Gościu Napisano 29 Października 2008 Autor Share Napisano 29 Października 2008 wydłubałem: jutro cieniowanie itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 30 Października 2008 Autor Share Napisano 30 Października 2008 gotowe, do postawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Rafale, jesteś zakręcony BRAWO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Świetne cacka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 30 Października 2008 Autor Share Napisano 30 Października 2008 miło mi, że sie podoba. spróbowałem maszynistę i: wyglada na takiego, co studiował łopatologię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Jak dla mnie troche twarz za żółta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 wyglada na takiego, co studiował łopatologię? Nie, jak profesor łopatologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Za brudny i za żółty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 No nie, niemożliwe, niemiaszka i koszula mu ze spodni wyłazi? Chyba, że to jeden z tych, co po wojnie NRD stworzyli, ossie znaczy Fajny brudas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Lol waryjot, pozytywny oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 31 Października 2008 Autor Share Napisano 31 Października 2008 Za brudny nie żółty. troche Wydłubałem sobie takie cosik: podmalowałem gasienice transportowe: i cos sie ruszyło w teatrzyku kukiełkowym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Wszystko fajnie i super, a nawet i rewelka, ale powiedz jedno, ile wydałeś kasy do chwili obecnej na ten "wagoniki" z połówką "traktorka" ?? Jak dla mnie troche twarz za żółta To tylko zdjęcie, f2f ten pan wygląda normalnie :;): Używaj opcji "zmień" jak chcesz coś dodać do posta po chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 31 Października 2008 Autor Share Napisano 31 Października 2008 Wszystko fajnie i super, a nawet i rewelka, ale powiedz jedno, ile wydałeś kasy do chwili obecnej na ten "wagoniki" z połówką "traktorka" ?? cofnij stronke i poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 MG zajefajne szacunek za reszte nic dodać nic ująć !!!!!!! Te krokodylki pod kukiełkami to sa zwykłe elektryczne ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 31 Października 2008 Autor Share Napisano 31 Października 2008 Dzieki Konrad. Co do krokodylków, to ja je kupiłem za "wielka woda", ale te od elektroniki także sie nadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Ach miałem nie zaglądać na forum ale wybacz: Twój projekt powala rozmachem, determinacją, równością wykonania i zdetalowaniem niespotykanym jak na tak olbrzymie dzieło. Podziw Panie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Rafale , rozumiem że w wolnych chwilach Twój figurant w ramach odstresowania od wojny itp. lubi wytażać się w węgielku ? Wkońcu czasem trzeba jakoś odetchnąć. Jak dla mnie to troche mniej brudu , więcej plam od smarów itp. na ciuchah . Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Dzieki Sebek, Artez statysta pozorant jest na etapie malowania, wiec i to, o czym wspomniałes sie na nim znajdzie...tylko, te cholera,figurki cięzkei do zrealizowania : chciałbym - a mam :p Ach miałem nie zaglądać na forum "stara miłość nie rdzewieje" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 godzinka "wolnego" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 No przy figurkach jeszcze sporo roboty widzę, ciekawy jestem jak całość będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradkur Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Jak wydziubałęś ten kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Sporo,sporo...kolejne ucieta godzinka: Jak wydziubałęś ten kamo Nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 czlowiek błyskawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 panterkę chyba na spodniach P.S.: co do "jak wydziubnales ten kamo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi