Szydercza Gała Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 Kolejny odcinek Mutsukowych opowieści, Nagatsuki na manewrach strzela torpedami coś koło 1932 roku. Z zapałą : i z piniONdzem: Wielkie Joł 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 1 fotka tylko się otwiera ale klasa jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Listopada 2020 Autor Share Napisano 6 Listopada 2020 Ogarnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 Boszszszsz, cysorz z banicji wrócił, oby nie skończyło się jak pod Waterloo . Model ładny, kafli brak, rdza jak na betoniarze z Roadstone, wróciłeś na drogę światła. Mądrze czynisz młodzieńcze, jeszcze nie wszystko stracone . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 Pięknie, co tu dużo pisać!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 W odróżnienju od wymienionego Cesarza ty nie poległeś. Model trzyma klasę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 tak wpadł znowu pokazał kunszt i wraca do błota na ląd czy pozostaje z nami sie potaplać ? Zaje fajnie jak zawsz ! gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 W dniu 24.09.2020 o 22:35, Bartosz.B napisał: Zazdroszczem!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 bajerancki te burtowe kalki zadają szyku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 6 Listopada 2020 Share Napisano 6 Listopada 2020 E tam, nie komiks, nie ma kafli ani cegieł, nuda panie Na serio, to bardzo ładnie się prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Listopada 2020 Autor Share Napisano 7 Listopada 2020 (edytowane) Dzieki. [edytowane grzeczności] Edytowane 9 Listopada 2020 przez blacman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 7 Listopada 2020 Share Napisano 7 Listopada 2020 ładna rzecz !!! gratulacje za model a i zdjęcia pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Listopada 2020 Autor Share Napisano 7 Listopada 2020 To samo to może nie, CZeba udoskonalać technikę, ale zasada podobna. Z fotkami to kwestia wprawy i dogadania się ze sprzętem. Od czasu Krakowiaka zmieniłem sprzęt i już się z nim otrzaskałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Listopada 2020 Share Napisano 7 Listopada 2020 7 minut temu, _OldMan_ napisał: Lepsza wojenka na Modelworku, niż lizanie się po jajkach jak na Britmodellerze No chyba ze pijesz whiski z lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 7 Listopada 2020 Share Napisano 7 Listopada 2020 Z lodem i z Colą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Listopada 2020 Super Moderator Share Napisano 7 Listopada 2020 a ja wyciągam wnioski...przyglądam się od jakiegos czasu sekcji okrętów i myślę że wystarczy... Urlopy rozdane, mam nadzieję że dział wróci na spokojne wody. Ahoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Listopada 2020 Share Napisano 7 Listopada 2020 (edytowane) ooo to wielce rad jestem 14 minut temu, Szydercza Gała napisał: Czyżbyś odniósł wrażenie że to ja się udałem na urlop? no właśnie myślałem że szef wszystkich szefów zagonił całe towarzystwo na galery bez prawa do korespondencji otóż chciałem zapytać z czego te osłony bo fajnie wyszły - to jakaś bibułka, taśma? malowana czy bazowo biała? EDIT ---------------- chyba że to ta sama technika co nakrycia na szalupy na "Żabie" robiłeś Edytowane 7 Listopada 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 7 Listopada 2020 Autor Share Napisano 7 Listopada 2020 Teflon, jak na żabie. A dyskusja wcale nie jałowa, a może byłaby mniej jałowa gdyby wojownikom klawiatury czasem dla odmiany ktoś inny dawał odpór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 8 Listopada 2020 Share Napisano 8 Listopada 2020 Panowie..... to wątek w dziale galeria. Upraszam o zachowanie (się) tak zapytam przy okazji kalki skąd zanabyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Listopada 2020 Autor Share Napisano 8 Listopada 2020 Narysowałem Grzegorzu, Jak chcesz swojego zrobić jako Nagatsuka, to został mi komplet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 9 Listopada 2020 Share Napisano 9 Listopada 2020 (edytowane) no dobrze... przyszła miotła i wymiotła. Od tej pory osobiste sympatie i serduszka proszę sobie wysyłać na PRV. Od tej pory publiczne serduszka dostają sekwencyjnie nagrodę 7, 30 90 dni wakacji pozdrawiam i czekam niecierpliwie na kolejne galerie !! Edytowane 9 Listopada 2020 przez blacman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 10 Listopada 2020 Share Napisano 10 Listopada 2020 Ojoj, a co tu się zadziało, zdaje się ze mnie cos ominęło?! Wracając do meritum, to okręt bardzo fajny , woda świetna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rercz Napisano 5 Grudnia 2020 Share Napisano 5 Grudnia 2020 Model cudowny. Takim modelarzom jak Ty, powinno się czas poświęcony modelom, odliczać od czasu życia. jestem zachwycony!!! Jedyne co, to białe zakosy fal, po pierwsze dekoncentrują obraz okrętu, po drugie pierwszy zakos OK, następne wg mnie powinny być dużo mniejsze o ile nie zaniknąć . Fale na Twoim morzu nie są na tyle wysokie by utrzymywały spienienie tak długo. Ale to moje zdanie laika , który pływa tylko żabką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 6 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2020 Dzięki, bez przesady Woda wychodzi mi jako tako, krUlem tego tematu jest Mariusz. To moja trzecia i daleko jej do ideału, ale jest lepsza od poprzednich, także jest nadzieja na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Grudnia 2020 Share Napisano 25 Grudnia 2020 Absolutnie rewelacyjny model, i diorama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi