abtb Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Tak jakoś się uzbierało Trochę z sentymentu za czechosłowackim Kp, a trochę z miłości do trójkolorowej kokardy. Avia S-199, 3 Eskadra, 18 Pułk Lotniczy, pilot Svobodan Kopecny, lotnisko Plzen-Bory, Avia CS.99 (C-110) Centrum Szkolenia Pilotów Myśliwskich, lotnisko Plana, 1947r. Avia C-10-4 , czwarty złożony w Czechosłowacji płatowiec Avia C-10 Avia C-10-11 (jedenasty złożony płatowiec w Czechosłowacji) Avia CS.199, Piąty Pułk Szkolny, Prosteyov Avia S.92 Avia S.92, Szkoła Wojsk Przeciwlotniczych, Ołomuniec Avia CS.92 Podsumowując: I to jakby tyle w temacie modelowania. Edytowane 21 Grudnia 2020 przez abtb 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 Świetna kolekcja.Naprawdę bardzo ładnie to wygląda i jest spójne tematycznie. 5 minut temu, abtb napisał: I to jakby tyle w temacie modelowania. A co to za deklaracja.Niech kolega nie powiela błędów innych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedrey Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 Super gromadka:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 nareszcie nie rury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 ta zbiorowa fota to powinna być z knedlikami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 3 minuty temu, M.A.V. napisał: ta zbiorowa fota to powinna być z knedlikami Jestem za.A na środku napój z pianką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 Teraz, Xmen napisał: Jestem za.A na środku napój z pianką. ooooo... i to jest bardzo słuszna koncepcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2020 Dziękuję bardzo za komentarze i "lajki" Tym bardziej to cieszy, że mam świadomość iż taka kolekcja jest typowo niszowa i raczej dla koneserów "czechosłowackich letadeł" 14 godzin temu, WujekAlice napisał: nareszcie nie rury Kolega to chyba wybiórczo ogląda moje galerie. W łykend wrzuciłem też galerię innej "nie rury" czyli Miecznika lub jak kto woli Swordfisha. Na pocieszenie dodam, że wczoraj rozpocząłem kalkowanie kolejnej "nie rury", nawet dwusilnikowej. Galeria teoretycznie w głębokim styczniu, bo kalek w ch......j, a na dokładkę latawiec z tych o rozpiętości 50cm + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Ja ostatnio tutaj trochę i też wybiórczo bywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Bardzo eleganckie A hangar do nich masz co by tak pod chmurką nie stały. Ehh ja to nawet nie wiem kiedy moje zacznę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Ciekawa i niszowa kolekcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Grudnia 2020 Share Napisano 21 Grudnia 2020 Śliczne samolociki :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 31 Grudnia 2020 Share Napisano 31 Grudnia 2020 Witam.Coraz mniej z Nas pamieta ze to byla jedna z nielicznych firm ktora raczyla Nas modelami,wiec tym bardziej trzeba docenic chec stworzenia czegos. Modele zacne,pogratulowac,wiem ze sie ktos moze czepiac,moj duuzy plus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Stycznia 2021 Share Napisano 2 Stycznia 2021 No panie ładna kolekcja tematyczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi