bart207skw Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 W dniu 25.12.2021 o 21:48, Grzes napisał: Przy okazji Wigilii była okazja odwiedzić rodzinne kąty, a tam... Nie na strychach, ani piwnicach, ale elegancko na półeczkach. Nie do wiary, że wszystko co kupowałem udawało się skleić. Same puste pudła: W jednym z nich trochę materiałów i instrukcji. Jak widać czasem robiłem sobie wizualizacje planowanego malowania a może chciałbyś sprzedać kiowa i griffona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 Ale to są puste pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 Grzes, a tem MiG-21 z Sedo to co to? I czy sklejalne itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Stycznia 2022 Share Napisano 14 Stycznia 2022 6 minut temu, jmx62 napisał: MiG-21 z Sedo to co to? Nie mam pojęcia skąd on się wywodzi. Model podobny do MiG-21 z ZTS (mało detali, praktycznie bez linii podziałowych). Ale był czas, że był to jedyny model tego samolotu do zdobycia. Później również pakował go Intech. 7 minut temu, jmx62 napisał: czy sklejalne Mi się takie coś tam udało z niego wystrugać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 15 Stycznia 2022 Share Napisano 15 Stycznia 2022 Kocie futro sam malowałeś czy to jakieś kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Stycznia 2022 Share Napisano 15 Stycznia 2022 Cały tygrys (łącznie z głową) malowany ręcznie. Kalki to numery, szachownice i napisy pod kabiną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 15 Stycznia 2022 Share Napisano 15 Stycznia 2022 sobota ....porządki na strychu a tam znalazłem takie latające .......maleństwa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Chyba czyjaż żona nie wytrzymała https://www.olx.pl/d/oferta/172-ogromna-kolekcja-660-szt-wiele-perelek-unikatow-jedyna-okazja-CID767-IDhhydP.html#a0f6385f1c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Cwaniak, sprzedaje tak żeby nie sprzedać. Żonie powie : próbowałem ! , a kolekcja zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 Serio myślicie że znajdzie się ktoś kto wyłoży 35 tysi??? Nie wierzę że mamy aż takich kolekcjonerów.... Średnio za model to jest 53 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 16 minut temu, kopernik napisał: Cwaniak, sprzedaje tak żeby nie sprzedać. Żonie powie : próbowałem ! , a kolekcja zostanie Dawajcie robimy spółdzielnię. Zrzutka i jego plan legnie w gruzach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 ta kolekcja jest juz od roku do sprzedania pierwsza cena byla chyba 50 000 (pisze "chyba," bo nie chce, zeby znow probowali mnie zlinczowac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) za 20 zł sztuka byłoby badziej realne. Kupiłby ktoś, kto to pojedynczo będzie przez rok wystawiał. Przegladnąłem i nic dla mnie ciekawego tam nie ma. Jakie to uczucie, gdy spośród 660 modeli nie znajduję nic interesującego:) Edytowane 31 Stycznia 2022 przez letalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 31 Stycznia 2022 Share Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) 26 minut temu, letalin napisał: za 20 zł sztuka byłoby badziej realne. Kupiłby ktoś, kto to pojedynczo będzie przez rok wystawiał. A część i tak będzie niesprzedawalna... ja bym zaryzykował nawet 10 - 15 zł, w takiej postaci kupujący na tym może tylko popłynąć, albo bujać się z towarem kilka lat. Niezła przestroga... Edytowane 31 Stycznia 2022 przez myszaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 6 godzin temu, letalin napisał: Jakie to uczucie, gdy spośród 660 modeli nie znajduję nic interesującego:) Pora zmienić hobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 A pobieraliście tego zipa z aukcji? Tak pytam, czy jest bezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 Godzinę temu, Grzes napisał: A pobieraliście tego zipa z aukcji? Tak pytam, czy jest bezpieczny Tak. Otworzyłem normalnie, przeglądłem i zamkłem W sumie z interesujących bardzo mnie rzeczy to PWS-10 RPMu i Mi-4 Undy reszta fajna ale dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 11 godzin temu, letalin napisał: Jakie to uczucie, gdy spośród 660 modeli nie znajduję nic interesującego: Coś jest nie tak, bo u mnie to samo... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 7 godzin temu, Grzes napisał: Coś jest nie tak, bo u mnie to samo... Osiągnęliśmy już taki status wtajemniczenia że ciągle te same cukierki tylko w innych papierkach nie robią już nakolanakładącego wow jak kiedyś Jak bym zobaczył Baade 152 z KVZ czy jakieś zapowiedzi np. Gawrona, Kruka, Bregueta XIX albo Wibaulta 70, czy nowych RWDek to pewnie bym mógł zdziczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 20 minut temu, Artek82 napisał: Osiągnęliśmy już taki status wtajemniczenia że ciągle te same cukierki tylko w innych papierkach To są po prostu stare modele...by nie napisać: zabawki. Czy one mają jakąś wartość dodaną oprócz sentymentu dla niektórych? Bo dla mnie absolutnie nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 7 minut temu, myszaty napisał: To są po prostu stare modele...by nie napisać: zabawki. Czy one mają jakąś wartość dodaną oprócz sentymentu dla niektórych? bez przesady.... aż wszedłem z ciekawości i od razu mi się rzucił w oczy BV-222, całkiem porządny model i obecnie już ciężko dostępny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Lutego 2022 Super Moderator Share Napisano 1 Lutego 2022 ad wykopków no to mniej może modelarskie Poradnik mechanika z roku i poradnik dla samochodów Ford z 1956 r obwoluta jak widać w kiepskim stanie natomiast środek całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 1 Lutego 2022 Share Napisano 1 Lutego 2022 3 minuty temu, M.A.V. napisał: BV-222, całkiem porządny model i obecnie już ciężko dostępny Na pewno tam są wartościowe kruki, nie wątpię, ale ile tego może być ilościowo, z 20%? i dlaczego ktoś chce to w kupie opchnąć? Przy absurdalnej średniej za szt? Bo na sztuki będzie się z tym bujał do us...j śmierci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 Znalazłem jeszcze taką pamiątkę ze studiów (czyli sprzed ponad 20 lat). Koleżanki kupowały Focusa, a ja wyciągałem od nich dodatki o tematyce lotniczej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 7 Lutego 2022 Share Napisano 7 Lutego 2022 A możesz zeskanować ostatni lot Kal007 -chętnie bym przeczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi