abtb Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Teraz, giberes napisał: Myślałem, że będzie jakieś fajne, kolorowe malowanie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 Mistrz SZYBKIEJ riposty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Kwietnia 2022 Share Napisano 9 Kwietnia 2022 3 godziny temu, giberes napisał: Myślałem, że będzie jakieś fajne, kolorowe malowanie, Naciskaj. Ja się Belga doczekałem . A Turek bardzo fajny w sreberku, rzadziej spotykany. Podoba się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Od Sasa do NASA Hmm, chyba z tym Sasem coś mi się pokręciło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 10 Kwietnia 2022 Share Napisano 10 Kwietnia 2022 Sas to w zasadzie Niemiec, a takiego pewnie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2022 4 minuty temu, giberes napisał: takiego pewnie masz. Mam. Nr 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2022 Ot, taki mały preorder: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 Kwietnia 2022 Share Napisano 13 Kwietnia 2022 Greckie SEA kamo, świetnie wygląda . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Tak patrzę na serduszka pod "grekiem" i aż mi się ciśnie na usta: " Mój Boszsze, rudy żyje" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Że tak się przypomnę Duńczyk i Tajwańczyk - dwaj ostatni użytkownicy do "Ławicy......" aczkolwiek nie ostatnie "śledzie" w "Ławicy......" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 24 minuty temu, abtb napisał: Duńczyk i Tajwańczyk - dwaj ostatni użytkownicy do "Ławicy......" aczkolwiek nie ostatnie "śledzie" w "Ławicy......" No ja liczę na to, że ta historia nigdy się nie skończy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Każda historia się kiedyś kończy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 17 Kwietnia 2022 Share Napisano 17 Kwietnia 2022 Uff, ulżyło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Kwietnia 2022 Share Napisano 18 Kwietnia 2022 12 godzin temu, abtb napisał: Duńczyk i Tajwańczyk - dwaj ostatni użytkownicy do "Ławicy......" aczkolwiek nie ostatnie "śledzie" w "Ławicy......" W zasadzie to możesz je już robić z zamkniętymi oczami, albo oglądać jakiś serial w międzyczasie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2022 No nie dam o sobie zapomnieć Tajwańczyk: i Duńczyk: Brzuszki: Kiela łykendu będę fukał kolorem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 25 Kwietnia 2022 Share Napisano 25 Kwietnia 2022 Podziwiam, zwłaszcza, że zaczynam odczuwać zmęczenie materiału robiąc dwa takie same zestawy, a tu taka produkcja seryjna. Chyba że po prostu ćwiczysz przed widowiskiem pt. "składanie modelu z zawiązanymi oczami wisząc na linie do góry nogami" i będziesz na tym trzepał gruby hajs nad morzem w te wakacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Maja 2022 Autor Share Napisano 1 Maja 2022 Jakoś tak: - maziaje: - skrzydełka w Duńczyku: - nochale: "Tworzenie" paska na doopie (Tajwańczyk): I jakby całość Na Duńczyku znaki wymalowałem (może trochę kulawo ale "sztuka jest sztuka" ), do wymalowania numeru będzie trzeba jakiegoś majstra znaleźć co by maski wydziergał Na Tajwańczyka się ponalepia nalepki. Na razie tylko szarość: I w sumie .......ostatnia bojowa para w "Ławicy....." Teraz będę się "wykańczał" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 No nieźle. Ciekaw jestem jak jest śledź po tajwańsku? Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 3 Maja 2022 Share Napisano 3 Maja 2022 49 minut temu, Endrju napisał: No nieźle. Ciekaw jestem jak jest śledź po tajwańsku? Pozdrawiam. Andrzej. 鲱鱼 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Maja 2022 Autor Share Napisano 4 Maja 2022 14 godzin temu, Endrju napisał: Ciekaw jestem jak jest śledź po tajwańsku? Proszę: "台湾鲱鱼与清泉康" Wersja dla tych co w szkole siedzieli w oślej ławce i nie za bardzo kumają chiński: "Táiwān fēiyú yǔ qīngquán kāng" Ewentualnie może będzie bardziej tradycyjnie: 跟程全康一起“跟” Gēn chéngquánkāng yīqǐ “gēn” A dla lingwistycznych inaczej (takich jak ja ) będzie wersja soft (miękka "Śledź" z Ching Chuan Kang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Maja 2022 Share Napisano 4 Maja 2022 15 godzin temu, Endrju napisał: Ciekaw jestem jak jest śledź po tajwańsku? Ja wiem jak jest śledź po japońsku: - w majonezie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Maja 2022 Autor Share Napisano 4 Maja 2022 1 minutę temu, Grzes napisał: Ja wiem jak jest No właśnie, jak jest? Miałeś "somsiad" żubry płoszyć w Haju a tu cisza kompletna. Stopni na termometrze za mało? 3 minuty temu, Grzes napisał: śledź po japońsku: O taki np : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 4 Maja 2022 Share Napisano 4 Maja 2022 Po japońsku to ニシン Nishin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Maja 2022 Autor Share Napisano 4 Maja 2022 Zasadniczo masz pan 200% racji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 4 Maja 2022 Share Napisano 4 Maja 2022 2 godziny temu, abtb napisał: O taki Źle, źle, źle, siadaj-pała. Mówi się Otake. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi