krzychu83 Napisano 9 Lipca 2021 Share Napisano 9 Lipca 2021 (edytowane) Cześć 2K6 Łuna – radziecki taktyczny zestaw rakietowy, w skład którego wchodziła wyrzutnia 2P16 wraz z pociskiem balistycznym typu 3R10 z głowicą 3N14. Model Trumpeter, prosto z pudła, dodałem tylko znaki priorytetu od Toro Model. Kalkomanie Toro Model Całość malowana Hataką Orange (ochra i czarna 5:5). Pozdrawiam Edytowane 12 Lipca 2021 przez krzychu83 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Lipca 2021 Share Napisano 9 Lipca 2021 Już mówiłem ale powiem jeszcze raz - bo warto: świetny model. Gratuluję! Podstawka zdecydowanie pomaga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 10 Lipca 2021 Autor Share Napisano 10 Lipca 2021 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 10 Lipca 2021 Share Napisano 10 Lipca 2021 Pięknie zrobiony model i bardzo dobry przykład trafnego doboru kształtu i wielkości podstawki co szczególnie widać przy pokazaniu modelu z podniesioną rakietą. Podstawka kształtem odpowiada proporcjom modelu, jest niewiele od niego większa, model nie wystaje poza nią, nie jest też ustawiony dokładnie na środku. Takie reguły przyjmuje się czasem przy przygotowywaniu różnego rodzaju ekspozycji i w modelarstwie też to się może dobrze sprawdzić, choć oczywiście można też zastosować inne zasady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 10 Lipca 2021 Share Napisano 10 Lipca 2021 Zgodzę się z poprzednikami . Model wymiata a i podstawka też pięknie się komponuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Lipca 2021 Share Napisano 10 Lipca 2021 elegancka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Lipca 2021 Share Napisano 10 Lipca 2021 Świetnie wykonany model! Delikatna modulacja i fajny kolor wyszedł. Wygląda bardzo okazale z podniesioną rakietą - bardzo mi się podoba. Ktoś z forum mnie kiedyś na to namawiał - teraz żałuję że nie posłuchałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 10 Lipca 2021 Autor Share Napisano 10 Lipca 2021 Dzięki Panowie 7 godzin temu, TAW napisał: Ktoś z forum mnie kiedyś na to namawiał - teraz żałuję że nie posłuchałem To jak dostaniesz to warto, model bezstresowy, sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Lipca 2021 Share Napisano 10 Lipca 2021 Świetna praca, malunki international level. Na podstawce prezentuje się jak oryginał na poligonie. Jeden z najciekawszych modeli w tym dziale, w tym roku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Lipca 2021 Share Napisano 12 Lipca 2021 (edytowane) Gratulacje!!!. Model i podstawka na ocenę 6. Wszystko znakomicie się komponuje. Kolor pojazdu pierwsza klasa. Czekamy na następny pojazd LWP. Edytowane 12 Lipca 2021 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 12 Lipca 2021 Autor Share Napisano 12 Lipca 2021 Dzięki cieszę się że się podoba. W końcu coś zaczyna mi wychodzić jako tako spod pyndzla i aerografu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 12 Lipca 2021 Share Napisano 12 Lipca 2021 Bardzo mi się podoba, ładnie zmalowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Lipca 2021 Share Napisano 12 Lipca 2021 Godzinę temu, bulik58 napisał: Pyndzel chyba do sciagania kurzu a aerograf do malowania Albo, jak kto woli, odwrotnie Modelik elegancki i w dodatku można się pobawić Dopisz jeszcze skalę w tytule, bo się zapodziała... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Lipca 2021 Share Napisano 12 Lipca 2021 Gratulacje. Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Lipca 2021 Share Napisano 12 Lipca 2021 Świetny, uwielbiam pojazdy z czasów LWP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 Z jakiego zestawu Toro wziąłeś kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 13 minut temu, mandrivecs napisał: Z jakiego zestawu Toro wziąłeś kalki? 35D62 - Rocket Artillery in the Polish Army vol.1 skala 1/35 http://www.toro-model.com.pl/pliki/35d62e.htm nr to 8551 TORO zjadło jedną cyfrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja Klaszczę!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi