mandrivecs Napisano 19 Lipca 2022 Autor Share Napisano 19 Lipca 2022 Ten zielony pod spodem to chyba od Biedronia pożyczyłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Lipca 2022 Autor Share Napisano 19 Lipca 2022 6 minut temu, bulik58 napisał: Widze iz w koncu poznales odpowiednie towarzystwo ktore cie nauczylo jak rozpoznawac ulubione kolory. Facet rozróżnia tylko 3 podstawowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 19 Lipca 2022 Share Napisano 19 Lipca 2022 Szyby żółte jak w mordę strzelił, a na GPK bezbarwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 19 Lipca 2022 Share Napisano 19 Lipca 2022 Też do takich się skłaniałem, to jadę na lunchu do sklepu. Bo żółtego to akurat nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 24 Lipca 2022 Share Napisano 24 Lipca 2022 Zgubiłem jedną klamrę od maski silnika, udało się dorobić nową, nawet nieźle to wyszło. Tyle że te klamry to tylko do zamkniętej maski pasują. Po otwarciu większa część zostaje na masce, na budzie powinna być tylko mała zapinka. A tak to chyba na tyle, zostały mi jakieś części, nie wiem do czego, chyba coś pominąłem w środku. Jakieś merytoryczne uwagi mile widziane. Muszę jakąś podstawkę ogarnąć, bo delikatne to bydle. Ciągnie do kolejnego tematu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 24 Lipca 2022 Share Napisano 24 Lipca 2022 (edytowane) Ładny daje 11/10! Ale faktycznie się przekonałem że matv ma zżółcone szyby no to może kolejny tylko wersja hameryka z crows II :)? To teraz jakieś nr rejestracyjne musisz załatwić i będzie pięknie Edytowane 24 Lipca 2022 przez SnajperTBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Lipca 2022 Autor Share Napisano 24 Lipca 2022 Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Lipca 2022 Share Napisano 24 Lipca 2022 Piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 24 Lipca 2022 Share Napisano 24 Lipca 2022 Oshkurde... Aleś go pięknie ubrudził. Koła wymiatają. Taka rewelka zasługuje na dobrą podstawkę, więc pełne skupienie do końca, mimo że gdzie indziej już ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 24 Lipca 2022 Share Napisano 24 Lipca 2022 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pieron Napisano 25 Lipca 2022 Share Napisano 25 Lipca 2022 15 godzin temu, SnajperTBG napisał: Ładny daje 11/10! Ale faktycznie się przekonałem że matv ma zżółcone szyby no to może kolejny tylko wersja hameryka z crows II :)? To teraz jakieś nr rejestracyjne musisz załatwić i będzie pięknie Może taka rejestracja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Lipca 2022 Share Napisano 25 Lipca 2022 Eleganckie bydlę- świetnie sobie poradziłeś z tematem. Brudzenie podwozia i kół ekstra, malunki też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 27 Lipca 2022 Share Napisano 27 Lipca 2022 Muszę przyznać, że aktualnie to jest najlepiej wykonany 'polski' M-ATV z jakim miałem do czynienia na forach, fejsbukach czy konkursach modelarskich. Świetna robota, czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 30 Lipca 2022 Share Napisano 30 Lipca 2022 (edytowane) W dniu 3.07.2022 o 16:59, copycat napisał: Obejrzałem jeszcze raz filmik z wywiadem podczas pokazów. Tylne obrysowki były czerwone. Też mnie to zastanawiało, ale chyba upewniałem się kiedy je malowałem. Mówisz o tym oliwkowym UB01706? Osobiście uważam, że najlepiej wybrać jednak jeden konkretny pojazd i na nim się wzorować, bo to, że jakiś inny egzemplarz miał coś innego, nie znaczy, że ten ma tak samo. Przydałoby się do pełni szczęścia abyś wybrał jakiś numer i dorobił mu "blachy" Brudzenie genialne! Tutaj masz 01706 później: Oraz jakiś tam zielono-czarny: I inne: Edytowane 30 Lipca 2022 przez Zderzak 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 @copycatjuż pewnie zapomniał, że robił ten model, a ja wyciągam swój z mroków niepamięci Pewne obiecujące rozmowy ze @Skinn3rem tchnęły we mnie nadzieję na dokończenie Blacksmith'a. Tak więc mały postęp: doszło nieco kabelków do stolika RTV (malunki oczywiście mocno wstępne, do poprawki), dyszel, dotarły do mnie też rewelacyjne wypusty @Skinn3r'a, z pomocą których (oraz różnych figurkowych przeszczepów) ogarniam jakąś załogę do dioramki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 3 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2023 Kruca... Miło Cię znowu widzieć! Fajnie że działasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 1 Sierpnia 2023 Share Napisano 1 Sierpnia 2023 Zamykam wnętrze i ruszam na zewnątrz. Naiwnie liczę, że pójdzie teraz trochę szybciej 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Sierpnia 2023 Share Napisano 1 Sierpnia 2023 Nareszcie ktoś miał jaja, żeby ruszyć dalej z tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Sierpnia 2023 Share Napisano 1 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 22 Września 2023 Share Napisano 22 Września 2023 I tyle zabawy z wnętrzem, idzie w cholerę do zamknięcia Żeby nie poszło całkiem na marne, planuję jedną stronę otwartą. Dorobiłem brakujące anteny, maszt składany do DUKE'a, kamerę termowizyjną i trochę kabelków, zaczynam lakiernię. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 Ooooooo! Wielki powrót. Cieszy oczy moje bardzo. Kolejny odcinek za….? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 3 godziny temu, makinen napisał: Ooooooo! Wielki powrót. Cieszy oczy moje bardzo. Kolejny odcinek za….? Może nie za pół roku , wczoraj reanimowalem aerograf i poszlo jakieś cieniowanie i kolor. Zacznę składać do kupy, choć temat siatek cały czas wisi nade mną, jak ten miecz Domestosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 23 Września 2023 Autor Share Napisano 23 Września 2023 Domestosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 (edytowane) Doszedł kolor docelowy na trochę preshadeing'u. Nie mogłem się powstrzymać, żeby złożyć wszystko na ślinę i słowo honoru. Na dniach przymierzę się do kalek. Edytowane 24 Września 2023 przez kryspacz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 Dobrze jest- wyglada na to, ze ukończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi