bARTZ Napisano 7 Września 2022 Share Napisano 7 Września 2022 (edytowane) Cześć wszystkim, w końcu udało się zakończyć pracę nad tym projektem. Model przedstawia samolot Macchi C.202 z IV serii produkcyjnej, wyprodukowanego w zakładach SAI, z charakterystycznym napisem „ Jusi ” na osłonie silnika. Tu zapraszam do warsztatu: Warsztat Miłego oglądania! Pozdrawiam Bartosz Edytowane 7 Września 2022 przez bARTZ 26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 7 Września 2022 Share Napisano 7 Września 2022 Bardzo ladny, choc skala nie ta... Laty " z reki " czy z szablonem / Kalki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Września 2022 Share Napisano 7 Września 2022 bardzo ładna włoszczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Września 2022 Share Napisano 7 Września 2022 Bardzo fajny widać ile pracy w niego włożono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Września 2022 Share Napisano 7 Września 2022 Ja obstawiam, że z ręki. Świetnie wygląda, ładne fotografie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Świetna praca. Robotę podglądałem na bieżąco i niecierpliwie czekałem na aktualizacje. 8 godzin temu, BRAVO112 napisał: Laty " z reki " czy z szablonem / Kalki ? Wystarczy zajrzeć w link warsztatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Robi wrażenie! Gratulacje! Bardzo fajny warsztaty, ale według mnie zdjęcia w galerii są słabsze niż te w warsztacie. Te są niedoświetlone i nierówne. Może spróbuj jeszcze raz model na pewno na to zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Multum pracy-podziwiam i zazdroszczę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Świetnie wykonany C.202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Piękna robota, model wymiata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Model myśliwca wyszedł bombowo Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K3rmit Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bARTZ Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 (edytowane) Cześć wszystkim, miło że się podoba, dziękuję za wszytkie wpisy :-) Łaty malowane "z ręki" polecam zobaczyć link z warsztatem, tam mniej więcej widać jak to przebiegało W dniu 8.09.2022 o 09:25, lord_karton napisał: Robi wrażenie! Gratulacje! Bardzo fajny warsztaty, ale według mnie zdjęcia w galerii są słabsze niż te w warsztacie. Te są niedoświetlone i nierówne. Może spróbuj jeszcze raz model na pewno na to zasługuje. Dzięki za opinie, parę nowych fotek pewnie jeszcze dorzucę, przy okazji jakieś kolejnej galerii w przyszłości ;-) Edytowane 9 Września 2022 przez bARTZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 10 Września 2022 Share Napisano 10 Września 2022 Model znakomity! Szczególnie podobają mi się zacieki na spodzie. Bardzo ładne, subtelne a naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 10 Września 2022 Share Napisano 10 Września 2022 Piękna miniatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bARTZ Napisano 12 Września 2022 Autor Share Napisano 12 Września 2022 W dniu 10.09.2022 o 16:22, Helmut napisał: Model znakomity! Szczególnie podobają mi się zacieki na spodzie. Bardzo ładne, subtelne a naturalne. Bardzo dziękuję :-), starałem się nie przesadzić z efektami na spodzie, na zdjęciach modelu wydają się nawet bardziej widoczne niż w rzeczywistości W dniu 10.09.2022 o 16:31, kapsel napisał: Piękna miniatura Dzięki Kapsel :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 13 Września 2022 Share Napisano 13 Września 2022 Skala zupełnie nie moja, ale wykonanie bomba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bARTZ Napisano 21 Września 2022 Autor Share Napisano 21 Września 2022 W dniu 13.09.2022 o 20:25, Abominus napisał: Skala zupełnie nie moja, ale wykonanie bomba!!! Dzięki fajnie, że się podoba ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 21 Września 2022 Share Napisano 21 Września 2022 1 godzinę temu, bARTZ napisał: Dzięki fajnie, że się podoba ;-) mi też się podoba. Czekam na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 21 Września 2022 Share Napisano 21 Września 2022 Przepiękny model mojego ulubionego Włocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi