Psar77 Napisano 1 Lutego 2023 Share Napisano 1 Lutego 2023 Doczekał się Harrier sesji więc przedstawiam wam jej efekty. Model jak w tytule czyli Haska 1/72 malowanie pudełkowe Relację podlinkuję później a teraz czas na foty. Oczywiście z modelu jestem średnio zadowolony 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 1 Lutego 2023 Autor Share Napisano 1 Lutego 2023 (edytowane) No i jeszcze tradycyjne z browarem : i z wykonanym w latach 90tych starszym bratem Miłego oglądania! Edytowane 1 Lutego 2023 przez Psar77 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasqual Napisano 1 Lutego 2023 Share Napisano 1 Lutego 2023 Ładniutki. Niepowstydziłbym się mieć takiego na półce, Natomiast pozycjonowanie modelu w relacji do tej marki piwa zupełnie nieadekwatne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dante Napisano 1 Lutego 2023 Share Napisano 1 Lutego 2023 Ja tam wole skale podziwiac przy piwie, a nie przy bananie A model zacny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 1 Lutego 2023 Autor Share Napisano 1 Lutego 2023 15 minut temu, Pasqual napisał: Natomiast pozycjonowanie modelu w relacji do tej marki piwa zupełnie nieadekwatne. Oj tam - to tylko dla pokazania skali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 Zarówno model jak i piwo są bardzo dobre Dlaczego nie jesteś zadowolony? Za mną też chodzi Harrier, za dzieciaka sklejałem takiego z Plastyku, ale już go nie ma w ofercie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 7 godzin temu, Psar77 napisał: Oczywiście z modelu jestem średnio zadowolony Oczywiście... Kokiet z Ciebie. Model przyjemny w odbiorze, szczególnie, że to 1/72 Podoba mi się to maleństwo. Braille scale.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 Ładnie ci wychodzą te modele. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 Świetnie wyszedł, Napiszesz jakie dodatki w nim siedzą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 2 Lutego 2023 Autor Share Napisano 2 Lutego 2023 4 minuty temu, sjr napisał: Świetnie wyszedł, Napiszesz jakie dodatki w nim siedzą? Dzięki ! A takie : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 Ładny model. Wypasiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Lutego 2023 Share Napisano 2 Lutego 2023 Harrier full wypas. Ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 Fajnie wygląda! Będzie można zobaczyć go w Bytomiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 3 Lutego 2023 Autor Share Napisano 3 Lutego 2023 21 minut temu, Marcin Witkowski napisał: Fajnie wygląda! Będzie można zobaczyć go w Bytomiu? A jak !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 Fajny, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 (edytowane) W dniu 2.02.2023 o 00:03, Psar77 napisał: No i jeszcze tradycyjne z browarem : To piwo takie duże czy model taki mały? Zawsze wydawało mi się że Harrier to jednak spora maszyna a tu proszę... Edytowane 3 Lutego 2023 przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 4 Lutego 2023 Autor Share Napisano 4 Lutego 2023 No w 72 to się mieści na dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 6 Lutego 2023 Share Napisano 6 Lutego 2023 Gratuluję! Bardzo mi się podoba i wygląda, wg mnie, nie gorzej niż AV-8B+ w 1/32, który był w galerii kilka miesięcy temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 6 Lutego 2023 Autor Share Napisano 6 Lutego 2023 Dzięki! Milo, że się podoba ten mikrusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Mały ale wariat! Oczywiście też mam takiego na składziku, będę miał chociaż wzorzec klasy "0" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 (edytowane) W dniu 2.02.2023 o 06:58, Tap-chan napisał: Zarówno model jak i piwo są bardzo dobre W dniu 2.02.2023 o 00:27, dante napisał: Ja tam wole skale podziwiac przy piwie, a nie przy bananie Wszyscy tak zachwalają piwo a ja jeszcze 5 lat muszę czekać na tego powera do sklejania dla tych co nie załapali, to jest żart Edytowane 7 Lutego 2023 przez p2288 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Model wyszedł super! Godne dodatki i piękne zdjęcia - skali w ogóle nie czuć. Dobry i z umiarem brudny. Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 Bardzo ładna praca. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi