abtb Napisano 21 Czerwca 2021 Share Napisano 21 Czerwca 2021 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Jednej już nie ma W rzeczy samej LEWEJ już nie ma. Czyli jednak komuniści, bo ci drudzy to by "chapnęli" prawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Czerwca 2021 Share Napisano 21 Czerwca 2021 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2021 Był mały przestój, ale teraz mogę brać się do roboty. Prace rozpocząłem od składania dźwigu. Jak na razie wszystko idzie bez problemu. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2021 Całkiem dobrze idzie praca nad budynkami. Wszystko dobrze do siebie pasuje, więc jutro będzie trzeba brać się za klejenie. Jeszcze trochę elementów dojdzie, ale już zaczyna to fajnie wyglądać 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Pięknie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 3 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2021 Dzięki Poskładanie tego to pikuś, teraz będzie trzeba to wszystko jakoś sensownie wymalować. Jeśli czas pozwoli, dzisiaj będą pierwsze palunki. Dodatkowo całość zostanie wzbogacona o 2, góra 3 ciężarówki od Five Stara 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Sierpnia 2021 Share Napisano 3 Sierpnia 2021 16 godzin temu, chudyhunter napisał: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 4 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) No to wstępnie pomalowane. Dok potraktowany emaliami od AK, ale będę jeszcze nad nim pracować. Nabrzeża na razie nie ruszałem. Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez chudyhunter 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 6 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2021 Pierwsza ciężarówka zrobiona. Jest to moja pierwsza styczność z blachami Five Stara i muszę przyznać, że bardzo dobrze się z nimi pracuje. W zasadzie to nie widzę różnicy między nimi, a blaszkami Rainbow, które też są świetne. Na pewno będzie jeszcze jedna ciężarówka, trochę inna, a nie ich będzie to się zobaczy, gdy ustawie wszystko na nabrzeżu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 12 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2021 Udało mi się zrobić kolejny pojazd, a dźwig dostał praktycznie wszystkie elementy. Pozostało dorobić liny i hak. Zabrałem się także za malowanie nabrzeża, które w następnym etapie zostanie potraktowane mgiełką, by stłumić obecny efekt. No i skrzynie. 275 skrzyń dostało filterek, więc będzie trzeba brać się za ich składanie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 13 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Budynki dostały kolory bazowe. Teraz potraktuje je lakierem, emaliami i olejami. Nabrzeże przygasilem i wymalowalem ślady pojazdów. Dodatkowo wkleiłem tory z drutu 0,1mm. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Sierpnia 2021 Share Napisano 13 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2021 Budynki potraktowane emaliami AK 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 TAK Mariuszu, TAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Sierpnia 2021 Share Napisano 16 Sierpnia 2021 murek z cegły super wyszedł fucha szczecińskiego kamienicznika nie poszła na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 16 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2021 Nie jest najgorzej Jak dorzuci sie trochę gratów na nabrzeże i doda trochę życia myślę, że będzie całkiem fajnie Tak Zbychu, doświadczenie szczecińskie nie poszło na marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 20 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2021 Całość została osadzona w docelowej ramce. Oczywiście na sam koniec przyjdzie tabliczka. Budynki przymocowałem do nabrzeża i teraz będę mógł dodać odrobinę syfu przy styku ścian z nabrzeżem. Ostatnie fotki były robione telefonem, więc teraz wrzucam kilka w lepszej jakości. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 Wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 expresowe tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 20 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2021 4 godziny temu, zaruk napisał: Wygląda świetnie. Dzięki 40 minut temu, M.A.V. napisał: expresowe tempo Jak dla mnie, to idzie jak krew z nosa No ale najważniejsze że do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 20 Sierpnia 2021 Share Napisano 20 Sierpnia 2021 Niesamowite maleństwo. Super model i temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 22 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 20.08.2021 o 21:18, Jarekk napisał: Niesamowite maleństwo. Super model i temat. Dzięki Pojazdy wymalowane. Teraz będzie trzeba dać coś na pakę. Chyba pozostanę przy 3 ciężarówkach, ale to sie zobaczy, jak wyjdzie z zagospodarowaniem wolnej przestrzeni. Żuraw praktycznie gotowy, pozostało wykonać liny I w dodatku ma obracane ramię Co do Fuyuzuka, to też już jestem praktycznie na finiszu. Pozostało wykonać kotwice z łańcuchami, dodać anteny, maszt rufowy i olinowanie. Edytowane 22 Sierpnia 2021 przez chudyhunter 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2021 Całość prezentuje sie tak. Pozostało wykonać olinowanie na Fuyuzuki i będzie można go osadzić na stałe na kilblokach. W zasadzie to większość roboty wykonana. Teraz przyjdzie czas na zapełnienie całej podstawki przeróżną drobnicą. Kilka lepszych fotek i parę zbliżeń. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 24 Sierpnia 2021 Share Napisano 24 Sierpnia 2021 obłęd ! TAK TAK TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi