abtb Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2022 Bardzo ładnie Ale jak już ktoś tam odgadł, "wiśnią na torcie" będzie: Więcej sensacji na razie się nie przewiduje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 38 minut temu, abtb napisał: Bardzo ładnie Ale jak już ktoś tam odgadł, "wiśnią na torcie" będzie: Więcej sensacji na razie się nie przewiduje Co to za odgadywanie jak niektórzy wiedzieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 9 Stycznia 2022 Share Napisano 9 Stycznia 2022 Jaki jest twój ulubiony samolot i dlaczego Starfighter ? WOW - ale projekt !!! Super - bardzo lubię te Twoje śledzie w różnych sosach - jest gdzieś aktualne foto ławicy ? (naturalnie tych gotowych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2022 7 godzin temu, mirage3 napisał: Co to za odgadywanie jak niektórzy wiedzieli Ale zgadł ten co nie wiedział 7 godzin temu, Psar77 napisał: jest gdzieś aktualne foto ławicy ? Najbardziej aktualne to te: a więcej info to tu: 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Do pełni szczęścia brakuje mi ogóreczka i 100 gram dobrze zmrożonej substancji. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 W nawiązaniu do fotki grupowo śledziowej... Jakiś czas temu pewien znajomy "odziedziczył" po zmarłym modelarzu-kolekcjonerze pewien zbiór modeli, głównie samoloty i jakieś czołgi. Było tego koło setki jakoś i prosił abym pomógł mu to jakoś posegregować i zinwentaryzować co do czego. Niektórych typów było po 2-3 sztuki modelu i do tego jakieś arkusze dokumentacji dodatkowo w pudełkach oraz wycinki prasowe. Znajomy za głowę się łapał i mówił, "na co mu po 2-3 takie same modele samolotu?" No to mu tłumaczę że widocznie facet miał może jakiś sentyment do tego typu co miał po kilka sztuk i chciał sobie wykonać w różnych malowaniach, różnych użytkowników. Popatrzył na mnie z niedowierzaniem i odparł: "ale po co?" No to mu powiedziałem tylko że jeśli nie siedzisz w tematyce dość mocno to nie ogarniesz tego Także ogóreczek Panowie i ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 Po co, po co? Bo tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 W dniu 10.01.2022 o 07:17, abtb napisał: W dniu 9.01.2022 o 23:56, Psar77 napisał: jest gdzieś aktualne foto ławicy ? Najbardziej aktualne to te: Masz tyle "śledzi" co ja aktualnie zrobionych modeli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 11 Stycznia 2022 Share Napisano 11 Stycznia 2022 8 godzin temu, Artek82 napisał: "na co mu po 2-3 takie same modele samolotu?" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2022 Ogony i połówki: wanny na karpia oraz oczy zielone: dostawa z meblowego: Lepię dalej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 3 minuty temu, abtb napisał: Lepię dalej Czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Stycznia 2022 Share Napisano 16 Stycznia 2022 Fabryka Lockheeda w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2022 Godzinę temu, lesio-69 napisał: Czekam z niecierpliwością. Dziobaski: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2022 Taka sytuacja: oraz taka: Z góry jest prawie ok ale z dołu........... Primo: przyjdzie facet z gliną i szpary zginął Sytuacja ze zdjęcia jest absolutnie nie niepokojąca. Ot, taki standard Secundo: a po co pokazuję tak straszne rzeczy? Ano po to, żeby "piątkowi" cykliści z Wawy nie wmawiali ludziom, że hasa składa się sama bez problemu od samego uderzenia pięścią w stół Po trzecie: (w końcu nie każdy opanował łacinę w całości ) Kolejna aktualizacja po ogarnięciu powyższego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Stycznia 2022 Share Napisano 18 Stycznia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, abtb napisał: Ano po to, żeby "piątkowi" cykliści z Wawy nie wmawiali ludziom, że hasa składa się sama bez problemu od samego uderzenia pięścią w stół Ło panie, ale że aż tak? Powiedziałbym że jest grubo. Znaczy będzie. Szpachli. Edytowane 18 Stycznia 2022 przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2022 13 minut temu, barszczo napisał: Powiedziałbym że jest grubo. Znaczy będzie. Szpachli. Szpachli pójdzie tyle co kot napłakał. Na pewno mniej niż na jedno przejście "kadłub- skrzydło" w niejednym samolocie z górnej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Stycznia 2022 Share Napisano 18 Stycznia 2022 Nie no hamstwo! Tak po nazwisku!? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2022 3 minuty temu, Moses napisał: Nie no hamstwo! Tak po nazwisku!? Lajf is brutal ! Ważne, że nie z imienia Tak mi się jakoś skojarzyło z tymi przepychankami Hasa-MC i nie mogłem się oprzeć Do piątku się wyprostuje i będzie pan zadowolony Ale z drugiej strony nawet na forum sprawdza się przysłowie - "uderz w stół, to nożyce się odezwą" 6 minut temu, Moses napisał: hamstwo Pewnie wina jakiegoś tam oprogramowania w komórce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 18 Stycznia 2022 Share Napisano 18 Stycznia 2022 5 minut temu, abtb napisał: Do piątku Pchasz się w gips panie kolego 6 minut temu, abtb napisał: Pewnie wina jakiegoś tam oprogramowania w komórce No hamerykanskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2022 10 godzin temu, Moses napisał: Pchasz się w gips panie kolego W szpachlę panie kolego, w szpachlę Wloty, a właściwie te małe szparki przy nich już zaszpachlowałem i będę powoli działał papierścieruchem. 10 godzin temu, Moses napisał: No hamerykanskie Tak podejrzewałem że to złośliwość rzeczy martwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 19 Stycznia 2022 Share Napisano 19 Stycznia 2022 Boże, a Ty patrzysz i nie grzmisz . Toć one wszystkie takie same brzydale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 19 Stycznia 2022 Share Napisano 19 Stycznia 2022 22 godziny temu, abtb napisał: Wygląda jakbyś chciał w Darta grać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2022 11 godzin temu, Baas ArK napisał: Wygląda jakbyś chciał w Darta grać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2022 W dniu 18.01.2022 o 23:50, abtb napisał: Do piątku się wyprostuje Na początek - mała reasumpcja Zadzwonił do mnie znajomy z Norwegii i powiedział: "Hola, hola mości kolego. Jak ja latałem na "śledziu" to takiego wypasu nie było. Myśmy mieli zwykłe pieńki do siedzenia a nie takie wygodne tapicery" No to musiałem cofnąć się w czasie i przy pomocy magicznego pudełka zmajstrować dwa nowe fotele C2: Tumoroł trochę się je uszlachetni i okrasi oraz zamówi pasy u szewca. Natomiast z samymi "śledziami" jest tak: 1) Turek: 2) Norweg: 3) Grek: Myślę, że do końca łykendu ogarnie się to na tyle żeby myśleć o jakimś podkładowaniu (lub "wyciągnięciu" Belga na warsztat) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 21 Stycznia 2022 Share Napisano 21 Stycznia 2022 Dobrze idzie A można u pana kolegi zamówić kilka takich foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi