zloty Napisano 26 Marca 2021 Share Napisano 26 Marca 2021 RF-4E Phanton 501sq , upolowany przez przez spottera . Hyakuri Air Base 2015. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 26 Marca 2021 Share Napisano 26 Marca 2021 Klasa Widzę, że się ostatnio specjalizujesz w tematycznych winietach, extra Ci to wychodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Marca 2021 Share Napisano 27 Marca 2021 Ciekawy pomysł i bardzo dobre wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 28 Marca 2021 Autor Share Napisano 28 Marca 2021 W dniu 26.03.2021 o 22:40, milczacy napisał: Klasa Widzę, że się ostatnio specjalizujesz w tematycznych winietach, extra Ci to wychodzi Dokładnie tak. Skala 144 jest idealna do takich inscenizacji. Trzeba tylko nie przesadzić z ilością dodanych obiektów i skomponować wymowną scenkę , w której wiadomo o co chodzi. Figurki są na tyle małe że nie widać po nich "sztuczności" , samoloty uproszczone wiec w miarę szybko wszystko się robi. Fajna zabawa polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 28 Marca 2021 Share Napisano 28 Marca 2021 39 minut temu, zloty napisał: ... samoloty uproszczone wiec w miarę szybko wszystko się robi. Taaa, tylko trza jeszcze mieć dobry wzrok, żeby widzieć, co się robi Ja takiej drobnicy nawet w lupie nagłownej nie widzę Gratuluję tak wykonania, jak i wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Marca 2021 Share Napisano 29 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 29 Marca 2021 Share Napisano 29 Marca 2021 Fajnie wyszedł, ta gra kolorów i podmalówek bardzo mi się podoba. I jedynie żal, że taka maszyna jak Phantom nie ma ciekawszej bazy pod model w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lejgo_inc Napisano 29 Marca 2021 Share Napisano 29 Marca 2021 Malowanie wyszło konkretnie - dużo się na nim historii różnych dzieje, jest się na co popatrzeć. I - jak wspominałem już na kg144 - fotki z perspektywy człowieka ogląda się z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 29 Marca 2021 Share Napisano 29 Marca 2021 Niuanse na niebieskim kamo wyszły Ci doskonale! Nie mogę się pozbyć wrażenia że golenie podwozia są minimalnie za długie, ale może to kwestia braku podwieszeń, jakiś taki smukły się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Marca 2021 Autor Share Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) W dniu 29.03.2021 o 21:09, Mikolaj75 napisał: I jedynie żal, że taka maszyna jak Phantom nie ma ciekawszej bazy pod model w tej skali. Właśnie dlatego jest taki pstrokaty. Wszyscy skupiają uwagę na malowaniu , mydlane linie podziału i brak finezji uchodzi bezkarnie... W dniu 29.03.2021 o 22:25, lejgo_inc napisał: I - jak wspominałem już na kg144 - fotki z perspektywy człowieka ogląda się z przyjemnością. Moim zdaniem fotki z żabiej to podstawa. W dniu 29.03.2021 o 23:26, filipsg napisał: Nie mogę się pozbyć wrażenia że golenie podwozia są minimalnie za długie, ale może to kwestia braku podwieszeń, jakiś taki smukły się zrobił Wydaje mi że proporcje są ok Edytowane 31 Marca 2021 przez zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Kwietnia 2021 Share Napisano 3 Kwietnia 2021 Bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi