kowal76 Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 Pierwszy model w tym roku skończony. Prosto z pudła bez żadnych dodatków. Malowanie pudełkowe i malowany farbkami Gunze. Parę baboli jest jak to zwykle u mnie, ale nawet mi się podoba jak stoi na półce :). 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 Bardzo mi się podoba. Chyba mnie zmotywowałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 Uwielbiam Phantoma, wyszedł świetnie. Dodatkowy, duży plus za późne, rzadko spotykane malowanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 15 Stycznia 2023 Share Napisano 15 Stycznia 2023 Pobrudzony z wyczuciem, wręcz skromnie. Robi przyjemne wrażenie, Phantom to klasyk, razem z F-104 czy MiG-21. Kawał fajnego modelu, podoba mi się. 22 godziny temu, _OldMan_ napisał: Bardzo mi się podoba. Chyba mnie zmotywowałeś. Aż sobie zajrzałem do składu, ale postanowiłem poćwiczyć silną wolę. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 15 Stycznia 2023 Share Napisano 15 Stycznia 2023 Bardzo ładny ! Tylko byś jeszcze washa zapuścił w osłony kabiny bo się odcina od reszty modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2023 11 minut temu, Psar77 napisał: Bardzo ładny ! Tylko byś jeszcze washa zapuścił w osłony kabiny bo się odcina od reszty modelu Dzięki. Fakt, jakoś przeoczyłem je 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 Jestem na tak Wyszedł ładnie, czysto, taki defiladowy. Jest kilka smaczków, kilka niedociągnięć ale całość mi się podoba 20 godzin temu, HK1885 napisał: Aż sobie zajrzałem do składu, ale postanowiłem poćwiczyć silną wolę. U mnie w tym roku będą na warsztacie, może nawet dwa Motywacja jest by pokończyć zaczęte projekty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 16 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2023 Bo taki defiladowy miał być, w sumie to malowanie okazjonalne. Dziękuję za miłe słowa i cieszę się że się podoba :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 17 Stycznia 2023 Share Napisano 17 Stycznia 2023 Phantom, w już szczególnie długonosy, sam w sobie jest już fajny. Cyknij przy okazji proszę fotkę w świetle dziennym - przy obecnych fotkach tonacyjnie nie gra mi szarość chodników, ma zieloną odchyłkę, co nie rzucało się tak w oczy w warsztacie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 17 Stycznia 2023 Share Napisano 17 Stycznia 2023 Elegancko wygląda. Gratulacje fotki admina. Jeżeli mogę zwrócić na coś uwagę, to szczegóły, takie jak np. uskok przy dopasowaniu długiego nosa, czy niezgrywające się kalkomanie chodnika na kadłubie. Niby szczegóły ale jednak widać. Ciekawie i fajnie pomalowałeś ten metaliczny ogon. Model mi się podoba i coraz bardziej mi się podoba w takim malowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 18 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2023 Dziękuję. Tak jak pisałem na początku, jest kilka niedociągnięć i zdaje sobie z nich sprawę. Co do koloru chodników, to same kalki mają taki kolor wpadający troszkę w zieleń. Fotkę mogę zrobić, ale jak będzie wolna chwila i dobra pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 19 Stycznia 2023 Share Napisano 19 Stycznia 2023 Jak dla mnie to bardzo dobry , ładne późne malowanie i prawie nówka . Pozdrawiam Mirek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittt78 Napisano 15 Lutego 2023 Share Napisano 15 Lutego 2023 fajna sztuka !!! bardzo się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 15 Lutego 2023 Autor Share Napisano 15 Lutego 2023 13 minut temu, Wittt78 napisał: fajna sztuka !!! bardzo się podoba Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Lutego 2023 Share Napisano 15 Lutego 2023 Elegancki. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi