bo żadnej oficjalnej zgody na działanie sowieci nie wydali. Całkowicie się zgadzam. Ostatnie zdjęcie najlepsze. Poproszę wersję kolorową tego zdjęcia. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Dobry model 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Pokaż od spodu z tymi strzałkami drogowymi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Bardzo ładny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted October 4, 2020 Author Share Posted October 4, 2020 Dziękuję za opinie 8 godzin temu, lesio-69 napisał: Ostatnie zdjęcie najlepsze. Poproszę wersję kolorową tego zdjęcia. Proszę bardzo: 7 godzin temu, Grzes napisał: Pokaż od spodu z tymi strzałkami drogowymi Tablice kierunkowe U-3a i U-3b kolega sobie obejrzy na jakiejś krzyżówce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Bardzo fajny śmiglak, troszkę móģł mieć rozjaśniony przód kadłuba, ale wrażenie robi bardzo fajne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon_Bar Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 (edited) W dniu 5.10.2020 o 00:35, Mitrandir napisał: Bardzo fajny śmiglak, troszkę móģł mieć rozjaśniony przód kadłuba, ale wrażenie robi bardzo fajne abtb: Czytaj tylko "Bardzo fajny śmiglak, wrażenie robi bardzo fajne" Gratulacje ! Edited October 6, 2020 by Kon_Bar 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted October 6, 2020 Author Share Posted October 6, 2020 21 minut temu, Kon_Bar napisał: Gratulacje ! Wielkie dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertas Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Na początku chciałem napisać, po co jest ratownicze światło zamalowana? Ale potem zauważyłem, że tam ona nie powinna być, wcale . A tak to fajne, gratulacje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts