awiatik Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 Na warsztat miał trafić X-1 z Tamiyi, ale mój wzrok zatrzymał się na tym pudełku. Dawno nie sklejałem żadnego śmigłowca, czas to nadrobić. Model już kilka ładnych lat sobie leżakuje, w między czasie dotarły maski. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 Fajny brzydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 u mnie leza trzy w szafie Pilnie obserwuje i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 (edytowane) bardzo ładny kanadyjczyk się szykuje - będę zaglądał EDIT ------------------ tylko poproś administrację by warsztat przenieśli do działu śmigłowcowego Edytowane 11 Września 2021 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 11 Września 2021 Autor Share Napisano 11 Września 2021 5 minut temu, M.A.V. napisał: bardzo ładny kanadyjczyk się szykuje - będę zaglądał EDIT ------------------ tylko poproś administrację by warsztat przenieśli do działu śmigłowcowego Chyba Kanadyjczyk będzie. Ależ moje gapiostwo z tym działem.......... administracjo nie krzycz za mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 15 minut temu, awiatik napisał: Chyba Kanadyjczyk będzie. Kanadyjczyka z pudła tak łatwo zrobić się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksc Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 Można z tego zestawu zrobić Mi-4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 3 minuty temu, ksc napisał: Można z tego zestawu zrobić Mi-4 ? Znajomy mówił, że z tego zestawu da się zrobić nie tylko Mi-4, ale i Black Hawka. Ale on też twierdził, ze widział Piaskowego Dziadka, więc nie wiem co o tym myśleć... 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Września 2021 Share Napisano 11 Września 2021 37 minut temu, Grzes napisał: Ale on też twierdził, ze widział Piaskowego Dziadka Gdzie? W Mi 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 12 Września 2021 Share Napisano 12 Września 2021 Bardzo dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Września 2021 Share Napisano 12 Września 2021 Ależ pokrak, fajny model będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 13 Września 2021 Share Napisano 13 Września 2021 fajny brzydal Z tą ogromniastą CYFRĄ wygląda jak pojazd Fantastycznej Czwórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 A ja szukam tego modelu w jakiejkolwiek wersji i nigdzie nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 Trzeba podprawic oszklenie . Oni byli dwóch typów. U Italeri zrobiony taki mix . Troche fotek originalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 Chętnie do tego z prawej takie kalki przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 Godzinę temu, Mitrandir napisał: Chętnie do tego z prawej takie kalki przygarnę Robi Print Scale. Piasecky Retriever / 72-387 / (printscale.org) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 22 minuty temu, Robertas napisał: Robi Print Scale. Piasecky Retriever / 72-387 / (printscale.org) Jesteś najlepszy dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 9 Października 2021 Autor Share Napisano 9 Października 2021 Trochę mnie tutaj nie było........ i tyle fajnych kwitów jest do Kanadyjczyka. To się pochwalę tym co już zrobiłem. /A wiele tego nie ma/ Do klejenia oszklenia po raz pierwszy użyłem tego specyfiku od MIGa. Efekt dobry. Jak dotąd używałem Clearfixu, Co do wersji malowania, jeszcze nie wiem: francuz czy kanadyjczyk. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 11 Października 2021 Share Napisano 11 Października 2021 moge prosic o mini recenzje tego kleju do oszklenia? znam clearfix? obecnie używam mikroscale do oszkleń, ale nie do końca spełnia moje oczekiwanie. jaki jest ten klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 11 Października 2021 Share Napisano 11 Października 2021 6 godzin temu, bart207skw napisał: moge prosic o mini recenzje tego kleju do oszklenia? znam clearfix? obecnie używam mikroscale do oszkleń, ale nie do końca spełnia moje oczekiwanie. jaki jest ten klej? Proszę: https://www.kfs-miniatures.com/ultra-glue-ammo-by-mig-jimenez/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 2 Listopada 2021 Autor Share Napisano 2 Listopada 2021 Model powoli się buduje. Przekopałem internety, i niestety nie znalazłem zdjęcia tego konkretnego egzemplarza /a może za słabo szukałem/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 2 Listopada 2021 Share Napisano 2 Listopada 2021 Szybko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 2 Listopada 2021 Share Napisano 2 Listopada 2021 12 godzin temu, awiatik napisał: Model powoli się buduje. Przekopałem internety, i niestety nie znalazłem zdjęcia tego konkretnego egzemplarza /a może za słabo szukałem/ Mam wrażenie, że inne maszyny z tego okresu maja ciemniejszą belkę ogonową, ale być może ten egzemplarz nie? http://www.frenchwings.net/algeria/gallery/displayimage.php?album=49&pid=3356#top_display_media Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Listopada 2021 Share Napisano 3 Listopada 2021 (edytowane) Świetny wiatrak. Może tutaj coś znajdziesz na temat konkretnego egzemplarza: http://www.enpa-capmatifou.com/Enpa3/Aero/MILITAIRE/SikorskyH19.pdf A w kwestii malowania wygląda że jest ok: Edytowane 5 Sierpnia 2023 przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 3 Listopada 2021 Autor Share Napisano 3 Listopada 2021 Godzinę temu, barszczo napisał: Świetny wiatrak. Może tutaj coś znajdziesz na temat konkretnego egzemplarza: http://www.enpa-capmatifou.com/Enpa3/Aero/MILITAIRE/SikorskyH19.pdf A w kwestii malowania wygląda że jest ok: Ten plik mam i mojego tam nie ma. Ale mimo tego i tak jest pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi