copycat Napisano 21 Października 2021 Share Napisano 21 Października 2021 (edytowane) Od początku miał to być czołg z konfliktu na Ukrainie. Szukając pomysłu znalazłem modele pokazujące tę drugą stronę. I w końcu to zdjęcie: Więcej na temat zdjęcia tutaj: https://informnapalm.org/en/dec21-donbas-teleportation/ I model, pierwsza koncepcja była taka żeby usunąć kawałek prawego błotnika i to taka największa różnica do oryginału. Brak zdjęć z prawej strony, więc tam trochę kombinowałem co się może dziać. W roli najemnika rosyjski czołgista, co niewiele odbiega od prawdy. Edytowane 26 Lutego 2022 przez copycat 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 21 Października 2021 Share Napisano 21 Października 2021 Świetny model i super wpasowany w podstawkę. Czołg jest pięknie pomalowany, bardzo realnie. Brudzenie doskonale dodaje mu charakteru i w każdym zakamarku coś się dzieje, a podstawka tylko podkreśla walory modelu. Jest taka surowa i dodaje takiego wojennego klimatu. Aż chciałoby się uciekać z tego miejsca i od tego pana z automatem. Dawno żadna scenkowa praca mi się tak nie podobała. Właściwie wszytko trafia w mój gust i bardzo ale to bardzo mi się podoba. Z mojej strony owacja na stojąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Października 2021 Autor Share Napisano 21 Października 2021 Dzięki. Cienko u mnie z pomysłowością, więc większość moich modeli lubię oprzeć, o taką scenkę, która się wydarzyła. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 21 Października 2021 Share Napisano 21 Października 2021 Super pomysł, super wykonanie- podoba mi się. Gratulacje możesz ew. pomyśleć trochę o "zmęczeniu" kanistrów i baku leżacego na ziemi. Jeśli Ci się nie będzie chciało to też się broni bo może dostał nowy na wymiankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 21 Października 2021 Share Napisano 21 Października 2021 Świetny model i wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 Model świetnie pobrudzony , szczególnie widać to na tych wszystkich zbliżeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 Też przyłączam się do ochów i achów bardzo realistyczny i chyba lepszy od oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 22 Października 2021 Autor Share Napisano 22 Października 2021 (edytowane) W dniu 21.10.2021 o 21:47, bulik58 napisał: przewodu do radiostacji Przewód dorobiłem. Może go nie widać za bardzo. Z lewej strony klatki piersiowej jest taka mała kostka. Domyśliłem się że to wtyczka. Paski, tak warto dorobić. Dzięki za detale hełmofonu. Kanistry są poobijane, może to ginie na czerwonym. Oryginały nie są bardzo styrane, nie chciałem przesadzić. Dzięki wszystkim Edytowane 23 Października 2021 przez copycat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 Super wykonanie, mnóstwo fajnych detali. Bardzo pozytywny odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 Model doskonały w każdym calu. Bardzo realistyczny. Podoba mi się. Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 Uczta dla oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 Świetna robota! W zasadzie jeśli chodzi o model to nie ma się do czego przyczepić Może jedynie trawa taka jakaś taka przyklapnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 22 Października 2021 Autor Share Napisano 22 Października 2021 (edytowane) Dzięki, ta trawa na oryginale też tak leży. Ja nie wiem czy to nie słoma, siano? Nie używałem elektro sadzarki bo nie mam. Ale starałem się żeby stała, na ile to możliwe. Edytowane 22 Października 2021 przez copycat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 Fakt, nic nie mówiłem w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 Bardzo ciekawa scenka, ładne wykonanie, ładne zbliżenia detali i dobre zdjęcia. Ogólnie podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 22 Października 2021 Share Napisano 22 Października 2021 Świetny model i okolica! Z wielką przyjemnością oglądam Twoją galerię, wszędzie pełno smaczków i wielka dawka klimatu. Czołgista wygląda jak weteran z Afganu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 24 Października 2021 Share Napisano 24 Października 2021 Koledzy już wszystko opisali ode mnie pozostają wielkie brawa . Pozdrawiam Mirek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 24 Października 2021 Share Napisano 24 Października 2021 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 25 Października 2021 Share Napisano 25 Października 2021 Gratuluję pomysłu i wykonania, brawo za doskonały research. Naprawdę z przyjemnością się ogląda tą winietę, każdy szczegół perfekcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marczenko Napisano 30 Października 2021 Share Napisano 30 Października 2021 Rewelacyjne wykonanie, szczegóły świetnie zdjęcia oddają. Ale załodze to chyba marzy się prawdziwy T-84 :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi