abtb Napisano 20 Grudnia 2020 Napisano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Tak jakoś się uzbierało Trochę z sentymentu za czechosłowackim Kp, a trochę z miłości do trójkolorowej kokardy. Avia S-199, 3 Eskadra, 18 Pułk Lotniczy, pilot Svobodan Kopecny, lotnisko Plzen-Bory, Avia CS.99 (C-110) Centrum Szkolenia Pilotów Myśliwskich, lotnisko Plana, 1947r. Avia C-10-4 , czwarty złożony w Czechosłowacji płatowiec Avia C-10 Avia C-10-11 (jedenasty złożony płatowiec w Czechosłowacji) Avia CS.199, Piąty Pułk Szkolny, Prosteyov Avia S.92 Avia S.92, Szkoła Wojsk Przeciwlotniczych, Ołomuniec Avia CS.92 Podsumowując: I to jakby tyle w temacie modelowania. Edytowane 21 Grudnia 2020 przez abtb 13 Cytuj
Xmen Napisano 20 Grudnia 2020 Napisano 20 Grudnia 2020 Świetna kolekcja.Naprawdę bardzo ładnie to wygląda i jest spójne tematycznie. 5 minut temu, abtb napisał: I to jakby tyle w temacie modelowania. A co to za deklaracja.Niech kolega nie powiela błędów innych. 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 20 Grudnia 2020 Napisano 20 Grudnia 2020 ta zbiorowa fota to powinna być z knedlikami 1 Cytuj
Xmen Napisano 20 Grudnia 2020 Napisano 20 Grudnia 2020 3 minuty temu, M.A.V. napisał: ta zbiorowa fota to powinna być z knedlikami Jestem za.A na środku napój z pianką. 1 Cytuj
M.A.V. Napisano 20 Grudnia 2020 Napisano 20 Grudnia 2020 Teraz, Xmen napisał: Jestem za.A na środku napój z pianką. ooooo... i to jest bardzo słuszna koncepcja 1 Cytuj
abtb Napisano 21 Grudnia 2020 Autor Napisano 21 Grudnia 2020 Dziękuję bardzo za komentarze i "lajki" Tym bardziej to cieszy, że mam świadomość iż taka kolekcja jest typowo niszowa i raczej dla koneserów "czechosłowackich letadeł" 14 godzin temu, WujekAlice napisał: nareszcie nie rury Kolega to chyba wybiórczo ogląda moje galerie. W łykend wrzuciłem też galerię innej "nie rury" czyli Miecznika lub jak kto woli Swordfisha. Na pocieszenie dodam, że wczoraj rozpocząłem kalkowanie kolejnej "nie rury", nawet dwusilnikowej. Galeria teoretycznie w głębokim styczniu, bo kalek w ch......j, a na dokładkę latawiec z tych o rozpiętości 50cm + Cytuj
WujekAlice Napisano 21 Grudnia 2020 Napisano 21 Grudnia 2020 Ja ostatnio tutaj trochę i też wybiórczo bywam... Cytuj
Artek82 Napisano 21 Grudnia 2020 Napisano 21 Grudnia 2020 Bardzo eleganckie A hangar do nich masz co by tak pod chmurką nie stały. Ehh ja to nawet nie wiem kiedy moje zacznę 1 Cytuj
wojtas Napisano 31 Grudnia 2020 Napisano 31 Grudnia 2020 Witam.Coraz mniej z Nas pamieta ze to byla jedna z nielicznych firm ktora raczyla Nas modelami,wiec tym bardziej trzeba docenic chec stworzenia czegos. Modele zacne,pogratulowac,wiem ze sie ktos moze czepiac,moj duuzy plus. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi