Matys Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Skleiłem sobie ostatnio taki trzydziestoletni model hasegawy z całkiem sporą ilością dodatków (dysze, fotele, pitoty, koła, uzbrojenie z zapasów własnych, trochę samoróbki i oczywiście kalki). Nieco się martwiłem jak to się będzie składać, ale składa się fenomenalnie i wymagało bardzo niewielkiej ilości szpachli. Kamuflaż wraparound to zawsze świetna zabawa, szczególnie malowany pędzlem, ale uważam, że wyszło w sumie całkiem w porządku. Chciałem przykleić też fajnego łucznika na ogon, ale okazuje się, że albo łucznik albo bomby, więc wolałem zrobić bardziej interesujące uzbrojenie niż nudny zestaw AA. Generalnie z efektu jestem całkiem zadowolony więc stwierdziłem, że się pochwalę 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Bardzo very nice. Z którego konkretnie zestawu robiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 3 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2021 8 minut temu, _OldMan_ napisał: Bardzo very nice. Z którego konkretnie zestawu robiony ? O z tego : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eLCe Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Jak patrzę na ten model to nie jestem w stanie uwierzyć, że kamuflaż jest malowany pędzlem. Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Bardzo fajny Phantom. Za pędzel i efekt jaki z tego wyszedł wielki szacun . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Piękny!!!Super robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Ładnie wyszło. Kolory wydają się bardzo trafnie dobrane. Zdradzisz jakie farbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apek Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 No i spoko, bardzo ładny. Bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 (edytowane) No, super. Nie jestem fanem brudnych samolotów, ale, że to pędzel to brawo. Jakimi farbami malowałeś? Edytowane 4 Grudnia 2021 przez tlb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 4 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2021 Dziękuję bardzo za przychylne komentarze Farby to dedykowane kolory FS od Lifecolor (36307, 36251, 35237). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 (edytowane) Świetny Grek Tez mam ochotę na Aegean Ghost. Za pędzel szacun. Bardzo się podoba Tylko te brudzeniem bym jeszcze pędzlem delikatnie wilgotnym rozmazał Edytowane 4 Grudnia 2021 przez Psar77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 4 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2021 2 godziny temu, Psar77 napisał: Tylko te brudzeniem bym jeszcze pędzlem delikatnie wilgotnym rozmazał A ja znowu w drugą stronę się zastanawiałem czy jeszcze nie dołożyć trochę pigmentu na górze wlotów i na skrzydłach przy kadłubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 4 Grudnia 2021 Share Napisano 4 Grudnia 2021 W 72 to łatwo przesadzić z brudzeniem - lepiej dc mniej niż za dużo bo to wygląda bardzo nienaturalnie wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 10 Grudnia 2021 Share Napisano 10 Grudnia 2021 W dniu 3.12.2021 o 11:23, Matys napisał: O z tego : Też go mam. Bardzo ładny efekt końcowy. Elegancka robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor84 Napisano 18 Grudnia 2021 Share Napisano 18 Grudnia 2021 Ekstra to wyszło Szanuje za pędzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welder Napisano 18 Grudnia 2021 Share Napisano 18 Grudnia 2021 Świetna robota. Patrzę na te zdjęcia od kilku dobrych minut i dalej nie mogę uwierzyć że to pędzlem malowane - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi