abtb Napisano 9 Stycznia 2022 Autor Napisano 9 Stycznia 2022 Bardzo ładnie Ale jak już ktoś tam odgadł, "wiśnią na torcie" będzie: Więcej sensacji na razie się nie przewiduje 2 Cytuj
mirage3 Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 38 minut temu, abtb napisał: Bardzo ładnie Ale jak już ktoś tam odgadł, "wiśnią na torcie" będzie: Więcej sensacji na razie się nie przewiduje Co to za odgadywanie jak niektórzy wiedzieli 1 Cytuj
Psar77 Napisano 9 Stycznia 2022 Napisano 9 Stycznia 2022 Jaki jest twój ulubiony samolot i dlaczego Starfighter ? WOW - ale projekt !!! Super - bardzo lubię te Twoje śledzie w różnych sosach - jest gdzieś aktualne foto ławicy ? (naturalnie tych gotowych ) Cytuj
abtb Napisano 10 Stycznia 2022 Autor Napisano 10 Stycznia 2022 7 godzin temu, mirage3 napisał: Co to za odgadywanie jak niektórzy wiedzieli Ale zgadł ten co nie wiedział 7 godzin temu, Psar77 napisał: jest gdzieś aktualne foto ławicy ? Najbardziej aktualne to te: a więcej info to tu: 6 1 Cytuj
kozborn Napisano 10 Stycznia 2022 Napisano 10 Stycznia 2022 Do pełni szczęścia brakuje mi ogóreczka i 100 gram dobrze zmrożonej substancji. 4 Cytuj
Artek82 Napisano 11 Stycznia 2022 Napisano 11 Stycznia 2022 W nawiązaniu do fotki grupowo śledziowej... Jakiś czas temu pewien znajomy "odziedziczył" po zmarłym modelarzu-kolekcjonerze pewien zbiór modeli, głównie samoloty i jakieś czołgi. Było tego koło setki jakoś i prosił abym pomógł mu to jakoś posegregować i zinwentaryzować co do czego. Niektórych typów było po 2-3 sztuki modelu i do tego jakieś arkusze dokumentacji dodatkowo w pudełkach oraz wycinki prasowe. Znajomy za głowę się łapał i mówił, "na co mu po 2-3 takie same modele samolotu?" No to mu tłumaczę że widocznie facet miał może jakiś sentyment do tego typu co miał po kilka sztuk i chciał sobie wykonać w różnych malowaniach, różnych użytkowników. Popatrzył na mnie z niedowierzaniem i odparł: "ale po co?" No to mu powiedziałem tylko że jeśli nie siedzisz w tematyce dość mocno to nie ogarniesz tego Także ogóreczek Panowie i ... 4 Cytuj
burzatg Napisano 11 Stycznia 2022 Napisano 11 Stycznia 2022 W dniu 10.01.2022 o 07:17, abtb napisał: W dniu 9.01.2022 o 23:56, Psar77 napisał: jest gdzieś aktualne foto ławicy ? Najbardziej aktualne to te: Masz tyle "śledzi" co ja aktualnie zrobionych modeli 1 Cytuj
kozborn Napisano 11 Stycznia 2022 Napisano 11 Stycznia 2022 8 godzin temu, Artek82 napisał: "na co mu po 2-3 takie same modele samolotu?" 1 Cytuj
abtb Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 Ogony i połówki: wanny na karpia oraz oczy zielone: dostawa z meblowego: Lepię dalej 3 Cytuj
lesio-69 Napisano 16 Stycznia 2022 Napisano 16 Stycznia 2022 3 minuty temu, abtb napisał: Lepię dalej Czekam z niecierpliwością. Cytuj
abtb Napisano 16 Stycznia 2022 Autor Napisano 16 Stycznia 2022 Godzinę temu, lesio-69 napisał: Czekam z niecierpliwością. Dziobaski: 2 Cytuj
abtb Napisano 18 Stycznia 2022 Autor Napisano 18 Stycznia 2022 Taka sytuacja: oraz taka: Z góry jest prawie ok ale z dołu........... Primo: przyjdzie facet z gliną i szpary zginął Sytuacja ze zdjęcia jest absolutnie nie niepokojąca. Ot, taki standard Secundo: a po co pokazuję tak straszne rzeczy? Ano po to, żeby "piątkowi" cykliści z Wawy nie wmawiali ludziom, że hasa składa się sama bez problemu od samego uderzenia pięścią w stół Po trzecie: (w końcu nie każdy opanował łacinę w całości ) Kolejna aktualizacja po ogarnięciu powyższego 1 Cytuj
barszczo Napisano 18 Stycznia 2022 Napisano 18 Stycznia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, abtb napisał: Ano po to, żeby "piątkowi" cykliści z Wawy nie wmawiali ludziom, że hasa składa się sama bez problemu od samego uderzenia pięścią w stół Ło panie, ale że aż tak? Powiedziałbym że jest grubo. Znaczy będzie. Szpachli. Edytowane 18 Stycznia 2022 przez barszczo 1 Cytuj
abtb Napisano 18 Stycznia 2022 Autor Napisano 18 Stycznia 2022 13 minut temu, barszczo napisał: Powiedziałbym że jest grubo. Znaczy będzie. Szpachli. Szpachli pójdzie tyle co kot napłakał. Na pewno mniej niż na jedno przejście "kadłub- skrzydło" w niejednym samolocie z górnej półki Cytuj
abtb Napisano 18 Stycznia 2022 Autor Napisano 18 Stycznia 2022 3 minuty temu, Moses napisał: Nie no hamstwo! Tak po nazwisku!? Lajf is brutal ! Ważne, że nie z imienia Tak mi się jakoś skojarzyło z tymi przepychankami Hasa-MC i nie mogłem się oprzeć Do piątku się wyprostuje i będzie pan zadowolony Ale z drugiej strony nawet na forum sprawdza się przysłowie - "uderz w stół, to nożyce się odezwą" 6 minut temu, Moses napisał: hamstwo Pewnie wina jakiegoś tam oprogramowania w komórce Cytuj
Moses Napisano 18 Stycznia 2022 Napisano 18 Stycznia 2022 5 minut temu, abtb napisał: Do piątku Pchasz się w gips panie kolego 6 minut temu, abtb napisał: Pewnie wina jakiegoś tam oprogramowania w komórce No hamerykanskie 1 Cytuj
abtb Napisano 19 Stycznia 2022 Autor Napisano 19 Stycznia 2022 10 godzin temu, Moses napisał: Pchasz się w gips panie kolego W szpachlę panie kolego, w szpachlę Wloty, a właściwie te małe szparki przy nich już zaszpachlowałem i będę powoli działał papierścieruchem. 10 godzin temu, Moses napisał: No hamerykanskie Tak podejrzewałem że to złośliwość rzeczy martwych Cytuj
giberes Napisano 19 Stycznia 2022 Napisano 19 Stycznia 2022 Boże, a Ty patrzysz i nie grzmisz . Toć one wszystkie takie same brzydale. 1 Cytuj
Baas ArK Napisano 19 Stycznia 2022 Napisano 19 Stycznia 2022 22 godziny temu, abtb napisał: Wygląda jakbyś chciał w Darta grać 2 Cytuj
abtb Napisano 20 Stycznia 2022 Autor Napisano 20 Stycznia 2022 11 godzin temu, Baas ArK napisał: Wygląda jakbyś chciał w Darta grać 1 Cytuj
abtb Napisano 21 Stycznia 2022 Autor Napisano 21 Stycznia 2022 W dniu 18.01.2022 o 23:50, abtb napisał: Do piątku się wyprostuje Na początek - mała reasumpcja Zadzwonił do mnie znajomy z Norwegii i powiedział: "Hola, hola mości kolego. Jak ja latałem na "śledziu" to takiego wypasu nie było. Myśmy mieli zwykłe pieńki do siedzenia a nie takie wygodne tapicery" No to musiałem cofnąć się w czasie i przy pomocy magicznego pudełka zmajstrować dwa nowe fotele C2: Tumoroł trochę się je uszlachetni i okrasi oraz zamówi pasy u szewca. Natomiast z samymi "śledziami" jest tak: 1) Turek: 2) Norweg: 3) Grek: Myślę, że do końca łykendu ogarnie się to na tyle żeby myśleć o jakimś podkładowaniu (lub "wyciągnięciu" Belga na warsztat) 4 Cytuj
rudy0007 Napisano 21 Stycznia 2022 Napisano 21 Stycznia 2022 Dobrze idzie A można u pana kolegi zamówić kilka takich foteli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi