Mikolaj75 Napisano 4 Września 2021 Share Napisano 4 Września 2021 Przyjemny modelik prosto z pudła, usunąłem jedynie antenę ramową i przeniosłem narzędzia z tyłu na bok pojazdu. Zestaw ma kilka uproszczeń do których należy przede wszystkim zaliczyć słabą (czy wręcz brak) struktury gąsienic w widoku z przodu/tyłu oraz brak charakterystycznego dystansu pokryw silnika nad błotnikami. Niemniej uważam zestaw za bardzo przyjazny. Skupiłem się na szacie graficznej, jako że czołgutek słowacki jawił się bardzo atrakcyjnie. Jak wyszło oceńcie: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 4 Września 2021 Share Napisano 4 Września 2021 świetnie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Września 2021 Share Napisano 4 Września 2021 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 4 Września 2021 Share Napisano 4 Września 2021 Malowanie klasa, ale czego innego się po Tobie spodziewać ;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 4 Września 2021 Share Napisano 4 Września 2021 Fajny ja swojego zrobię z września 39 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 4 Września 2021 Share Napisano 4 Września 2021 To chyba najlepiej wymalowany pojazd w tej skali jaki widziałem na tym forum , kozackie wykonanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 4 Września 2021 Share Napisano 4 Września 2021 (edytowane) . Edytowane 4 Września 2021 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 4 Września 2021 Share Napisano 4 Września 2021 Fajny szkrabik. Kurcze gdyby te modele miały "normalne" gąsienice to byłby już totalny wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 5 Września 2021 Share Napisano 5 Września 2021 Fantastyczny efekt końcowy, zwłaszcza ze względu na skalę, gdzie niektórzy podobne efekty nawet w większej skali z trudem czasem uzyskują. Bardzo ładne malowanie, brudzenie, wsjo, i aż prosi się, by w tej sytuacji choć maleńki kawałek ziemnej podstawki mu dorzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 5 Września 2021 Share Napisano 5 Września 2021 Bardzo efektowny! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 5 Września 2021 Share Napisano 5 Września 2021 No rewelacja Panie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 5 Września 2021 Autor Share Napisano 5 Września 2021 Dziękuję wszystkim za dobre opinie. Rafał - mówisz, masz. Taki terenik się robi, niezbyt oryginalny, ale jest po prostu tylko nieco większy od obiektu: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 6 Września 2021 Share Napisano 6 Września 2021 Model niepozorny, ale wykończenie rewelacja. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Jak zawsze rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Pięknie pomalowany ! Tak z ciekawości jakich farb użyłeś? Mam go w składziku i się powoli przymierzam do budowy również Słoackiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Września 2021 Autor Share Napisano 7 Września 2021 Dzięki za kolejne oceny. Kolekcjoner WP - kolory to mieszanki - piaskowy kładziony na modulowany podkład w bardziej żółtej tonacji, szarawy kolor to hemp 336 z kropelką brązu i szarości, zieleń 303 i brąz 37 rozjaśniane - wszystko gunze H. Na to obszarowe rozjaśnienia oraz mocne rozjaśnienia punktowe. Potem błysk, po kalkach filtr w piaskowo-żółtej tonacji. Potem oleje i pigmenty. Obawiam się, że nie da się dobrać kolorów jako konkretnego numeru z palety producentów. I uwaga - kolory dobierałem według własnego wyobrażenia na podstawie czegoś w rodzaju "średniej" wizualizacji z dostępnych barwnych schematów. Tym samym prawdopodobieństwo, że są idealnie dobrane jest niewysokie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 8 Września 2021 Share Napisano 8 Września 2021 W dniu 5.09.2021 o 21:49, Mikolaj75 napisał: Rafał - mówisz, masz. Taki terenik się robi, niezbyt oryginalny, ale jest po prostu tylko nieco większy od obiektu: ...i myślę, że w zupełności to wystarczy ...i myślę też, że będzie krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 8 Września 2021 Autor Share Napisano 8 Września 2021 Rafał - żeby nie perspektywa krasnali, to wiesz... w ogóle bym w tym nie robił... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi