awiatik Napisano 11 Września 2021 Napisano 11 Września 2021 Na warsztat miał trafić X-1 z Tamiyi, ale mój wzrok zatrzymał się na tym pudełku. Dawno nie sklejałem żadnego śmigłowca, czas to nadrobić. Model już kilka ładnych lat sobie leżakuje, w między czasie dotarły maski. 5 Cytuj
BRAVO112 Napisano 11 Września 2021 Napisano 11 Września 2021 u mnie leza trzy w szafie Pilnie obserwuje i zycze powodzenia Cytuj
M.A.V. Napisano 11 Września 2021 Napisano 11 Września 2021 (edytowane) bardzo ładny kanadyjczyk się szykuje - będę zaglądał EDIT ------------------ tylko poproś administrację by warsztat przenieśli do działu śmigłowcowego Edytowane 11 Września 2021 przez M.A.V. Cytuj
awiatik Napisano 11 Września 2021 Autor Napisano 11 Września 2021 5 minut temu, M.A.V. napisał: bardzo ładny kanadyjczyk się szykuje - będę zaglądał EDIT ------------------ tylko poproś administrację by warsztat przenieśli do działu śmigłowcowego Chyba Kanadyjczyk będzie. Ależ moje gapiostwo z tym działem.......... administracjo nie krzycz za mocno. Cytuj
abtb Napisano 11 Września 2021 Napisano 11 Września 2021 15 minut temu, awiatik napisał: Chyba Kanadyjczyk będzie. Kanadyjczyka z pudła tak łatwo zrobić się nie da Cytuj
Grzes Napisano 11 Września 2021 Napisano 11 Września 2021 3 minuty temu, ksc napisał: Można z tego zestawu zrobić Mi-4 ? Znajomy mówił, że z tego zestawu da się zrobić nie tylko Mi-4, ale i Black Hawka. Ale on też twierdził, ze widział Piaskowego Dziadka, więc nie wiem co o tym myśleć... 1 4 Cytuj
abtb Napisano 11 Września 2021 Napisano 11 Września 2021 37 minut temu, Grzes napisał: Ale on też twierdził, ze widział Piaskowego Dziadka Gdzie? W Mi 4? Cytuj
kozborn Napisano 13 Września 2021 Napisano 13 Września 2021 fajny brzydal Z tą ogromniastą CYFRĄ wygląda jak pojazd Fantastycznej Czwórki Cytuj
bart207skw Napisano 15 Września 2021 Napisano 15 Września 2021 A ja szukam tego modelu w jakiejkolwiek wersji i nigdzie nie ma... Cytuj
Robertas Napisano 29 Września 2021 Napisano 29 Września 2021 Trzeba podprawic oszklenie . Oni byli dwóch typów. U Italeri zrobiony taki mix . Troche fotek originalu. 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 29 Września 2021 Napisano 29 Września 2021 Chętnie do tego z prawej takie kalki przygarnę Cytuj
Robertas Napisano 29 Września 2021 Napisano 29 Września 2021 Godzinę temu, Mitrandir napisał: Chętnie do tego z prawej takie kalki przygarnę Robi Print Scale. Piasecky Retriever / 72-387 / (printscale.org) 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 29 Września 2021 Napisano 29 Września 2021 22 minuty temu, Robertas napisał: Robi Print Scale. Piasecky Retriever / 72-387 / (printscale.org) Jesteś najlepszy dzięki Cytuj
awiatik Napisano 9 Października 2021 Autor Napisano 9 Października 2021 Trochę mnie tutaj nie było........ i tyle fajnych kwitów jest do Kanadyjczyka. To się pochwalę tym co już zrobiłem. /A wiele tego nie ma/ Do klejenia oszklenia po raz pierwszy użyłem tego specyfiku od MIGa. Efekt dobry. Jak dotąd używałem Clearfixu, Co do wersji malowania, jeszcze nie wiem: francuz czy kanadyjczyk. 4 Cytuj
bart207skw Napisano 11 Października 2021 Napisano 11 Października 2021 moge prosic o mini recenzje tego kleju do oszklenia? znam clearfix? obecnie używam mikroscale do oszkleń, ale nie do końca spełnia moje oczekiwanie. jaki jest ten klej? Cytuj
_OldMan_ Napisano 11 Października 2021 Napisano 11 Października 2021 6 godzin temu, bart207skw napisał: moge prosic o mini recenzje tego kleju do oszklenia? znam clearfix? obecnie używam mikroscale do oszkleń, ale nie do końca spełnia moje oczekiwanie. jaki jest ten klej? Proszę: https://www.kfs-miniatures.com/ultra-glue-ammo-by-mig-jimenez/ 1 Cytuj
awiatik Napisano 2 Listopada 2021 Autor Napisano 2 Listopada 2021 Model powoli się buduje. Przekopałem internety, i niestety nie znalazłem zdjęcia tego konkretnego egzemplarza /a może za słabo szukałem/ 4 Cytuj
Soris Napisano 2 Listopada 2021 Napisano 2 Listopada 2021 12 godzin temu, awiatik napisał: Model powoli się buduje. Przekopałem internety, i niestety nie znalazłem zdjęcia tego konkretnego egzemplarza /a może za słabo szukałem/ Mam wrażenie, że inne maszyny z tego okresu maja ciemniejszą belkę ogonową, ale być może ten egzemplarz nie? http://www.frenchwings.net/algeria/gallery/displayimage.php?album=49&pid=3356#top_display_media Cytuj
barszczo Napisano 3 Listopada 2021 Napisano 3 Listopada 2021 (edytowane) Świetny wiatrak. Może tutaj coś znajdziesz na temat konkretnego egzemplarza: http://www.enpa-capmatifou.com/Enpa3/Aero/MILITAIRE/SikorskyH19.pdf A w kwestii malowania wygląda że jest ok: Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez barszczo 1 Cytuj
awiatik Napisano 3 Listopada 2021 Autor Napisano 3 Listopada 2021 Godzinę temu, barszczo napisał: Świetny wiatrak. Może tutaj coś znajdziesz na temat konkretnego egzemplarza: http://www.enpa-capmatifou.com/Enpa3/Aero/MILITAIRE/SikorskyH19.pdf A w kwestii malowania wygląda że jest ok: Ten plik mam i mojego tam nie ma. Ale mimo tego i tak jest pomocny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi