halset Napisano 18 Września 2022 Share Napisano 18 Września 2022 (edytowane) Wreszcie koniec... chyba model z którego jestem póki co najbardziej zadowolony, ale łatwo nie było Wszystkie oznaczenia itd. malowane ręcznie (oprócz księżyców), bo to co dał Miniart nijak ma się do tego co widać na zdjęciach. Jakby kogoś interesował warsztat: I zdjęcia: Mam nadzieję że efekt się podoba Edytowane 18 Września 2022 przez halset 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 18 Września 2022 Share Napisano 18 Września 2022 Jak zawsze konkret .Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 18 Września 2022 Share Napisano 18 Września 2022 Bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 18 Września 2022 Share Napisano 18 Września 2022 Prawdziwy afrykański T-55. Szacun za cierpliwość nad Miniartem. Wszystkie dodatki świetnie dobrane!!!! Znakomita kolorystyka czołgu używanego na czarnym lądzie. Brawo za pomysł i wykonanie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 18 Września 2022 Share Napisano 18 Września 2022 Brakuje mi zdjęć zbliżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 18 Września 2022 Share Napisano 18 Września 2022 Fantastyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Września 2022 Share Napisano 18 Września 2022 śledziłem warsztat od początku i jest moc A najważniejsze że coraz ładniejsze te modele ci wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 18 Września 2022 Share Napisano 18 Września 2022 Chyba obejrzę warsztat jeszcze raz, bo te detale, szmaty to coś czego mi zawsze brakuje, u mnie. U ciebie jest moc, jest rewelacja. Brawo. Dokładnie tak to sobie wyobrażam. Podniosłeś poprzeczkę, bardzo wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Ogólnie ładnie, choć zdjęcia mogły by być wyraźniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Fajny podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Elegancki, bardzo wysmakowany model. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Super wygląda, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 19 Września 2022 Autor Share Napisano 19 Września 2022 22 godziny temu, patrykd napisał: Brakuje mi zdjęć zbliżeń Pardąsik, nawet nie pomyślałem o zbliżeniach. Wszystkie zdjęcia robione niestety telefonem, więc jakość nie powala. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 czym jest kurz na modelu zrobiony. I czym go utwierdzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 19 Września 2022 Autor Share Napisano 19 Września 2022 7 minut temu, patrykd napisał: czym jest kurz na modelu zrobiony. I czym go utwierdzałeś? Częściowo oleje a częściowo pigmenty, utwardzane fixerem od AK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slaw_21 Napisano 24 Września 2022 Share Napisano 24 Września 2022 Dobrze dobrane dodatki zawsze istotnie wpływają na odbiór modelu, niezależnie od skali i tematyki. To jeden z lepszych przykładów. Dodatków jest tu pod dostatkiem i to świetnie dobranych, rozmieszczonych i pomalowanych, zarówno na modelu jak i na podstawce. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 24 Września 2022 Autor Share Napisano 24 Września 2022 17 minut temu, bulik58 napisał: Z skad pochodza te roznorodne kocyki? Dla porownania- w sieci mozna spotkac podobny model Kojarzę ten model, jeśli to miał być ten sam pojazd to niestety mało ma wspólnego z rzeczywistością: Kocyki pochodzą z drukarki Wydrukowałem sobie parę takich wzorzastych motywów i potem na mokro starałem się je ułożyć na modelu/podstawce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 25 Września 2022 Share Napisano 25 Września 2022 Koledzy już wszystko napisali , mogę tylko dodać moje gratulacje za bardzo udany model . Pozdrawiam Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 25 Września 2022 Autor Share Napisano 25 Września 2022 13 godzin temu, bulik58 napisał: Dzieki za tip, pamietasz moze z jakiej stronki, czy tez to sa zdjecia prawdziwych kocykow?. Dzieki za te 2 fotki , kolejne do pamieci. To po prostu jakieś pierwsze lepsze wzory/motywy znalezione na google grafika, nawet nie robiłem jakiejś szczególnej selekcji bo tego jest tyle że chyba rok bym siedział i wybierał Zależało mi tylko na tym żeby było w miarę kolorowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 25 Września 2022 Autor Share Napisano 25 Września 2022 2 godziny temu, bulik58 napisał: Dzieki bardzo, co nastepne w kolejce? Trzeba kończyć T-55A bo już niewiele zostało, a potem się zobaczy, mam w czym wybierać niestety... Może Mark IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 25 Września 2022 Autor Share Napisano 25 Września 2022 33 minuty temu, bulik58 napisał: Czyli bedzie polski , powodzenia Jeszcze nie tym razem to ten DDRowski z warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 ŁaŁ... dawno mnie nie było, a tu taki piękny model. Dodatki i kolory robią robotę a i sam model sympatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 26 Marca 2023 Autor Share Napisano 26 Marca 2023 3 godziny temu, bulik58 napisał: Spodobał się nie tylko nam, w Bytomiu doceniono go równierz. Prawda, wielkie zaskoczenie i miła niespodzianka - poziom był naprawdę bardzo wysoki i miło było załapać się na wyróżnienie. Tym bardziej, że to moja pierwsza właściwa impreza modelarska. Żałuję tylko, że miałem tak mało czasu i nawet nie zdążyłem dokładnie obejść hali żeby wszystko zobaczyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 26 Kwietnia 2023 Share Napisano 26 Kwietnia 2023 Miałem okazję podziwiać w ostatnią niedzielę we Wrocławiu, i pragnę pogratulować świetniej pracy. Na żywo wszystkie Twoje modele zrobiły na mnie ogromne wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi