M.A.V. Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 W dniu 23.03.2021 o 15:03, chudyhunter napisał: Tak właśnie ma być Słonecznie, ciepło, tropikalnie zacnie, zacnie - zapachniało Guadalcanal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Kwietnia 2021 Share Napisano 13 Kwietnia 2021 Cześć podwodna coraz lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) 13 godzin temu, M.A.V. napisał: zacnie, zacnie - zapachniało Guadalcanal Hehe dzięki Plan na fuyuzuka jest, ale zdradze go, jak będzie ukończony 4 godziny temu, bazylms napisał: Cześć podwodna coraz lepsza. Mam tylko nadzieję, że jak wejdą emalie i oleje, to będzie jeszcze lepiej Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Kwietnia 2021 Share Napisano 14 Kwietnia 2021 5 godzin temu, chudyhunter napisał: Hehe dzięki Plan na fuyuzuka jest, ale zdradze go, jak będzie ukończony tylko nie żartuj że znów będzie motyw torpedowy z okrętu podwodnego - bo jakby nie patrzeć jeden amerykaniec pod koniec '44 prawie mu dziób urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 14 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2021 13 godzin temu, M.A.V. napisał: tylko nie żartuj że znów będzie motyw torpedowy z okrętu podwodnego - bo jakby nie patrzeć jeden amerykaniec pod koniec '44 prawie mu dziób urwał Tym razem nie będzie torpedy w wodzie, chociaż historia mi znana i fajnie można by wykonać taki model z urwanym dziobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) Na dno poszły pierwsze emalie od AK W związku z tym, że cały czas trzeba się rozwijać i testować nowe rzeczy, ostatnio dotarło do mnie trochę nowych farb i specyfiki do glonowania Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez chudyhunter 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 Z dnem to więcej roboty niż z całą resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 Godzinę temu, bazylms napisał: Z dnem to więcej roboty niż z całą resztą. od razu widać że w tropikach się szlajał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Maja 2021 Autor Share Napisano 2 Maja 2021 7 godzin temu, bazylms napisał: Z dnem to więcej roboty niż z całą resztą. A żebyś wiedział, że odnoszę właśnie takie wrażenie Ale nieskromnie muszę przyznać, że jest to chyba najlepsze dno, jakie wykonałem 6 godzin temu, M.A.V. napisał: od razu widać że w tropikach się szlajał Za długo to się nie poszlajał, a szkoda, bo ładny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 15 minut temu, chudyhunter napisał: Ale nieskromnie muszę przyznać, że jest to chyba najlepsze dno, jakie wykonałem wyrzeźbiłeś biofouling z koloniami małży w 700 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 12 godzin temu, M.A.V. napisał: wyrzeźbiłeś biofouling z koloniami małży w 700 ? Na tyle na ile można zrobić coś w tej skali coś tam wyszło Ważne że umiejętności przybywa i za jakiś czas będę gotowy na wykonanie jakiegoś wraku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 będzie reaktywacja smarka ? jak chcesz ostro zaszaleć to wrak niepotrzebny - tu masz jachcik co stał w porcie zacumowany przez 4 sezony: no i to wcale nie jakieś karaiby czy inne salomony tylko nasz zimny bałtyczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 8 minut temu, M.A.V. napisał: będzie reaktywacja smarka ? jak chcesz ostro zaszaleć to wrak niepotrzebny - tu masz jachcik co stał w porcie zacumowany przez 4 sezony: no i to wcale nie jakieś karaiby czy inne salomony tylko nasz zimny bałtyczek Hahaha to samo zdjęcie znalazłem jakieś 40 min temu Tak, będzie powrót do smarka, tylko nie wiem czy wznowie zaczętą 350ke, czy może zacznę od nowa z 700ką. Jest jeszcze sporo czasu na przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 bo to znana fota - jest też do niej bliźniacza, ta sama łajba i też na szelkach ale już po "goleniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 17 minut temu, M.A.V. napisał: bo to znana fota - jest też do niej bliźniacza, ta sama łajba i też na szelkach ale już po "goleniu" Widziałem, wiedziałem i tak się zacząłem zastanawiać, czy by czasem tego naszego kutra tak nie zasyfić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) Za mała pchła - nie poszalejesz..... no i te KFK to były raczej mocno eksploatowane - nie miałby szans tak obrosnąć nie chciałbym nic sugerować ale może jakiś ubocik niektóre ładnie obrastają: no dobra.... koniec OFFTOPu bo mnie moderator dorwie i wyśle na przymusową kwarantanne Edytowane 3 Maja 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 Jest to ciekawy pomysł, taki ubocik w 350 byłby w sam raz No ale proszę mnie tutaj nie kusić, bo mam jeszcze sporo zaległej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 Godzinę temu, M.A.V. napisał: bo mnie moderator dorwie i wyśle na przymusową kwarantanne Coś ty, tu na kwarantanne się idzie za inne tematy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 TAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 8 godzin temu, chudyhunter napisał: Widziałem, wiedziałem i tak się zacząłem zastanawiać, czy by czasem tego naszego kutra tak nie zasyfić Poczekajcie jeszcze chwilę z tym kutrem. Coś się już trawi do niego. Pozdrawiam, Marek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 4 minuty temu, donalyah00 napisał: Poczekajcie jeszcze chwilę z tym kutrem. Coś się już trawi do niego. Pozdrawiam, Marek Skoro takie ciekawostki tutaj opowiadasz Marku, to poczekamy A już się zastanawiałem czy w wolnej chwili sobie go nie zrobić na szybko. Czekam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Maja 2021 Share Napisano 6 Maja 2021 Piekny okret, piekny model, ale wykonanie również rewelacyjne. Mam model niszczyciela tej klasy w 700 . to wiem jakie małe sa wieże działowe i trudno uwierzyć, że tak czysto je zbudowałeś. Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Maja 2021 Autor Share Napisano 6 Maja 2021 11 godzin temu, spiton napisał: Piekny okret, piekny model, ale wykonanie również rewelacyjne. Mam model niszczyciela tej klasy w 700 . to wiem jakie małe sa wieże działowe i trudno uwierzyć, że tak czysto je zbudowałeś. Piękna robota Dzięki Spiton! Fakt, wieże są bardzo małe i początkowo obawiałem się montowania blach. Okazało się że niepotrzebnie. Rainbow ma na tyle fajne blachy, że praca z nimi to czysta przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 7 Maja 2021 Autor Share Napisano 7 Maja 2021 Mała aktualizacja. Wieże i platformy jak na razie nieprzymocowane. Ogólnie tragedii nie ma. I dwa zbliżenia ukazujące nagą prawdę o całym wykonaniu modelu. Jak widać do ideału jeszcze dużo brakuje... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Maja 2021 Share Napisano 7 Maja 2021 Obywatelu - nie bądźcie tacy skromni.... moim zdaniem to wygląda jak całkiem przyzwoita 350 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi